145

продължаваме

преди 8 години

Новина от преди 1 година:"Руски бомбардировачи Ту-95 на 50 мили от Калифорния. Командването на въздушно-космическата отбрана на Северна Америка потвърди, че два самолета от това звено са навлезли в зоната на ПВО на САЩ, прелитайки само на 50 мили от бреговете на Северна Калифорния. Бомбардировачът Ту-95 "Мечката" има характеристиките за пренасяне на ядрено оръжие." Нали само американците били летели до Русия бе? Какво стана сега?

144

Амче да разузнава!

преди 8 години

Нали е разузнавач,това му е работата, да събира инфо. Су-шката му е спестила и път и време.

143

Анонимен

преди 8 години

Палете натовци свещи да е жив и здрав Путин, че ви търпи! Ако бе жив бай Сталин, щеше да ви изгърби от бой...

142

да се знае

преди 8 години

От десетилетия насам от най-високо ниво се внушава на руското население лъжата , според която единствения начин да бъде уважавана по света Русия , е запазването на способността й непрекъснато да всява страх и ужас у другите, по-слаби държави. Точно затова военните паради на Червения площад са се превърнали в уродливи клоунади , имащи единствено за цел да предизвикат имено това въображаемо уважение!

141

Djin

преди 8 години

От кога Щатите за разлика от Русия имат излаз на Балтииско море!? Да сте чували за руски разузнавателни самолети в неутралните води на Мексиканския залив?

140

Анонимен

преди 8 години

малии, чета коментарите и веднага виждам абсолютния ефект на Стокхолмския синдром!

139

Анонимен

преди 8 години

Големите мъже респектирали...разузнавателен самолет. Браво! Това е един от най-големите въздушни успехи в историята на руските Въздушно-космически сили. Да се наградят немедленно! СЛАВА РОССИИ!

138

Анонимен

преди 8 години

До До 234само дето тази "аларма", дето наричаш, пази само и единствено интересите на сащ! другите са статисти и плащат разходите!

137

соросоиден илюминат

преди 8 години

Да прихващаш самолет в международно въздушно пространство си е тежка провокация. Но нека се кефят рашките то сал това им остана. Надуване на мускули и екзалтирания възторг на русофилите четящи подобни статии. Типично рашистко поведение, следствие от фрустрацията на руския фюрер!

136

До 234

преди 8 години

Когато крадец (в случая Русия) се пробва да влезе в къщата ти (тоест Европа) си слагаш аларма (тоест НАТО).

135

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

Руското железо видяло един невъоръжен самолет ,и айде сега бъчви и каци.Кремъл вече осъзнава колко много Русия е в икономическото блато,и какво им остава , провокации и търсене на военен конфликт.Не вървят на добре нещата. Кремълската злоба прелива границите.

134

<.<

преди 8 години

Това наистина е опасна провокация! Руснаците си играят на война! Американците не са навлизали на руска територия! Балтийско море не е руско! Когато руснаците са прелитали с Ту-95 край САЩ, американците никога не са си позволявали да ги прехващат, нито пък да се приближават толкова близко. А и много пъти се е случвало Ту-95 да нарушават въздушното пространство на държави - членки на НАТО, но никога не са били прехващани!

133

ахахаха

преди 8 години

Някой се е поотдалечил от границите си май. Трябва да бъде натирен. :)

132

Анонимен

преди 8 години

До Yfvbhако някой започне да обикаля около къщата ти и постоянно оглежда двора ти, ти как ще постъпиш?! ами, според теб, реши и да те пребие?!

131

Yfvbh

преди 8 години

А ако следващия път американците им свалят някой самолет пак ли ще реват че никой не ги е предупредил както стана в един друг случай.Кой отново се опитва да изостря и създава напрежение и тласка света към милитаризазиция и упадък,не си научиха урока немогат да се мерят със запада просто пак ще ги унищожат с невоенни средства с каквито Русия не разполага.

130

Ген. Александров

преди 8 години

Естествено тази новина ще предизвика еуфория, придружена с вербална дефекация сред мурзилажа. И когато стане като случката с турската девойка, дето им гръмна безаналоговото Су в Сирия, ще опищят света за "удар в спину"

129

Ген. Александров

преди 8 години

Следващият път допотопното Су да се пробва да прехване Ф-22 Раптор. За това се искат топки, а не за да прехващаш безобиден, разузнавателен самолет. На умряло куче всеки може да вади нож...

128

Анонимен

преди 8 години

Засега рекордът е 6 метра.С тези 30 метра пилотът има още да тренира докато подобри рекорда.А руснаците тренират здраво и подобряват постиженията си.

127

Анонимен

преди 8 години

Пентагонът въведе код кафяво.

126

Анонимен

преди 8 години

"Опасно близки: Руски Су-27 и американски разузнавач"А какво по дяволите прави американски разузнавач на хиляди километри от американската територия? Който го е страх от мечката, не ходи по границите й.