69

Точна информация

преди 8 години

Глоба по приетия закон НЯМА. Отивам за гъби.

68

(-_-)

преди 8 години

Безполезно. При условие, че няма за кого да се гласува как още едно задължение ще промени нещо към по-добро?

67

Анонимен

преди 8 години

Моля да информирате населението което НЯМА да гласува,как точно ще им бъде взета сумата от глобата?

66

Анонимен

преди 8 години

А може ли да се откажа и от Българско гражданство и да живея като бежанец !

65

Горан

преди 8 години

Тоз, който пита аджеба: Хората извън БГ как ще гласуват? - Ами, че те вече са гласували против, изнесли са се! От тук натам да си гласуват за където са се изнесли, само това е правилното!

64

Родолюбец

преди 8 години

Да се смее ли човек или по-скоро да заплаче - след задължителното гласуване юдео-масоните готвят на зомбитата и само 3 партии в Олигархичното събрание! А познайте кои ще са те? ГРОБ, ДПС и ДОСТ (Национален фонд за спасение на Бойко)!Зомбиран народ - пропаднала държава!

63

Анонимен

преди 8 години

Дано все още да има гласуване на хартия, че да мога да рисувам по бюлетината. Тъй де трябва да има начин да изразя 'гражданската' си позиция.

62

оптимист

преди 8 години

Как да не се влюбиш в тези 109 депутати които ти превръщат правото в ограничение.

61

чук и гек

преди 8 години

***.мицата им *** ,на тези депутатски с.мине,да ме хванат за гьостерицата,ше им гласувам ,за да лежат и да взимат луди пари

60

Анонимен

преди 8 години

Да го духат, долни изедници и крадци. Няма да ни заставят да гласуваме за тях. Искат просто да излезнат и да кажат че 99% от хората са гласували, срам ги вече, че едва 30% си мърдат пръста да отидат до урните, защото няма за кой да се гласува. Долни крадци. За всичките трябва въже. Аз пак няма да гласувам ако няма за кой, да ме хванат за дедовия.

59

Бургазлия

преди 8 години

До 53- "в ония" години баба ми и дядо ми бяха много възрастни, като дядо беше на легло и от избирателната секция идваха в къщи и им носеха бюлетините да гласуват!!! Гонеха % избирателна активност. Нямаше "тъмна стаичка", т.е. имаше, но както се казва за камуфлаж!

58

Andy

преди 8 години

Идеално. Сега и политически-неориентираните хора ще гласуват. И за малцинствата също ще е задължително. Това е някаква зловеща гавра. 65 - ТоталитаризЪма няма да се излекува! Като цяло този модел не е много Окей при положение че 70% от населението е с коефициент на интелигентност под 120 пункта. Това означава, че под средно интелигентни хора ще избират кой да "командва парада"....хммм....

57

иван

преди 8 години

Наи-после , на 2 референдума хората показаха , че това трябва да се случи , а които не му се гласува да пуска празна бюлетина!

56

SA

преди 8 години

Тоя *** народ бърка демокрацията с анархията!В САЩ е задължение да си съдебен заседател ако те извикат-там не е ли демокрация,а?!Така и ще си умрем!!

55

Родолюбец

преди 8 години

НЕ на юдео-масонската републиканска партийна система.ДА на монархията - единствената богоустановена форма на държавно управление!

54

Анонимен

преди 8 години

Като един примерен гражданин ще влезна в стаичката за гласуване, грабвам бланката и вместо хиксче ще напиша едно хубаво стихотворение за майката.

53

ууу

преди 8 години

До Анонимен 53Тоталитаризма ДРУГАРЮ не се лекува. Имаш го в кръвта си.

52

Анонимен

преди 8 години

Хората извън Бг как ще гласуват?

51

Ивета

преди 8 години

И какво сега на сила ще се разхождаме до урните - а после ще решавате и кога и колко деца да раждаме.

50

Анонимен

преди 8 години

Щеш не щеш гласуваш и гласът ти е 11 лв месечна субсидия за партиите.