29

Българин

преди 8 години

Ако намерят газ, обикновения човек няма да усети нищо. Ще стане като българското злато и американските ТЕЦ-ове. Ще напълним гушите на западните ни господари, а народа ще си плаща като поп.

28

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 27И това е при най-оптимистичната прогноза...А какво ще плащаме за тая газ е съвсем друг въпрос, но при всички положения няма да е това, което МП ни обещава...

27

Професор

преди 8 години

Господин Борисов е голям Държавник. Духът на Левски живее в Борисов.

26

Анонимен

преди 8 години

Лошо нема. Дано да намерят, но въпроса е дали обикновеният българин ще разбере и усети нещо от тоя газ или дирите ще му изпарвт в незавършени проекти, застопорени дейности поради неплатежоспособност и др.

25

sis

преди 8 години

Моята мечта пък е за свят без борисов и такива като него.

24

Анонимен

преди 8 години

да намерят за държавата нищо няма да има. Колкото получаваме от златните находища, толкова и от газовите. Всичко се краде. А народа *** мухи и се кефи на поредното *** шоу по телевизиите.

23

Анонимен

преди 8 години

Ако открият нещо им плати за проучването и ги пращай да си ходят у дома. По-добре да вложим ресурси за собствен добив, отколкото да делим печалбата с половин Европа.

22

Анонимен

преди 8 години

Ако утре открият газово находище, ще имаме собствен добив след 5 години

21

Анонимен

преди 8 години

Гледам бая чуждестранни високопоставени пиявици са се залепили там готови да смучат кръв. Значи има нещо в находището, въпросът е дали изобщо ще остане нещо за България...

20

Анонимен

преди 8 години

Браво, дано открият ресурси, България заслужава...

19

цирк

преди 8 години

И газ да намерят и нефт да намерят за народа нищо няма да се промени,всичко ще се краде!нали намериха злато!една чужда фирма го изнася никой не знае е колко къде .....

18

ЦК на либерастите

преди 8 години

Абе какво стана с шевронтийте, къде са да казват колко са хубави концесиите?

17

Анонимен

преди 8 години

Борисов, какъв договор си сключил с търсещите газ, дали ще е българска ?България има злато и уран , но не е на България вече !

16

internetlumpen

преди 8 години

Тези пари могат да се използват за други цели"Преведено на български означава: "Що да ги даваме тиа пАри, като мо`е да ги прибЕреме на сигурно в криптираниофшорни сметки (безименни).Ние пак ще ви н@ дупиме с данъците, щото пАри требат - заеми имаме да връщаме.Чудо ше е ако влезнат нек`ви пари в България, щото ние сме ги обещали вече на дуги".(превод от банкянски)

15

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера едно нещто когато петрола преди няколко години беше $150 никой не се сети да търси газ и нефт, а сега когато стигна на $40 и има пренасищтане на пазара ние ще търсим и продаваме...и при положение че всички големи компаний производителки на петрол закриват петролни полета и намаляват инвестицийте ...

14

Анонимен

преди 8 години

А защо носи каската като кошница, а не е на главата му? Сигурно не му става.

13

Анонимен

преди 8 години

Мерси, ама по-добре да не ни поглежда. Не ни трябва война както в Сирия или Либия.

12

Този път с внимание

преди 8 години

Финансово ще е добре за държавата, ако се намери газ в Черно море. С концесията трябва много да се внимава, за да не се случи така както със златните мини в Родопите, които изнасят злато с години, а данъкоплатците на среща не виждаме нито цент.

11

sc

преди 8 години

Аз пък се моля да не открият нищо - справка Сирия. Морето ни е достатъчно мръсно от презастрояване и други

10

Katrin

преди 8 години

Гн Борисов, Господ ще ни погледне когато и ние го погледнем и признаем,поклоним и се обърнем към него с точните слова подпалатени с дела, без религии, партии, организации. Само когато цялото човечество признае единствения Бог нашия създател, тогава ще настъпи благоденствие. А дотогава ние виждаме какво се случва по света.