234

Иван

преди 8 години

Американците се натрапват навсякъде по света, имат стотици военни бази. Този път натрапването им до руските брегове ще им излезе на носа, не са познали, руснаците ще им видят сметката мълниеносно.

233

Пас си

преди 8 години

Велика е американската авиация!През 43-та са пуснали 2500 бомби над София,дай боже тази година двойно.

232

maxobg

преди 8 години

До 337 от славянин и като се събудиш,краката ти от вън ,изстинали!!!!!

231

СЛАВА РУСИ

преди 8 години

Тия пък янки винаги мрънкат.Като женски полов орган са. А и янките да не знаят много, че тях винаги са ги интересували само интереси и цели, и нигога нация и религия.

230

да

преди 8 години

всички трябвало да правят като Турция как по-точно.. да звънят обезумели от страх на НАТО, молейки за защита ли.. хахахахахахаха не-никой не бива да се унижава като Турция..!!

229

да

преди 8 години

каруцата F22 и до днес има проблем със системите за доставяне на кислород на пилота. Тоя майтап, колкото пъти е вдигнат във въздуха толкова пъти е опитал да погребе пилота си.. американците са дали повече пари за да му съберат парчетата след всяко разбиване от тези за построяването му хахахахахахаха

228

до славянин

преди 8 години

***, само се усети че плашиш с атомно оръжие единствените хора дето са го ползвали по предназначение.същите дето от втората световна насам са показали че като опре ножа до кокала , проблемите се решават с ***(справка - дрезден). а прехвалените ти вежливци се бият на принципа "баби нарожают". да не се окаже, че докато тия прехващат, ония им сканират подробно електрониката и режима на работата й. и изненадващо груз 200 да скочи като количество стотици проценти

227

Анонимен

преди 8 години

Пиндостанските разузнавачи са под прицела на ВКС на РФ. В случай на конфликт руснаците са способни за броени минути да отрежат прибалтийската групировка на отан, да вземат под контрол акваторията на Балтийско море и да развият успешно настъпление на запад.

226

Анонимен

преди 8 години

До до 337 от славянини пак ядрени мядрени. няма такъв контрасценарий, щото никой никога няма да посмее да метне от големите боНби. както в лоша съветска антиутопия , всички плашат с атомни оръжия, а накрая кукловода е един. в случай , че някой е преял с петолъчки, петолиния и петилетки, имаше в фишките подробна схема с "ами, ако.." и какво точно става на 2рата минута с садовое колцо, ако константинопол мине в небитието. или берлин. или софия. тва е. като се ръбиш на сички, накрая си играеш сам

225

Анонимен

преди 8 години

Опорната точка на трола е "американците купуват памперси". Ами по-добре памперси отколкото траурни лентички като руснаците.

224

Hayvan

преди 8 години

Amerikancite i rusnacite sled prodazbata na Alaska vinagi sa deistvali savmestno PRI svetovna kakaklizmi, nezavisimo koi e na vlast - vsicko drudo e prah da se darzat horata v naprezenie i podcinenie.

223

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

Инцидентът станал в четвъртък и, по информация на говорителката на Пентагона Лора Сийл, американският "Боинг RC-135" нито за момент не е преминал на руска територия.РУСКИТЕ АЛКОХОЛИЦИ СИ ВЪОБРАЗЯВАТ ,ЧЕ УКРАЙНА Е ТЯХНА ,ЧЕ КРИМ Е ТЕХЕН СЪЩО ТАКА И ЧЕ МЕЖДУНАРОДНОТО ВЪЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО И МЕЖДУНАРОДНИТЕ ВОДИ СА ТЕХНИ ! ЗАТОВА КЪМ ТЕЗИ РУСКИ АЛКОХОЛИЦИ ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА КАКТО НАПРАВИ ТУРЦИЯ ,СВАЛИ ИМ САМОЛЕТА ,А РУСНАЦИТЕ НЕ НАМЕРИХА КУРАЖ ДА НАПРАВЯТ НИЩО ДРУГО ОСВЕН НЯКАКВИ САНКЦИИ !

222

Чекист

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯКаба Зурна, както винаги пишеш "умни" мисли на високо ниво. Аааа, разкажи ни какво е НЕ опасно и професионално прехващане да те чуем. Виждам, че си на ТИ с материала...

221

Ани

преди 8 години

Руснаците си търсят белятя. Играчка плачка. После като си отиде Путин ще разправят че те били добри и не искали, ама защото Путин бил като /Ленин, Сталин и т.н./ и затова не ги разбирали. Накрая ще дойде някой като Горби и после старата песен на нов глас.

220

Иван

преди 8 години

Какво търсят американците до руските брегове?Сега руснаците да изпратят самолети до американките брегове и да видим, колко професионелни ще бъдат американците.

219

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

Пилотът на руската машина е действал непрофесионалноКОГА РУСКИ ПИЛОТ Е ДЕЙСТВАЛ ПРОФЕСИОНАЛНО ?! ВЪВ ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ТУРЦИЯ РУСКИТЕ ПИЛОТИ 10 ПЪТИ БЯХА ПРЕДУПРЕЖДАВАНИ ДА НАПУСНАТ ТУРСКОТО ВЪЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО ,А НЕПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА РУСКИТЕ ПИЛОТИ ПРОВОКИРАХА ТУРСКИТЕ ВВС ДА СВАЛЯТ САМОЛЕТА ! А ТОЗИ РУСКИ АЛКОХОЛИК ПЪК ПРЕХВАЩА АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТ ВЪВ МЕЖДУНАРОДНО ВЪЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО ! ПОНЕ ВЕДНЪЖ ДАЛИ Е ПРЕДУПРЕДИЛ АМЕРИКАНСКИЯ СИ КОЛЕГА -ИЗЛЕЗ ОТ МЕЖДУНАРОДНОТО ПР. ?

218

Тръц тръц

преди 8 години

До Ха хаТе и руснаците купуват бая памперси, особено след среща с жена пилот в турски истребител.

217

Ха ха

преди 8 години

Тия муриканците за една седмица изкупиха памперсите по света. Добре че е техният приятел Ердоган да им продава Molfix на ниска цена иначе посрани щяха да си ходят.

216

Българин

преди 8 години

Аз пък сигрен, че прихващането е било професионално и американските пилоти не са смели да мръднат от креслата си. За опасно прихващане, което не е професионално не знам. Ако не е опасно, значи не е професионално изпълнено прихващането. Всичко си е било високо професионално и американците са били принудени да спазват курса, който руснаците са им дали. Напълно професионално изпълнение на руските летци. Браво.

215

Анонимен

преди 8 години

Тези нещастни некадърници пак си търсят белята.Американците са търпеливи на провокации и нагли заяждания,ама след като за една седмица,два пъти се налага да ги предупреждават,скоро ми се струва,че поредната руска щайга ще се отправи към дъното на Балтийско море.