45

БЪЛГАРИТЕ 1944 г

преди 8 години

са посрещали съветските войски с цветя. За окупация и дума не може да става. Как ще посрещаме иначе ОСВОБОДИТЕЛИТЕ си.

44

НОВИ 4 УСА БАЗИ В РБ

преди 8 години

Това е цялата ДИМокрация - да сме преден фронт на американските интереси. СРЕЩУ ОСВОБОДИТЕЛЯ.Ще има МЪСТ за това ПРЕДАТЕЛСТВО на БЪЛГАРИЯ!

43

Анонимен

преди 8 години

Русия съществува благодарение на България и часттност благодарение на Цар Симеон I Велики.

42

СОРОСКИТЕ ПРОДАЖНИЦИ

преди 8 години

освен паметника на американските летци на територията на АМБАСАДАТА дали ще имат куража и на Хитлер да сложат паметник

41

победа

преди 8 години

Тази инициатива не е политическа тя е народна,всеки си спомня за роднините и за хората загинали за да ни има нас,затова е успешна и непоклатима!въпреки жестоката хибридна война която САЩ води срещу братския Руски народ.

40

Анонимен

преди 8 години

Поклон!

39

ха

преди 8 години

Новия американски посланик ще снесе червено яйце.......

38

НАРОДНИЯТ СЪД

преди 8 години

прати българските фашисти при Хитлер и някои в БЕЛЕНЕ според заслугите. ВЪЗМЕЗДИЕТО е неизбежно. Украинските бандеровци също ще си получат заслуженото. Сега и тук някои се опитват да оправдават със задна дата разни бранници и легионери. А за главорезите от жандармерията и техните наследници, които надигат глава - Няма да има милост за престъпници фашисти

37

ме

преди 8 години

Плюс това, няма как да се говори изобщо какъв стандарт сме щели да имаме, защото животът по време на военни победи е един, животът по време на загуби - друг, а животът в мирно време е трети. В мирно време управлението на ресурсите можеше да следва арийската линия и тогава България да е пак колония. Стандартът ни е нисък заради разгрома на българската икономика след 89та и това го има в доклади на МВФ, свет. банка и т.н. Ама чукча писател, чукча не читател, нали? Четете бе хора, всичко е достъпно

36

до 37

преди 8 години

кой те изтърва от лудница?

35

@36

преди 8 години

Защо не вземеш да прочетеш малко как са живеели самите германци по времето на Хитлер? Защо не прочетеш как е живяла окупирана Европа? За хората, които са живеели в страх от тайните полиции, за децата от сиропиталищата, които са били гледани като на люпилня за войници, за лишенията заради войната, за безумните проекти, за всички хора избити защото имат умствено, сексуално или политическо отклонение. Или не могат да докажат арийски произход до 4то коляно? Ти имаш ли арийски произход до 4то коляно?

34

Анонимен

преди 8 години

До ГошуАбе, Гошу, нещо да си чул (не казвам ЧЕЛ !!) за генерал Владимир Стойчев, за Първа българска армия, за Страцин и Драва? Срещу кого са воювали 1944 - 1945 г.?Егати, тъ-по-то ко-***-ле !!

33

Анонимен

преди 8 години

има ли комунияги !? има ли психически объркани псевдо българия ?! така като гледам тук , чак тръпки ме побиват колко промите *** има в България! България е на българите , Русия е българска а "руснаците" с правото дадено ми от Бог са Български роби ! Аз имам право Господне да наричам "руснаците" българските роби!

32

Обергрупенфюрер

преди 8 години

Каква чума на 20ти век бе, ненормалник? Ако бяха победили Германците щеше да имаш 100 пъти по-висок стандарт на живот, Европа щеше да е световен технологичен и политически лидер, а ти лично нямаше да терепериш дали някой швед от Столипиново или Факултета няма да обере/изнасили баба ти на село, нито пък Европа щеше да се чуди как да се оправи с милионните ислямски пълчища, нахлуващи от близкия изток. Голяма победа за ушанките, няма що! Мислете с главите си!

31

Дядо Мраз

преди 8 години

До до ГошуЯвно и ти не си учил история и говориш наизуст - 150хил жертви България не дава във нито една война, защото това би значило, че всеки 3-4-и от мобилизираните да даде фира, и никой, колкото и безрасъден военачалник да е, няма да допусне. Говориш ми за загуби от 25% от личният състав на тогавашната армия? Добре ли си човек. Жертвите на България във втората световна война след 9-и септември 44-а са около 45хил убити и ранени, което също не е малко. Но 150хил, смали малко ***

30

Анонимен

преди 8 години

Вечна слава и на офицер Списаревски, той размени своят живот срещу този на стотици българи!

29

ме

преди 8 години

Безсмъртният полк е страхотна инициатива. И е свързана с нещо много просто - уважение към хората, които са жертвали живота си, за да можем днес да седим да си чешем езиците по разни сайтове вместо да живеем в мракобесния режим на нацистка Германия. А той наистина е бил мракобесен дори за собствените си граждани. Поклон пред душите на загиналите герои и се надявам никой българин да не се срамува да покаже загиналите си роднини от някаква политическа коректност.

28

ВЕЧНА СЛАВА

преди 8 години

на ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ и ПОКЛОН пред милионите ОБИКНОВЕНИ ХОРА, загинали в борбата с ХИТЛЕР и неговите ОРДИ

27

Анонимен

преди 8 години

Сталин е избивал много хора по поръчка на едни, живеещи вХанаанската земя, в даден момент се усеща, че е тяхна марионетка и се обруща срещу тях, като започва още по избирателна чистка, но не успява да довърши делото си, защото е поръчково убит

26

Альоша

преди 8 години

излезе по-корав от разните *** от СДС, кметове на ПЛОВДИВ