26

Анонимен

преди 8 години

Тръмп е като от бъдещето на Америка. От нормалните хора той получава уважението което заслужава.

25

Анонимен

преди 8 години

НЯМАМ КОЛОНИАЛНА ПСИХИКА И НЕ МЕ ВЪЛНУВА КАКВО МИСЛИ АМЕРИКАНЕЦА ЗА БЪЛГАРИЯ, ВЪЛНУВА МЕ КАКВО МИСЛЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ В САЩ ЗА БЪЛГАРИЯ И МЕ ИНТЕРЕСУВА ДА Я УВАЖАВАТ КАТО РАВНОПРАВЕН ПАРТНЬОР..

24

Анонимен

преди 8 години

Нещастна реклама на хилъри с ефтинки наплюнчени думи.

23

истината

преди 8 години

до 30"Ако го накараме този американец да работи за по-малко от 300 долара на месец ще си върне думите"---------------------Накарай го Василев 29 да работи за мизерна заплата, да видим ще пише ли глупости?!

22

карина

преди 8 години

Някои неща трябва да ни ги кажат американци - факт. Иначе защо да го карате човека да живее с 300 долара на месец - именно тука е намерил начин да печели повече.

21

Анонимен

преди 8 години

ТРЪМП ЩЕ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ, ЗАЩОТО АМЕРИКАНЦИТЕ ИСКАТ СИЛНА ДЪРЖАВА И СИЛЕН ПРЕЗИДЕНТ.

20

Анонимен

преди 8 години

Ако го накараме този американец да работи за по-малко от 300 долара на месец ще си върне думите.

19

в близкото бъдеще

преди 8 години

Щатската посланичка каза ли ви, че българите трябва да станат 4,5 милиона?!Ето натам отива, от близо 9 милиона наполовина ще станат, и са чужди в собствената си страна, благодарение на държавата-мащеха само за тях!Трябва да се освободи место за новите ни владетели - евреите!

18

П.Петров

преди 8 години

За свободата - да, чак граничи със свободия.За възможностите - има ги, ако работиш за запада и имаш минимален досег с държавата и държавните институции, но опреш ли до тях - съд, полиция, администрация, ти иде да си прегризеш вените.На България и липсват основно две неща:- Принципни, съвестни политици, държавници с визия за бъдещето. Вместо тях имаме крадливи, нагли, селски тарикати, наследени от БКП и ДС.- Смели инвеститори с идеи за продукция.

17

Бай Ганьо

преди 8 години

Само че от кое бъдеще ??? Да не е като във филма " Завръщане в бъдещето" .Прав е човека те живеят в настоящето, а ние си живеем в миналото - бъдеще поне с 50 години назад. Идилия, да се побърка човек от кеф и удоволствие :-)))))

16

Жоро

преди 8 години

Ето целият отговор без редакций.Отговор идва от Джей Маккинън:Не бих препоръчал да смените местожителството си, ако Тръмп спечели изборите, защото това е шантава причина за емиграция.Но можеш да се преместиш в България, ако ти харесва. Дали тя е добро място? Така смятам, но тя не е за всеки.Наистина би трябвало да си малко киберпънк, за да харесаш естетиката на постсъветска България (по-лесно е да се влюбиш в романтичния идеал за живот на село от ХIХ век). Когато ме питат "как е" в България, отговарям полушеговито, че тя прилича на бъдещето.Тя е много достъпна, отношението къ

15

Анонимен

преди 8 години

Да го пуснат на предизборен клип на Герб. В България е добре ако си социално слаб чужденец, защото в родната ти страна ти се беден а тука си богат и си правиш каквото искаш.

14

ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО

преди 8 години

USран-ът.

13

Анонимен

преди 8 години

US Боко PR. Тоя се н.асра. Сега и us бежанци ли да чакаме. Тяхното отровно влияние е много по страшно от ИД.

12

истината

преди 8 години

България през очите на българите: страна без бъдеще............

11

Анонимен

преди 8 години

Като го пребие някой мутра ще съжалява за това, което е казал.

10

Анонимен

преди 8 години

US г.лупак!!!

9

художника

преди 8 години

Интересно защо????Чужденците хвалят страната ни, а ние я хулим.Оставяме си нашето, за да отидем при чуждото.Явно чуждия залък е по- сладък.

8

WTF

преди 8 години

Прав е човекът - тук в по-голямата част от страната имаш чувство за сигурност, имаш огромни свободи, прекрасна природа и климат, и много други позитиви. Но манталитетът ни за съжаление е неповторим и може би така трябва да е, защото иначе България би била раят на земята :)

7

в близкото бъдеще

преди 8 години

"....как е България, им казвам, че е като от бъдещето. Това е наполовина шега, наполовина истина", коментира американецът"-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Така е защото наполовина гласуват с действителни бюлетини.При задължителното гласуване ще се узакони купуването на изборите на 100%!!!