26

Анонимен

преди 8 години

Само русофил може да напише, че арменците са руснаци. Всички русофили си нямате и понятие нито от история, нито от руска култура. Младите русофили се пишете за такива, защото не сте прочели нито една книга на руски класик (да не говорим за книга на руски "в подлиннике"), но затова пък сте гледали два пъти сериала "Бригада", освен това се радвате на Кубрат Пулев и Андреа, те пък били приятели с Валуев.... това е истината за днешната олигофре.... пардон русофилия! Патриотизмът е под БЪЛГАРСКИ флаг

25

Анонимен

преди 8 години

Ердоган няма да се успокои докато не подпали целия регион.

24

Анализ

преди 8 години

https://youtube/watch?v=_9-G4n-mk04

23

Анонимен

преди 8 години

този район - кавказ, анадола, близкия изток, трябва да се огради с огромни огради, никакви визи за никого и пиле да не се пуска да мине. и въобще не се заблуждавайте - там конфликти има доста отпреди създаването на сащ и русия като държави, те само използват една или друга страна да си мерят ония работи..

22

Анализ

преди 8 години

youtube/watch?v=_9-G4n-mk04без коментар

21

Shark

преди 8 години

Азерите са мюсулмани, и са под влияние на Турция. Оттук нататък си правете изводите. Това си е чиста проба провокация към Русия, да се намеси на страната на Армения и конфликта е готов. Много хитри се имат турците ама няма да им мине номера Путин не е толкова наивен.

20

българина

преди 8 години

Всичко е заради Русия тя е целта. Американците Стоян отново в дъното някой съмнява ли се в това! Очаквам проблеми за САЩ на тяхна територия скоро заслужават минимум няколко искандера

19

Лев Яшин

преди 8 години

До 36 - не русофил м...джа

18

Анализ

преди 8 години

Азербайджан е в сферата на влиние на Турция. В тубата гледах един анализ, в който се казваше, че точно конфликт между Армения и Азербайджан е третият фронт, който се отваря срещу Русия - първият - Сирия, вторият - Украйна, третият - Армения

17

не русофил

преди 8 години

Господа русофили аиде пак помислете. Щото и двете страни в тва конфликтче са все в сферата на влияние на москва. Кой ше се изненада че Путин си откри двоен пазар за оръжие . То бива идиотизам ама с тоя номер така си го нах.ака че ше му се увиди.

16

Анонимен

преди 8 години

Абе що така? Уж Путин прави всичко както трябва с брилянтни шахматни ходове, така меcти пешките, така развива дебютите, а в ендшпила все е в цайтнот, все се чуди как да отърве мата. Обръча все повече се стяга. Нито петрола се вдига за да глътне малко въздух, нито ембаргото което наложи нито импортозаместено което приложи дават някакъв резултат. Само путинофилите пълнят форумите с някакви измислени успехи.

15

Анонимен

преди 8 години

Това е стана след среща на президент Азербаджан и Эрдоган !

14

опа

преди 8 години

азерите да не се блещят, че арменците току виж им завладели петролните кладенци...

13

Анонимен

преди 8 години

Всички сме с тюрксия народ, бой по-противните арменци !

12

Анонимен

преди 8 години

Това е мир по путински.

11

Анонимен

преди 8 години

Азърбейджан изгуби много пари от ниските цени на нефта и газа! С война се решават много социални проблеми.Нищо чудно героите от ИД да са се пренесли на тази спорна мюсюлмано - християнска територия. Нали призивите бляха за война с всички християни навсякъде. Най-бизко и лесно е старата точка на вражда Нагорни Карабах, където може да се обвинят християните в агресивност. Освен това, Армения не е Русия?!!?

10

Ян Бибиян

преди 8 години

Благодарение на карабинерите от цял свят световният мир и благоденствие ще рухнат. Факт!

9

Анонимен

преди 8 години

Малко по малко пролетното време се мести на север и приближава Москва. Ще има юбилей през 2017. Заслужават си го.

8

Анонимен

преди 8 години

от азербайджан трябва да дойде газ към европа но да видим как ще стане!

7

Анонимен

преди 8 години

Това което ме притеснява е че около България е пълно с горещи точки създадени от великите сили и разни месни, нациналисти, *** и ислямисти. Дано вълната ни подмине, ама надали!