42

дайте инфо бре

преди 8 години

Абе, що някой не даде някакви биографични данни за този Динко, интересно ми е. Ето, аз например искам да му стана последовател, но не знам нищо за него. Ясно, че е свръхродолюбив, патриотичен ямболист (поздрав към лобито във форума), ама да се каже кое отделение е завършил, какво работи, осъждан ли е, има ли семейство, деца, често ли помага на хора в беда, благотворителства ли. Как иначе ние задръстените да прегърнем каузата му, не ли?

41

edna balgarka

преди 8 години

Супер евтино са го оценили братята араби. Явно не им е толкова важен.

40

ivailo1403

преди 8 години

Че са мишоци БХК не е толкова долно, не може всички да са лъвове... По-лошото е , че са се продали, и работят ожесточено против по-нормалните хора от българите. Ако си хомосексуалист, педофил, ***.ин , емигрант или бездомно куче, ще се счупят от рефлекси да те защитават. Но, ако си примерно-работещ семеен, пенсионер, студент, дете- не чакай помощ от тия отр.е.п.ки...Защо въобще властта допуска съществуването на такива организации?

39

Занзибар

преди 8 години

Това е сайтът:bghelsinki.org/bg/Красимири Кънев - учредител и председателАдвокат Маргарита Илиева - директор на програматаИ още много други родоостъпници!Но понеже Днес.бг са платени ***, вероятно ще ме цензурират, затова.... Всички вие продажни ***, които убивате страната!

38

Д. Димитров

преди 8 години

Айде, почна се голямата резачка на коментари от платените модератори на Dnes.bgТова ли ви е демокрацията???Това ли ви е свободата на словото?Смешни сте!До кога???

37

asdfsd

преди 8 години

БХК е сталинска организация която обвинява на принципна: който е срещу нас е виновен. Няма никаква обективност. Някви изпаднали адвокатчета (от български произход) за по няколко хиляди лева предават цялата държава.

36

родоотстъпник

преди 8 години

БХК последно преди да започнат акция в подкрепа на прииждащите талибани , бяха се опитали да обявят за човек на годината в България, англичанин , който в момент на амок от алкохолния туризъм уби българче с камък без причина. Оказа се че председателя на БХК му е адвокат и гони лични интереси. Тези трябва да бъдат изправени на военен съд за национално предателство, при това серийно, ако не народа трябва да вземе властта и публичен линч за назидание !!!

35

МАРА

преди 8 години

За 5-10 бона заплата българските еничари от БХК и разни подобни уж правозащитни организации си продадоха род, родина, родна памет и чест.Децата ви ще плащат, и то много скоро, а ви пожелавам от сърце и вие да плащате, тези които сега работите в БХК и плюете България.Всеки път, когато БХК се намери, е ясно, че нещо гадно става в родината.Но съдбата ви ще бъде лоша, ***!

34

Анонимен

преди 8 години

Централният офис на тази антиългарска организация е ул. "Върбица" 7!

33

оставете Динко

преди 8 години

Скоро народите масово ще се надигнат срещу ***,но и срещу НПО-тата и политиците,които ни вкараха в този ад наречен системна война. И ще има граждански войни,освен войната на цивилизациите. За съжаление бъдещето не е розов евроатлантизъм и демокрация както нилгаха 26години.

32

ТОТО

преди 8 години

Територията на Република България все още българска ли е, или на някоя организация, ЕС, Америка и т.н.???Ако си е наша, от какъв зор ще се разхождат чужди елементи, нелегално влезли и нагло въоръжени?И защо тези пришълци имат повече права от местните жители?БХК на чий интереси служи, нали е платена организация, значи някой плаща за позора. Искам да знам кой???Динко, браво на тебе, и аз така щях да направя най-вероятно!Държавата не ни пази и намира бусове с нелегални на 300-400 км от граница

31

Анонимен

преди 8 години

абе въобще защо не ги закрием БХК? само за правата на джипситата и мюслитаат мисялт, а за тези на българите - не!

30

СС

преди 8 години

До всички *** и *** на БХК, които се подвизават във форума:Печелите двуседмична почивка в изолатор със зажаднели за секс "бежанци". Полупансион: вазелин само сутрин и вечер!

29

Анонимен

преди 8 години

дайте някое именце на тия от БХК, кой ги представлява, защо ги е срам да се представят с имената си?

28

Анонимен

преди 8 години

По границата имаше граничари и "Кльон". Не е ли време да се самосезира българската прокуратура и да вкара в затвора този който разгради границата.

27

ICo

преди 8 години

Не е Динко виновен, държавата е. Че той е *** селянин, такъв е, но защо въобще се налага обикновен гражданин да се отбранява срещу незаконо преминали границата? За това нали има граничари, които са специално обучени за целта? Какво се очаква, с чай и бишкоти ли да ги посрещне селтака?

26

Анонимен

преди 8 години

Браво, да живее саморазправата и варварството, след като не можем да принудим държавата и избраните от нас политици да поддържат ред!

25

Анонимен

преди 8 години

Аз не искам терористи в България!Аз не искам друговерци в България!Аз искам да живея достойно!Аз си плащам данъците,а издържам 100 маймуни,нямам права и не мога да се защитя!Та каква правова държава сме ние тогава?

24

Анонимен

преди 8 години

БХК под гилотината! Рано или късно ше ви види някой сметката и на вас, българоубийци!

23

Анонимен

преди 8 години

До Д. Димитров....и главите им