46

До 258

преди 8 години

Хайде да започнем с това,че ти имаш претенции да си изучавал исляма,а пишеш мюсУлмански-пише се мЮсЮлмански!!!

45

Божо

преди 8 години

До 258Ислямският фундаментализъм е като комунистическия фундаментализъм, те предлагат всичко на "бедните", а постигат само унижение и нещастие за ВСИЧКИ , и бедни и богати !!! Тази кадъна защо си е правила пластични операции , не е ли забранено от исляма??? Всяка красива лъжа води до грозна действителност !!! Жените не са домашни животни !!!

44

Наблюдател

преди 8 години

Ценностната с-*** на кандидат член за ЕС, който пък се има за демократичен !

43

мюсюлманин

преди 8 години

И Меркел мисли същото?

42

ечо

преди 8 години

До 258. *** си приятелю в Турция, *** в Саудитска арабия, Афганистан и т.н. и си прави хареми, бий си жените да носят бурки, налитай на 10- 12 годишни деца... Няма лошо, ама там- на изток. Тук е ЕВРОПА, българите сме християни И СЕ ГОРДЕЕМ С ТОВА! Не ми хвали религията си, ние не сме варвари!

41

Анонимен

преди 8 години

въпрос до екипчето с гумичката: докога ще осакатявате българският език, като триете всяка втора дума?

40

1

преди 8 години

В Турция видях по-малко забулени жени, отколкото в България!

39

Анонимен

преди 8 години

Нещо не проумявам?Тази в кой век живее?Я да се върне в миналото и да не си показва нарисуваната физиономия!Аз съм атеистка,но уважавам всички религии,а тази госпожа е мюсулманка и е зад..ръстена до болка,не уважава и себе си,да не говорим за останалите

38

АЗ

преди 8 години

"османският харем е бил "училище, подготвящо жените за живота" - По-голяма глупост не съм чувала тогава се казвало харем сега му викат БАРДАК "първа дамооо -смешничка " сигурно и тя е минала оттам!!!

37

Анонимен

преди 8 години

Светът върви напред и се развива, само тия т...ци все ги дърпа към средновековието! Луда работа! Ама като ги кефи толкова да се откажат от всички съвременни удобства и да си живеят пак като в 13 век.

36

до 54

преди 8 години

Защото вече си имат една. Друга не им е нужна

35

Анонимен

преди 8 години

ТУРЦИЯ ВЕЧЕ Е ОПАСНА ДЪРЖАВА.НЕ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ТОВА ИЗОБЩО СЕ ОСЪЗНАВА ОТ ЕВРОПА.ВЕЧЕ НАД 10 ГОДИНИ СЪСЕДКАТА НИ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ИСЛЯМИСТИ И ТУРЦИЯ НЕ Е СВЕТСКАТА ДЪРЖАВА, КОЯТО БЕШЕ.ТРЯБВА ЛИ ТУРЦИЯ ОТНОВО ДА СТИГНЕ ДО ВИЕНА, ЧЕ ЕВРОПА ДА РАЗБЕРЕ ОПАСНОСТТА ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА И НАСТЪПВАЩИЯ ИСЛЯМИЗЪМ?

34

Анонимен

преди 8 години

И това са европейци?Пази боже!

33

до 258

преди 8 години

Защо няма такава книга?Питам сериозно.Ти ако можеш обясни!Би ми било интересно да разясниш.Не се заяждам,питам от интерес!

32

до 47

преди 8 години

Имащ ли представа колко години преди Путин рускините са влизали в храмовете със забрадки?

31

Ева

преди 8 години

Тая обиди жените със своето ограничено мислене !Ужасна жена!

30

Анонимен

преди 8 години

В момента, след края на въглеводородната ера върви война за новия център на Ислямската цивилизация. Ердоган въвежда бурки, Путин вдига грандиозни джамии, Иран създава търговски връзки. Това ще бъдат бъдещите ислямски стълбове. Сега приучват православните рускини, като категорично им забраняват да влизат в храмовете без да са забулени със забрадки. На първо време.

29

Тук

преди 8 години

някакво същество величае исляма.Интересно защо огромната част от живеещите в ислямски страни,все гледат да се докопат със зъби и нокти до християнска Европа?

28

Румбо

преди 8 години

Странна турска логика-харемът подготвя жените за живота,ама не ги пуска навън да живеят...В това отношение харемът на Коко Динев е много по-напред-подготвил е стотици жени(хи-хи).

27

Анонимен

преди 8 години

Медиите наричат тази първа дама. Моето виждане и схващане за първа дама е съвсем друго. Дама може да се нарича най-общо казано една светска жена /и по облекло/, а тази забрадената няма нищо общо с това понятие. Поредното журналистическо изопачаване на истината. Но какво друго да очаква човек от пратените и силно зависими български медии.