87

дедовия

преди 8 години

До Ако ме вземат даДа си патриот в Частната Корпорация, наречена Капиталистическа държава - значи си мега ***!Грабвай калашника, може и М16 - каквото си избереш и отиваш да защитаваш частния капитал

86

мечбързкатомисъл

преди 8 години

За да защитим отечеството не ни трябва казарма, защото врагът е в НС и в МС! Докога ще търпим, на колко протеста трябва да отидем за да постигнем съвсем малко.. докога...

85

Анонимен

преди 8 години

Първо никой няма да бъде третиран като Предател в България понеже светът не е разделен на Блокове и толкова силно МилитализиранВторо нормално е За Православните българи да защитават свойте събратя от РусияТрето докато ти смяташ Русия за ВрагСащ подписва договори с ТяхЧетвърто ПРЕДАТЕЛИТЕ СЪЩЕСТВУВАТ ЕДИНСТВЕНО КЪДЕТО ИМА ДИКТАТУРИБЪЛГАРИЯ Е ПАРЛАМЕНТАРНА ДЪРЖАВА С 4 ГОДИШЕН МАНДАТИ ПЕТО НЯМА ДА ДОПУСНА НЯКОЙ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ДА СИ НАЛАГА МНЕНИЕТО ВЪРХУ МЕН ПЪК ДОРИ И С ВОЕННА СИЛАОТПОР!!

84

Анонимен

преди 8 години

АЗ ПЪК ПРЕДЛАГАМ ДА ВЪОРЪЖЪТ ЕЛЕКТОРАТЪТ ОТ ЛЯВО И ДЯСНО И ДА ПОЧВА КУПОНАЧЕ КОЙТО ПОБЕДИДРУГ НАЧИН НЯМАВИЖДА СЕ ЧЕ НЯМАМЕ ОРГАНИЗАЦИЯ ДА СЪБОРИМ УПРАВЛЯВАЩОТО ЧЕРКЕНЕСКО ПЛЕМЕ КОЕТО Е В ВЛАСТТА С ПРОТЕСТИ

83

пешо

преди 8 години

а да пробват да ме пратят някъде за пушечно месо, а са се видели в чудо. първо, вече не сме в диктатура, а в демокрация. научихме се да ценим живота и мнението си и е късно някой да си мисли, че може да ни принуждава за нещо, още по-малко ако е животоопасно. второ, научиха ни да мразим родината си - кой ще се хвърли в боя заради шайка престъпници? трето, ако сме толкова богати и нахъсани за война, днес има технологии, които обезсмислят войниците за пушечно месо. аз на война няма да ходя.

82

onz

преди 8 години

странно, мислех че военния отчет не е отменян. ако не е имало такъв, чий са го крепели до сега военните отдели в общините?

81

дедовия

преди 8 години

До К'сЕвала, браво!

80

Анонимен

преди 8 години

Държава няма, каква казарма търсите? Да пазим на мафията собствеността или да ни ползват за пушечно место новите евроатлантически партньори.

79

Ако ме вземат да

преди 8 години

служа ще ида. Защото съм патриот, прадядовците ми са били знаменосци през балканските войни и са умряли за страната. ОБАЧЕ, шефа няма да ме държи на работа, ако ме няма 6-8-12 месеца и само да ми плаща. На мъжете не ни се полага майчинство. Другото което е според сегашното законодателство всички вишисти при военно положение сме с чин Лейтенант, ми то ние сме шефове на старшините по казармите, а то млад българин без висше не остана. Много не са го измислили ми се струва.

78

К'с

преди 8 години

Ако искаш народа ти да защитава отечеството първо трябва да се погрижиш да усети закрилата на държавата, а не разни мазни алчни за власт и пари тюфлеци които пет пари не дават за бедния си народ и мъдрят закони как да мобилизират всички при война, докато те самите ще се изпокрият първи и ще се окопаят в бункери и землянки.

77

Анонимен

преди 8 години

Подписвам се само в случай, че мамин Дебелан влезе в окопа с мен. Той само ще дебелее, докато нас ни убиват в окопа ли?

76

Анонимен

преди 8 години

ПРЕДЛАГАМ ПЪРВО ДА ПОСЛУЖАТ В АРМИЯТА ГЕРБ - МЛАДЕЖИ, РЕДНО Е ДА ПОДКРЕПИТЕ ВОЖДА СИ И НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО!СЪЩО И ЛЮБИМИТЕ МУ ЕТНОСИ, ЗАЕДНО ДА ВИ НАТЪПЧАТ В НЯКАКВИ КАЗАРМИ, ПЪЛНИ С ПЛЪХОВЕ И ***!!!РАЗБРАХТЕ ЛИ ГЕРБАДЖИИ, ПЪРВО ВИЕ И ОНИЯ ОТ РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК!

75

Анонимен

преди 8 години

Представям си кифлите от Мола на военен отчет...

74

Анонимен

преди 8 години

АЛОО,ВИЕ ОЯДЕНИТЕ ПРОДАЖНИ НА ЕВРЕИ И ТУРЦИ *** ДЕТО СТЕ В ПАРЛАМЕНТА ,КАК Я МИСЛИТЕ ДА МЕ НАКАРАТЕ ДА ХОДЯ НА ВОИНИ И ДА СИ ПРОЛИВАМ КРЪВТА ЗА ЗАДНИЦИТЕ НА ЕВРЕЙСКИ КРАДЛИВИ БАНКЕРИ ,ЮДЕЙСКИ ГЕЙ *** КАТО РАДА ДЪЛБОКАТА И ВЪНШНИЯ МИТОВ,НИМА СИ ВЯРВАТЕ ,ЧЕ ЩЕ ЗАЩИТАВАМ ОНЯ НЕНОРМАЛНИК С ОБРАТНИТЕ НАКЛОННОСТИ-ПАСТИРКАТА ,ИЛИ ПЪК ПРОКОПИЕВЦИ ,ДЕЛЯН ПЕЕВЦИ И ПОДОБНИТЕ ИМ ОЯДЕНИ КРАДЛИВИ ***.ЯЙ СЕКТИР .ДА СИ ХОДЯТ ТИЯ *** НА ВОЙНА.АЗ СРЕЩУ ПРАВОСЛАВЕН РУСКИ БРАТ ОРЪЖИЕ НЕ ВДИГАМ

73

Анонимен

преди 8 години

А може би, каквито са мало.умни, без да искат подготвят ново войнишко възстание...

72

гост

преди 8 години

Всички трайно безработни фитнес батки и каки да заминават на границата!

71

Стига лъжи!

преди 8 години

Старата поговорка гласи-Държава, която не може да храни собствената си армия-ще храни чужда! България е много богата държава, но постоянно ни карат да мислим че сме бедни и нямаме. На бедна държава не може през 10 г. да й източват банките с по няколко милиарда! Проблема е,че много се краде-безнаказано! Ние имаме земя,имаме туризъм, имаме спа,море,планини..Не ми разправяйте, че сме бедни!!! Напълно нормално е да може да имаме армия и то добра армия!

70

Анонимен

преди 8 години

Добре, че съм на 33!

69

Анонимен

преди 8 години

А така, и жените! Няма само мъжете да са пушечно месо!?!

68

Анонимен

преди 8 години

До дедовияБраво, точно така! Нали си имат армия от частни охранители - да ги пазят!