8

ha ha

преди 8 години

То на всички беше ясно, че не ви стиска да влезнете в Сирия, защото ви чакаше голяма изненада, ама вече е късно, кюрдите ще ви видят сметката. А краварите не им стиска, защото осъзнават изоставането си във въоръжаването спрамо Русия и Китай, всяка една мисия е равносилна на самоубийство. Смятам скоро да ходя до Босфора и да не ми се налага да пресичам никакви граници.

7

история

преди 8 години

Големите началници както им вика тиквата вече са се разбрали. Кюрдите ще имат държава и най-смешното е ,че винаги след загуба за фесовете се възстановяват стари или се раждат нови държави.

6

Анонимен

преди 8 години

Шубето е голем страх! а реджепче? а стъпи на сирииска територия а ти се *** целият род до прадедо ти с феса! С-400 само гледат да вдигнеш некоя гарга и ще и си *** положението. Както по всичко личи сам не сммееш да си подадеш главата извън границата си. Чакаш някой кравар или еврогеец да ти прави сянка да не почернееш на жаркото слънце над сирииската пустиня! Такива като тебе реджепче русия си ги слага на оная работа да не одат пеша!

5

Анонимен

преди 8 години

Волен Сидеров президент!

4

Анонимен

преди 8 години

Абе няма ли друга агенция освен ТАСС???!!!

3

haha

преди 8 години

be da vlizat i da si zimame Odrin obratno :)))

2

тя

преди 8 години

Мнотго им се иска на турчулята да стъпят на сирийска земя , ама заедно с натовците , ама пък те хич не им се иска да гинат заради интересите на Турция!

1

ТЮРКИШ К.АПУТ

преди 8 години

Това ги чака анадолците в СИРИЯ. А скоро и СВОБОДЕН КЮРДИСТАН