12

Сервантес

преди 8 години

Съмнява ли се вече някой, че Дон Доган и верния му оръжиеносец Делянчо Панса са съветски агенти ?!Султан Ердоган превербова словоблудеца Лютви, но Дон Доган мигар и в несвяст от любов към 16 годишната му бутилка, го усети и го натири да се крие в шатрата на падишаха.

11

Анонимен

преди 8 години

Баба Радка от село Мечка и останалите работещи социално слаби сме особено загрижени че няма да могат да ядът баклавя в турция

10

Анонимен

преди 8 години

Айдееее, ДПС и Пеевски лъснаха най-сетне официално като руски агенти. Чакам коментар от рублофилите!

9

ами

преди 8 години

Повярвахме ти Пеевски,че те интересуват българските интереси......орден Стара планина-веднага

8

,,

преди 8 години

мамин сладък,жив да го оплачеш

7

Анонимен

преди 8 години

Пустите му турци в ДПС станали московци.А Пеевски и фамилия - донски казаци.

6

555

преди 8 години

Партията на турците в България вече се казва ДОСТ. ДПС ясно показа че е руска партия и е против Турция. Как очакват аз като турчин от тук нататък да ги подкрепям, все едно да гласувам за Русия

5

ТЮХ

преди 8 години

Е ЗАЩО ЛИ НЕ ВЯРВАМ НА ТУРЦИЯ..ЗАЩО ТУРЦИЯ НЕ СПРЯ П1.189.9.6 ТА ТЕ ПУСНАХА Х БРОЯ МИГРАНТИ ,ЧЕ ТИЯ ДВАМАТА ЩЕ СПРАТ..ДРЪН ДРЪН ,ЧЕ ПЛЯС..ИГРИ ИГРИ И ПАК ИГРИ..

4

политолог

преди 8 години

Това е знак, че Турция радикално се ислямизира. Не само,че не консумират свинско месо, но вече не допускат и живи прасета на своя територия.

3

Анонимен

преди 8 години

Глигана за малко да ме просълзи катто защитник на националните интереси

2

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Предлагам на електората на ДПС,в знак на солидарност и подкрепа на почетния лидер и създател на ДПС Ахмед Доган и...емблематичния депутат Пеевски,да престанат да посещават Турция.По...голяма подкрепа,не виждам.

1

info.

преди 8 години

100% ПРОПАГАНДАКакво предлагате с тези заглавия!Да гласувам за ДПС ли???Аз за турски мекерета НЕ ГЛАСУВАМ,тоест от тази пасмина в парламента за никой.Не се надявайте че ще промените нещо с тези заглавия.