122

Анонимен

преди 8 години

Армия няма, авиация няма. Икономика хич. Само чалга и ББ. Затваряйте го този клозет и толкова

121

Анонимен

преди 8 години

Случайно ли е че когато се решава толкова важен въпрос Винету и Клоуна са на май.ната си?

120

Ганчо

преди 8 години

Хора, Вие не сте тук. Къде Ви е гордостта??? Дали бащите Ви и дядовците Ви ще се съгласят някой чужденец да пази България. Вие тотално сте изперкали. Няма русофили, русофоби, англофили и англофоби, натовци и пронатовци. ИМА ЕДИН ТЕРМИН ГОРДОСТ. КЪДЕ НИ Е ГОРДОСТТА. ВСИЧКИ НА ПОЛУОСТРОВА ГИ БЕШЕ СТРАХ ОТ НАШАТА АРМИЯ. СЕГА СЕ ПРАВИТЕ НА МИСЛИТЕЛИ. АЛО КЪДЕ СТЕ БЕ БЪЛГАРИ.

119

Демократ

преди 8 години

Одобрявам. Адекватна мярка за защита на България срещу руската агресия!

118

Анонимен

преди 8 години

Все едно да извикаш комшията да оправя жена ти щото ти неможеш. Поне ще е някой познат :) ще внимава!

117

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 217Евро(пед_ )филията е форма на неграмотност,невежество и пдевдодемокра_я и е форма на омраза .Смятащите се за еврофили първо мразят собствената си страна , православието ,християнството ( затова обожават ,дву_оловите, едноп_л_вите бракове ,пеД_ераст_ята) след това измисленият враг на ЕС.Мразят и историята си и Балканджи Йово и Ботев ,Левски ,Вазов, и всички който са се борили против турската робия . Затома обожават ,,съжителството -владичеството ,,

116

Анонимен

преди 8 години

Нато- страж на мира. Колкото опазиха Кипър.

115

Анонимен

преди 8 години

Ясно, последният да угаси лампата.

114

Анонимен

преди 8 години

Българската авиация е първата, която участва във военни действия през 1912г. в битката за Одрин, а сега е пред закриване. Жалка картинка! Не съм и очаквал друго от нашите робовладелци-олигарси-политици!

113

Анонимен

преди 8 години

НАТО = страж на мира в Европа !

112

Анонимен

преди 8 години

221. Ти не бери грижа за прединфарктното ни състояние. Все ще останат живи, да ви видят сметката на теб и на такива като теб. Стой та гледай.

111

Див Петел

преди 8 години

Най-смешни са русофилите и русофобите, които спамят под статията и защитават интереси на чужди държави, а истината е че не се сещат за българския национален интерес. Той изисква да можем сами да охраняваме небето си и да не допускаме турски, гръцки или каквито и да било чужди изтребители ежедневно да летят над родината. Франция защо не допусне английски и немски изтребители да охраняват небето и? Защото защитават националния си интерес.

110

Анонимен

преди 8 години

Профила на русофила е - ниско интелигентен неудачник, който симпатизира на Атака или подобна партия. Образованите хора са свързани със запада и живеят повече от добре и не искат да чуят за Русия, точно както образованите хора в Русия емигрират назапад за да могат да развиват наука и технологии.

109

Вин

преди 8 години

Сигурно Радул Милков и Продан Таракчиев се обръщат в гробовете си!

108

Анонимен

преди 8 години

Тези л...на от Нс трябва да бъдат ***. Начело с онзи умник, който избяга в Лондон, нарочно за да не присъства на това гласуване.

107

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 210 А протурските ,,метежници ,,сте във възторг!!! Т.е. Гербаджиите са във възторг. И Патриотите и Деформаторите ,и Капутите, им пеят химни от радост

106

Анонимен

преди 8 години

Скоро очаквайте закон, че 10% от парите в държавата трябва да отиват в Турция, защото тя ще ни пази!

105

Анонимен

преди 8 години

До кокоspa Нито Ирландия ,нито Балтииските републики са имали някого собствена авиация . Докато Българската е една от първите в света и е с над 100 годишна история . А да закриеш 100 годишна авиация с традиции е повече от предателство . Родоотстъпничество .Същото кота да забраниш ,,Балканджи Йово ,,История словеноболгарская ,,Ботев ,Вазов ,Чинтулов.И Кой ще плаща ,защото няма безплатни обяди.И колко струва един час полет на боен самолет? А 24 ч. по ...Колониялна държава . Герб- Туркуманите .

104

Иван

преди 8 години

До АнонименПо голям предател от теб няма турско ***!!!Разшири си от сега голямата халка!!!

103

Анонимен

преди 8 години

Проруските "метежници са в делириум !