15

Анонимен

преди 8 години

Срам ме е, че съм българин.Съжалявам, че съм се родил в тази прокaжена държава.

14

Анонимен

преди 8 години

Много отдавна съм осъзнал че бълга*раците са льоьовци ама вие чак сега открихте топлата вода.Или по-точно, женски полови органи.

13

Анонимен

преди 8 години

Срам,срам,срам...И господ не помага!

12

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера защо в последните години се назначават за министри на образованието само изявени психопати. А те си идват с готов екип от шизофреници.

11

таткото на Яна

преди 8 години

Драмата е какво сме сега, в момента, а не какво е било преди 100 или 200 години. Та драмата е че сега сме най-бедната държава в Европа, производство почти няма, децата ни бягат в чужбина, а възрастните мизерстват. Спорим дали ще я дадем Яна на някой си, а тя отдавна е в Германия и няма намерение да се връща.

10

Йордан

преди 8 години

Ммда...

9

Анонимен

преди 8 години

Ботев се споменава в днешно време при вдигане на винетките, поскъпване на тока и ненамиране на работа. По-добре верно да го забравим, че ще се обръща в гроба...

8

До 6

преди 8 години

Мисля си, че е вярно че много си мълчим. Но знаеш ли, мисля че в това мълчание има даже повече закана, отколкото в безпредметното бръщолевене. Имам чувството, че в народа вече се събира такава омраза към всичките тия щуротии, които нашите "политици" ни поднасят всеки ден, че цялата тази събрана кинетична енергия така ще ги помете в един хубав ден, че въобще няма да разберат откъде им е дошло. Сега се правят на утрепани, но ще ги видим после в кои миши дупки ще се крият! Достигнаха дъното!!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Хубаво есе, но дали ще го прочете който трябва?

6

sdfa

преди 8 години

Ей, все народа Ви е виновен, ей!По-мъдър от народа нема!Другите клакиращи и крякиращи да го ........!Нашиот народ е най-............ и аз имам вяра в него ,защото имам вяра и в себе си!Държавата и държанките да го................!

5

Блъско

преди 8 години

Може ли да сме народ от женски полови органи.....и да се дупим пред всеки.СРАМ и Позор пред националните ни герой

4

Адмиралъ

преди 8 години

Толкова ниско паднахме, че по-низко не знам дали има. Защо народа мълчи не мога да си го обясня. Като омагьосани сме.

3

88

преди 8 години

Ще дойде време и ще има бесилки. Сега си умират да се слагат на господарите си, ама ще отговарят пред народа, неизбежно е.

2

Анонимен

преди 8 години

Българинат отдавна си е дал дупето на турци и ес. И много му харесва да е така затова не иска промяна.

1

Анонимен

преди 8 години

Герберастите не само окрадоха държавата и ни заробиха със зами за век напред, но и съсипаха духовното й наследство.Ама такива ни искат Европейските господари. Мутрьо слуша и изпълнява.