17

ТОТО

преди 8 години

Кои точно са тези "икономисти" да им обясня как стоят нещата?!?!?!

16

чекист

преди 8 години

При това 1000лв в София си беден

15

чекист

преди 8 години

Този е лъжец, при това добре платен лъжец.Само един пример. Над 100000 са учителите в България. 90% от тях са вишисти.В коя класация ги слага господинът? За да вземе учител към 1000лева си скъсва *** от надпланов хорариум. При това малка част от тях имат подобна натовареност. Доскоро синът на мой близък работеше в Соффарма като лаборант за по малко от 500лева, а е с дисертация по химия. Преди това беше в Бан с под 400лева . Яви се на конкурс и сега е в Малта в американска фарм. компания

14

Анонимен

преди 8 години

До ГейберастТя нашта партийна другарка ,палавата Калина Илиева кат беше само с техникум по фотографияТя вашата другарка си беше от БСП, ама де толкоз акъл да го запомниш.

13

Анонимен

преди 8 години

Кой ти гледа образование, важно е да имаш връзки и ще те сложат на добре платена позиция. В парламента чистачката е с висше, но никой не и намерил място което да отговаря на нейната степен на образование, а сигурно други със средно образование са на по-високи позиции. Синдикатите пак спят.

12

Анонимен

преди 8 години

1000 лева е малко иначе Искров и другите депутати и банкери нямаше да си гласуват по 15 хиляди лева заплата.

11

Коста

преди 8 години

Да го каже на Дора чистачката...

10

икономика

преди 8 години

100% от българите, които напуснаха живеят нормално. Голяма глупост е тази статия! Средна заплата за вишист 450 евро. Това ако не е подигравка. Ку.вите на крадците, депутатите и "бизнесмените" без да имат "вишо" карат коли за по 200 000. Спасявай се народе, да видим кой ще работи на псевдобиснеса, в псевдодържавата.

9

Комунист

преди 8 години

Докато не се възстанови държавната собственост върху всеки един камък изключая къщите в които си живеят хората, нещата ще са така. Един ще си клати краката и ще взима хиляди, а друг ще превива гръб за минималната заплата.

8

маке

преди 8 години

абе беден беден коко е да си беден кат пари де щот кат инженер умрех от глад и вместо да си губех 5 годин да учим за инженерин да ми беа дали акъл овчар да си станем кат ся

7

Анонимен

преди 8 години

Частниците не дават високи заплати, а това че бачкаш за ниска заплата, не значи че не си беден и ще трябва да теглиш заеми и заплатата става отрицателна като почнеш да връщаш заемите.

6

Грамадарев

преди 8 години

Едно запомних от старото поколение!Блажени са вярващите...

5

Анонимен

преди 8 години

А то работа можеш да си намериш, ама за каква заплата. Защото те чистачките в Чистота сигурно и средно нямат, ама не съм забелязала да са забогатели много.

4

Българин

преди 8 години

Глупости, и пет висши да иамш пак може да си беден. Няма да е беден само тоя дето, за разлика от соц. поколението си гледа интереса и мачка яко. Нали приехме западната култура да гладаш само себе си, може би за това говорят икономистите.

3

да бе да

преди 8 години

В България първо вече не излизат висшисти от ВУЗ-овете защото няма конкурс , а само интерес да си платиш таксата.Кандидат студентите са много по малко от младите хора завършили средно образование. И на последно място всичко се командва още от политически ,роднински и много други зависимости в мафиотската ни държава....Нямаш ли вуйчо владика......

2

тралала

преди 8 години

Няма да си беден, ама няма и да живееш нормално, а едва ще свръзваш двата края. Но виж връзките и това да синче на точните хора...те ти гарантират добър живот

1

Анонимен

преди 8 години

Аз пък твърдя, че и хляб няма да може да си купи ... Както е в действителност.