60

Анонимен

преди 8 години

Продуцентите развалят изпълнителите. Например Атанас Колев звучи, като американец като пее английски песни а продуцентите го карат да пее на български. Оставете го да пее на чуждия език, защото там е по-добър

59

До # 50

преди 8 години

Слушал ли си Beatles на ***-Tune.

58

Анонимен

преди 8 години

Да се маха от шоуто и да прави дует с Графи или Криско. То никой непомни победителите в тези реалити шоа

57

Анонимен

преди 8 години

Двете момичета са прекрасни и различни, но пеят еднакво добре. Кой трябваше да отпадне? А, ще има кариера, тази, с повечето късмет. Тя и Михаела Филева беше от първите отпаднали.

56

Анонимен

преди 8 години

Единственото, заради което тези шоута все още се гледат и правят е защото се залага на пеене на хитове. Ако всеки участник имаше екип и трябваше всяка седмица да представя нова песен дали някой щеше да го изтърпи . То и сега големите бг "звезди " пускат по песен на година, която за нищо не става ;) Който иска да имитира- да си го вземат в Като две капки вода.

55

Анонимен

преди 8 години

Тука се толерират г** изпълнителите

54

Анонимен

преди 8 години

Според мен вота се манипулира. БЪЛГАРСКИЯТ зрител никога няма да изгони от шоуто БЪЛГАРСКИТЕ таланти и да остави на финала печката, кипърското *** и братушката. Тези тримата са гОла вОда в сравнение с нашите деца!

53

До # 37

преди 8 години

Предпочитанията между сланина и силикон, може да се елиминират със зоркото наблюдаване на Husler и др, тем подобни предавания само за възрастни. Фактора би трябвало да търси гласови таланти, но уви!

52

Blake

преди 8 години

Че кво й е на Дарина - освен че изглежда много по-добре от Вики (което в случая не би трябвало да е критерий), може да пее абсолютно всичко, за разлика от гореспоменатата...

51

Анонимен

преди 8 години

До зрителEвровизията е конкурс за източване на пари от бюджета.

50

Анонимен

преди 8 години

Комерса за БГ е малкото дyпe. Както се казва: с малко дупи БМВ си купи - народна мъдрост!

49

Tina

преди 8 години

До АнонименАми... Прав/а си.Всички тези "лекички" са на ниво "офис-песнички". И те си имат приложение и за тях си има слушатели.Докато Музика - това е съвсем друго ниво...

48

Анонимен

преди 8 години

До ОценкатаНе бъди много сигурен. Поп музиката се прави с Ауто-тюн и тук там се намира някой да може да пее.

47

зрител

преди 8 години

Уж всички са много талантливи,уникални,готови за световните сцени,а няма хора за Евровизия.Има нещо сбъркано.Единствените печеливши са продуцентите-днес са едни участници,утре други.Толкова сезони минаха,така и не се намериха свестни продуценти да наложат млад,талантлив певец с хубава музика.Всички пеят по един и същи начин,песните им не са разпознаваеми,всички визуално си приличат.Може би и затова певците от онава време продължават да сипълнят залите,а не клубчетата.

46

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

До Няма значениеПо *** вече не е модерно. Поколението на Даринка и Гери-Никол е толкова нахъсано, че ще пее и без ***. Помнете ми думата !А, фактът, че ми сложихте толкова много минусчета на предишния коментар показва, че жените в България и евроатлантическия свят масово приличат на пълнени чушки и се дразнят от подобни коментари. :)Истината е, че Дарина е готов продукт на пошлата сцена, а с Виктория трябва още много работа. Я стане от нея нещо, я не !Компютърът ще оправи пеенето на Дари.

45

Анонимен

преди 8 години

Гледах предаването един - два пъти... Ами какво да кажа - от всички тази година, най-добре се справя нигериецът. Просто този пич владее гласа си до съвършенство, без да му се налага да изпада в досадната крайност да се "доказва" колко силно може да пее, без къдрене, без чупки...

44

Анонимен

преди 8 години

Защо си мисля, че тези конкурси са всеки месец?

43

Оценката

преди 8 години

Х-Фактор оценява талантливи гласове затова поне в последната фаза на Фактора, трябва да се излъчва само по радиото, само тогава човек може да разбере, чий глас е по-добър. Като се слуша една песен в колата по радиото, веднага се разбира добра ли е или не, не ми ли харесва - сменям станциятa, сега поне има десетки FM.

42

Анонимен

преди 8 години

не мога да разбера единствено, защо в иначе така приятните конкурси за сравняване на женски гърди и гениталии, намесиха и пеене... еми така става съвсем объркано вече!

41

поп Александър

преди 8 години

до #фенТотално си прав ,фен ! Голяма истина - с малко думи ! Браво !