103

Недко

преди 8 години

Изпитвам искрено и чисто презрение и отвращение към Бойко и неговата партия. Такава самонадеяност и наглост като тяхната рядко се срещат дори при лъжците и крадците.

102

Лаком! Много!

преди 8 години

Борисов е патологичен лъжец и крадец. Да видим последните му лъжи и кражби навръх Нова година- случаят Русия спира газа за България и казусът Овергаз.Газпром намали за Българи цената на газа с 10%, а Ив. Иванов (ДСБ) обяви, че ще бъде намалена цената на газа в България с 2,32% разлика от 7,68% Булгаргаз трансферира 3 млрд м3 газ, а Овергаз 0,55 м3.Сега с отнемането от Овергаз на тези 0,55 м3 газ, Булгаргаз ще трансферира 3,55 млрд м3,и присвоява разликата от 7,68% на м3 - от нас, от нас!Лаком!

101

Румбо

преди 8 години

Ю.поток е много интересно нещо!От една чудесна идея,та до пълен провал!Заобикалянето на Украйна и Румъния беше много добре,но какво стана?Замисълът беше това да е безкрайна хранилка за БСП и лидерите и.Естествено и коалиционния партньор се намърда,а когато ГЕРБ спечели изборите-станаха трима и клонът натежа!Ползите,първоначално за държавата,после се разпределиха между тая чудна тройка!И накрая проектът забуксува,докато си уточнят дяловете,международото положение сложи точка

100

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ = БСП. Скоро и БКП.

99

До 167

преди 8 години

Народа толкова обича тиквата, че чак се самозапалва от радост любов и щастие към него!

98

Наблюдател

преди 8 години

Ха, ха...! Лъжливото овчарче си е лъжливо овчарче, въпреки че се прави на Бистришки тигър! Ха, ха....! Тоя ако не каже някдя лъжа просто неможе да спи спокойно!

97

Анонимен

преди 8 години

Този път,кой му с*а в гащите,нещо не можем да вденем!

96

Анонимен

преди 8 години

Сега нали си на власт започваи да го строиш като е изгоден

95

някой

преди 8 години

Слава на Бога, че ГЕРБ падна! Слава на Бога!Дано пак да падне! Амин!

94

Анонимен

преди 8 години

Сам подаде оставка Народа няма да забрави хората факли

93

петкан

преди 8 години

Махнете това крадливо* да него гледаме той е бандит наркотрафикант и най-голямото зло на България!

92

Лъжеикраде от голите

преди 8 години

До ГербаджияНикоя партия в парлиамента не става, защото всички са с ГЕРБ и всички са като ГЕРБ. Нам трябва нова политическа система и нова про-българска политика от партийните субекти, следователно - нови партии.

91

Анонимен

преди 8 години

"Като толкова е направил за нас и е сигурен в това, защо му е тази охрана струваща десетки милиони на смазания българин. Защо ще му плащам специалните коли с капсули против РПГ,"Аре бегай бе лалугер, за това ли намери да се хванеш...

90

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупости. И предишното правителство искаше да го строи. Американците и европейците осуетиха проекта, защото това беше от полза за Украйна и така жертваха нашия интерес. Толкова е просто. Те са готови да жертват нас заради Украйна, но не и себе си - затова сега ще има Северен Поток 2.

89

Анонимен

преди 8 години

Па нали такова диверсификация шистова газ от братята американци, втечнена газ от братята катарци, па и възобновяемите енергийни източници такова - ко стана?

88

Шарли Ебльо

преди 8 години

Егати наглото*!!!

87

Анонимен

преди 8 години

Аааааа, НЕ , НЕ и НЕ ! На с.капана Тиква оставка не се иска ! Изхвърля се !

86

Гербаджия

преди 8 години

Добре бе всички плюят по ГЕРБ.Кажете ми честно коя партия в парламента става за нещо и защо?Герб не са перфектни,но според мен те са най-добрият избор от другите

85

Лъжеи краде от голия

преди 8 години

До ЕкспертИнтересно съждение. От спирането на Южен поток България губи по 400 млн. евро годишно. Значи, те не са нужни на България, според теб?! Я погледни навън и виж колко бездомници ровят в кофите за *** и пак кажи, че не е нужен на България.Ако имаше Южен поток, освен тази печалба, щеше да има и допълнителни работни места, т.е. доходи. Пак погледни навън!

84

мда

преди 8 години

това е класическо изказване в стил ТОТАЛНО ПРЕИГРАВАНЕ! Престанете да баламосвате руснаците и американците. От това ще си изпати само България. Путин анексира незаконно Крим и докато това не се промени ще има санкции и стагнация в Русия. Колкото повече разиграваме БАЛАНСИРАНО коня, толкова повече войнолюбците в Кремъл и Белия дом ще ни натискат под вода. Престанете да си играете с огъня Герб-ерчета!