16

(-_-)

преди 8 години

Тия па с тоя възродителен процес се оакаха.. Прекръстили Хасан на Христо и биг праз!

15

ист

преди 8 години

Време беше и ДПС да се разцепи.

14

Анонимен

преди 8 години

Ей така се прави русофилия! Не като Волен пред клекшопа.

13

Анонимен

преди 8 години

Турция и мекерета та си си разиграват коня в България.Тва е страшно,но по страшно е,че това става със знанието и разрешението на политиците и държавата ни.Правят се на слепи и глухи и трябваше един турчин да им го каже в прав текст за да се отворят очите им.Но те пак са залегнали и чакат всичко да премине и замине.Все пак за нашите политици най е важно да се печелят избори и да се бият опозициите с много гласове а другото не е .Нали Бойко?

12

Анонимен

преди 8 години

А за невинните граждани загинали от турските атентати по българските гари някой митинг няма ли да направи

11

Анонимен

преди 8 години

Да дойде Местан и посланика на Илиева нива където са заклани 200 деца от редовната турска армия.200 български деца са заклани там а даже и едно цвете не положиха тези "родолюбци" и борци за права и свободи. А на гара Буново,да не би да сложиха едно цвете,където пак има избити от тях български деца. Местане ти и твоите последователи сте за затвора.Там е мястото на всички като теб,вредни за народа си елементи.

10

Анонимен

преди 8 години

Терористите , под чието ръководство взривиха влака , днес отбелязват някакви измислени уж " техни "жертви и нямат срам ! Анти българска политика с пари от Турция !

9

Анонимен

преди 8 години

Турска *** е Местан, вижте му даже и брадичката...като полумесец! Дали е случайно,как мислите? :)

8

Анонимен

преди 8 години

Може ли по подробно кой/кои им спукаха меха/менците щом са били на чешмата,я на селския бей не са отстъпили место да си изплакне чутурата и кирливото добиче преди това нарочно като главен равен на портата чауш.

7

Галин

преди 8 години

И тоя и Доган и цялата турска ***, трябва просто да останат "български турци" и партията ДПС да бъде закрита....защото само алахата акбарата знае колко пари влизат в нея от Турция..

6

Анонимен

преди 8 години

На Американският,Турският,Френският,Английският посланик не се гледа така лошо както на Руският ЗАЩО ЛИ???

5

Тиква, спиш!!!!!!

преди 8 години

Кога ще бъде арестуван този турски агент?

4

Анонимен

преди 8 години

Местан и турския посланик ?Остава да развеят турското знаме на българска територия !

3

е да де

преди 8 години

А за избитите български жени и деца на гара Буново кога ще има митинг организиран от тиквата или плевела да позная ли НИКОГА това са родоот$тъпници ,а не български политици.

2

хибридно театро

преди 8 години

От Кремл са се споразумяли с Турция да се "разиграе непримирима вражда в ДПС( рожба на Кремл), да се раздели ДПС на ЛОша- протурска партия) и Добра( проруска партия).Ще се разиграе "обединяване" на НЕДОВОЛНИ от ЕС към Доган("добрия проруски") и ще останат други с ЕС, но ако са УМНИ -никога сМестан!Така Турция и Кремъл ще си "направят война" на НАША ТЕРИТОРИЯ, да се избием НИЕ, а ще дойде "ПУТИН като в Сирия да защитит руските граждани и проруски настроените", с обещание за ПОДЯЛБА на РБългария

1

zeus

преди 8 години

И двамата са се изнизали преди митинга. ДАНС какво чакат и не арестуват Местан?