83

Анонимен

преди 8 години

Кой ? Кой ? Кой ще пие сега кафето с Баце в Кърджали ???

82

Анонимен

преди 8 години

Волен и Доган да си стиснат ръцете и да управляват държавата . И двамата са умни , силни и не цепят басма на никого. Май с това влияние вече на Доган , гербаджиите са им преброени дните

81

Анонимен

преди 8 години

"Това ще е съдбата на всеки, който се изправя пред националните интереси на България" е заявил дословно Доган. Направо не мога да повярвам какво се случва! Чест и почитания за Доган, ако е искрен.

80

Анонимен

преди 8 години

Движение за Путин и Ссср

79

zakrivaj

преди 8 години

Да се закрие ДПС.Асно да се каже от Доган Местан турски агент ли е, КАК е предал българските интереси.За ДОГАН е известно, че провежда политика на Путин.Да се закрие тази лъжовна ЕТНИЧЕСКА партия.

78

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 106Aко беше по-умен, щеше да разбереш, че филмът на "Ал Джазира" (не Ал Джазейра)е поръчан от Кремъл, за противопоставяне на България срещу Турция в полза на Русия.

77

Анонимен

преди 8 години

Сега чакаме оставки и на управляващите, не може ДПС да са повече патриоти ко шъ прайм сега ммм ? Може и да е всякакъв тоя може и да си пази собствения интерес, но направи правилен ход.

76

До 93

преди 8 години

"Путин е никой в НАТО и ЕС. Европейците гледат на него като на натрапник".....Леле, ще се пукна от смях....хи-хи-хи......АКО ЗНАЕШ КОЛКО МУ ДРЕМЕ НА ПУТИН на онази работа, КАК гледат на него западните клошари и нато-нацики......Тия, взети заедно със всичките си цру-та имат акъл колкото кучето на Путин, дето Бойко му го подари. Хи-хи-хи....Путин им разказа играта на цялата западнала еуропка......

75

висок рус сини очи

преди 8 години

ей со.росоиди не разбирате ли, че тия опитват да ни направят война в държавата бе, докога ще пишете *** постове в полза на турция и фащ? не разбирате ли че ще в ипратят на фронта и ще трябва да се биете и да оцелявате? това ли искате бе? а аз ще съм в тила при жените ви, да ги топля вечер! хе хе хе всеки русофоб е паталогичен комплексар и антибългарин!

74

Пламен

преди 8 години

Това Е ДОСТОЕН БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК!!!!! Тук не става въпрос за интересите на РУСИЯ! Не може БЪЛГАРИЯ да бъде поставена между *** и наковалнята!! НИЕ имаме собствено мнение, трябва да водим НАША политика, ПРО-БЪЛГАРСКА, не про-руска, про-американска, про-турска или квато и да е!! ДОГАН е ВЕЛИК!

73

КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ:

преди 8 години

.....за новото ОФ------ПОД ВЕЩОТО РЪКОВОДСТВО НА МОСКВА:--агент Доган..--платен агент Волен...--агент Гоце...-- и армията платени агенти на Москва от БКП/бсп.....!!!!ЗАДАЧАТА ИМ Е:ПРЕСТРУКУРЕРАНЕТО НА ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРОСТРАНСТВО, ОТКЪСВАНЕ НА СТРАНАТА ОТ ЕС--- И ....ОРИЕНТАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ , КЪМ РУСИЯ!!!!!

72

Анонимен

преди 8 години

ЕйЙЙйй БОоГуууу

71

Анонимен

преди 8 години

Баце се е скрил в мазето и само през прозорчето пита - Кво стана бе ? Изгониха ли го ? А Доган какво каза за мен ?

70

Анонимен

преди 8 години

До ВасилевВсъщност ходът на доган беше в полза на България, така че датата е подходяща. А че Доган също е *** и не го прави от любов към страната, това е ясно. Но не променя факт, че ходът му е положителен за страната, независимо какво стои зад него.

69

123

преди 8 години

още помним гаврата с песента за Райна княгиня

68

ХХХ

преди 8 години

Догане , ами Борисов ? Махай и него ! После ще видим какъв ти е бил филма !

67

до 106

преди 8 години

Няма какво да разбираме, ние го знаеме. Нашите продажни управляващи за пари и облаги ще продадат и собственна си майка.

66

!!!

преди 8 години

Шегата на страна, ама това е единственото правилно решение на Сокола за тези 25 години!!! Тоя Местан беше най-противното и арогантно ко..ле в тази противоконституционна партия!!! Сега трябва и в затвора да го вкарат...

65

Анонимен

преди 8 години

Баце, покажи се, не бой се.. ;)

64

Анонимен

преди 8 години

Ейййййй, Дядо Коледа донесе подарък и на Местан !?