78

Анонимен

преди 8 години

Тоя вярва ли си че може да се изрепчи на Доган? Пуснаха го за пет минути в кухнята, а той си повярва че ще присъства на банкета.

77

Анонимен

преди 8 години

Цял ден и утре за Коледа ще ни занимават с тия амуджи! Нямам думи. Срам и позор....че и даже митинг за възродителния процес имат тия точно утре....всичките са за калашника

76

Калина

преди 8 години

Тези т&рчоля се опитват да ни развалят светлите празници!Караме се помежду си заради кого???Как така точно в тези дни решиха да се ядат едни други? Ааа, сетих се! - защото това не са техни празници. Нека не им позволяваме да обсебят дните ни!

75

Анонимен

преди 8 години

Тоя ако продължава така да се опълчва, накрая ще го самоубият от депресия, че е загубил поста си хо хо хо хо

74

???

преди 8 години

До ЧебурашкаСамо не разбрах,това че са туркомани по безобидни ли ги прави от ИДИЛ?Като гледам колко хладнокръвно убиха руския пилот,ми става ясно ,че с тези оръжия не ходят за гъби.В случая Башар Асад(който е законен президент), е поискал руска намеса от което следва,че всички против него са в подкрепа на ИДИЛ.Освен това има международни правила ,кога се сваля самолет!А по-лошото е ,че Русия ги имаше за приятели!Нож в гърба!!!

73

Румбо

преди 8 години

До Анонимендо 118 "Защо ни занимавате с аллахакбарите по Коледа?"Ами защото може да ни е последната Коледа,ако не вземем нужните мерки!

72

АТАКИСТ

преди 8 години

до 119Чебурашке, с ***.оти като теб ми е най забавно да се занимавам в свободното си време. Викаш Срийската територия е била някога турска и Турция има претенциите да си върне тази територия с туркоманите в пределите си? Или викаш източна Украйна не е била изконно руска?

71

nedkodd

преди 8 години

лютфи местан- Владимир Зидаров- АГЕНТ ПАВЕЛ- В.К.Р. ДЕТ СА ВИКА А БАКАЛЪМ, който и да си важното е да си знаеш последните пет - шест имена! Сега пак във СДС ли отиваме или в Реформаторския Блок??? КОЙ КОЙ КОЙ ти поръча приятелския огън? лютфиту май се беше взел много на сериозно??? Бързия влак и към анадола,само внимавай със Прокуратурата,милионите,защото не знаеш тези който те предадоха колко са те оцапали!!! АМА ПАВЕЛ ТИ ВЕЧЕ СИ ***,НАЛИ ЗНАЕШ ЖЪЛТОТО ОТ ЗАД ...

70

До Чебураш

преди 8 години

Прав си! Самолета не бе свален, че е нарушил въздушното пространство /не е нарушил/, а защото бомбардира турски въоръжени банди на сирийска територия. Въпроса е, че руснаците продължават да го правят, а турците не са свалили и другите. Всеки според интереса и силата си.Тя и украинската авиация бомбардираше опълченците и остана на половина.

69

Паметлив

преди 8 години

До Чебурашкадо 108 Жителите на северна Сирия не се казват туркомани,а тюркмени(като тия от Тюркменистан)!Иначе е вярно,че Ердоган имаше големи планове за тях и смяташе да ги осъществи с танково нахлуване там.Сега,благодарение на глу.постта да свалят СУ-то,това е напълно провалено и руснаците си ги бомбят както си искат!По-скоро ще ги из.бият до крак,отколкото Турция да вземе тоя район!Пу.кайте се от яд,български турко-мани(аци)!!!!

68

Анонимен

преди 8 години

По-добре не можеше да стане. Да се разделят сега на старото про руско и новото про турско ДПС. Ако може и мафиотски войни да има между кръговете още по добре. Направо руско-турска студена мини воина в езотеричен чалга вариант.

67

Сценарист

преди 8 години

Може всичко да е постановка между Доганя и Местаня.

66

щирлиц

преди 8 години

От Москва са му дръпнали шалтера на хидролог Доган и той стяга дисциплината срещу антисъветски изказвания . А бай Местан съвсем се е шашнал .Не става дума за свален руски изтребител , а за бомбандировач. Изтребителите дето нарушават гръцките граници са турски.

65

Мислещ

преди 8 години

Замислете се! Има тук нещо друго! Както беше и за съдебната реформа - не е проблемът, че бламираха Хр. Иванов, нещо друго, нещо лично се случи между Радан и Боко Тиквата, та затова сега Раданчо вие като за умрело и като че ли се събуди от транса. И тук не е заради изказването на Местан, нещо друго има, за нещо са се скарали, а това е само предтекст.

64

АТАКИСТ

преди 8 години

до 108 Чебурашке, ти си бил изпържен мозък! Туркоманите са извън територията на Турция, живеят в сирийска територия. Турция няма правото да ги защитава. Все едно ако някой води военни действия заедно с Македония на македонска територия и бомбардира българите живеещи в Македония, то българските 2 зенитни установки да свалят самолет от на тия съюзници с Македония понеже бомбардирал българи в Македония, поради това че влязал в нашето въздушно пространство?Не усещаш ли че е ***.ско оправданието

63

Анонимен

преди 8 години

Местанчо, сега отивай при твоя приятел Ердоган и Давутуглу, слуга на дявола!

62

ДПС --- фирмичка

преди 8 години

И двамата са от един дол дренки...това че лидера на крадливата фирма се има за бог,а и пернал златни очила,а веждите си нарисувал като мома в черно

61

:-D

преди 8 години

Ах, какъв обрат на съдбата!Атакистите станаха Доганофили :-D:-D:-D

60

:-D

преди 8 години

Волен на кого ли от двамата симпатизира в момента? :-D

59

АТАКИСТ

преди 8 години

до 100А за какво става въпрос, Чебурашке?? Това че руският изтребител е летял със 700 километра в час и при тази скорост не се е готвел за нападение, а да каца в следващите няколко минути на сирийско летище??? И който самолет за 15 секунди е нарушил турското пространство, казваш че е основание да се свали????Ти си по-болен и от шопа, одисей , гурбета, василев и странджата...ако не си един от тях.