143

Анонимен

преди 8 години

Трябва да знаем, че България и била част от една огромна държава. Още 52 съвременни страни са били в рамките на Османската империя. Всички те днес са суверенни съвременни държави. Били са част от нея между 400 и 600 години и са запазили своята вяра, бит, традиции. В рамките на Османската империя няма асимилиран народ. Не е имало народ, който да е попаднал в империята и да е изчезнал заради нея

142

zennosti

преди 8 години

Европейските ценностти ги разбрахме: педерасия, еднополови бракове, проституция и наркомания.Като допълнение акъл кой да обичаме и кой да мразим.

141

Анонимен

преди 8 години

Питайте пазарджишкия кмет какво се прави с европари.

140

tanasis

преди 8 години

До ЧикънКато нашият северозапад

139

един помак

преди 8 години

В голяма степен е вярно, че България прилича на ***, за съжаление и това е благодарение на управляващата ни крадлива политическа и бизнес класа, както и на народ без принципи и желание да проявява самоинициативност, независимост и независимо гражданско поведение. За това обаче не дължим обяснение на Турция. Турция няма място в ЕС, поне докато не спре да спонсорира тероризма, да хвърля журналисти в затвора и не уреди проблема с кюрдското си малцинство...и се извини за жестокостите в Сирия...

138

Анонимен

преди 8 години

Къде отивали европарите? Отговорът е на снимката. И не само - Гея, Бея и сие. Само Волен Ефенди не краде европари, той си взима направо от ***.

137

Чикън

преди 8 години

Когато пътувате в азиатската част на Турция, кривнете от магистралата на 3-4 километра да видите в кой век ще се озовете. Гледката е покъртителна.

136

tanasis

преди 8 години

"Човек да се чуди какво са направили тези хора с милионите евро, които ЕС наля в страната"- Купиха си Мерцедеси и БМВ та :-)

135

Евала

преди 8 години

Боко открадна всичко. Да ги харчи със здраве :)

134

Алито

преди 8 години

Да живее Турция-нашата освободителка !!!

133

Анонимен

преди 8 години

Не мислите ли, че този турски пигмей и медиите му са доста нагли. За какво точно е дошъл в България? И нашият премиер му се хили, като че ли му е първи братовчед, а може би е?

132

един помак

преди 8 години

Какъв е този въпрос с голямата турска общност, която живее в България, с който са се заели управниците на двете страни. В момента политическите, религиозните и въобще гражданските права на турците в България, и въобще на мюсюлманите в България, са гарантирани и реални... В този смисъл не съществува проблем, който да бъде решаван. Не съм съгласен да се търси под вола теле!!!!

131

ауслендър

преди 8 години

Давутоглу: Въпросът за обезщетенията на тракийските бежанци да остане назад в историята Турският министър-председател Ахмед Давутоглу бе на посещение у нас. В София той заяви възобновеното желание на Турция за членство в ЕС, а по време на пресконференцията, докато репоретерът на ТВ СКАТ Мария Цветкова му задаваше въпрос, звукът на микрофона бе спрян.

130

Анонимен

преди 8 години

Не е лесно да си представител на "независима" турска медия. Или си с властта или в затвора. Винаги имаш избор, както и някой редактор, който да ти покаже как аджеба се пишат правилни статии.

129

Анонимен

преди 8 години

Обективните журналисти в Турция са отдавна в затвора по поръчка на Ердоган. Пишат само "удобните" журналисти. Тва е все едно да четем какво мислят севернокорейците за отношенията ни със САЩ.

128

Анонимен

преди 8 години

А МОЛЯ ТИ СЕ, КАК ТАКА ТУРЦИЯ ПРИЛИЧАЛА НА СОФИЯ ПРЕЗ ПЪРВИ ВЕК? ЧЕ ТОГАВА СОФИЯ Е БИЛА КРАСИВ ТРАКИЙСКИ ГРАД НЕ АНАДОЛСКА ДЖАМАХИРИЯ----------------През първи век след Христа града вече е бил завладян от римляните и се е наричал Улпия Сердика.

127

Анонимен

преди 8 години

Господа ГЕРБерасти, купете си очила с доптер за да видите мизерията около вас щом така не я виждате !!! Вземете с вас и Лилето защото и тя не вижда милионите дупки по пътищата ни !!! И Рапона вземете, защото пък той вижда само Евробанкноти и нищо друго !??? Вземете и Цецо че той пък имал фобия от решетки и раирани костюми !? Вземете всички от ГЕРБ .... че ни омръзнахте вече на всички с вашата наглост, алчност, простотия !!!!

126

Ф.С.В

преди 8 години

Каква пародия -- НЕЕВРОПЕЙСКА Турция щяла да помогне на Европейска България за да започне да приема висшите ценности на Европа - боже боже до къде стигнахме - Някаква си забрадка да ни обяснява къде е пътят на Европа - Но така е - с крадливи политици от 26 г -Ние сме виц за всички държави около нас- жалко за българският народ - жалко - останаха *** неграмотни хора и глуповати пенсионери гласуващи за "патриоти" - и огромна администрация която гласува за мутропожарникари- Жалко за БГ

125

атакист

преди 8 години

Путин към Ердоган: Писна ми от българите! 4 декември 2014 "България може да се изяде от яд, че остава без "Южен поток". Да му е честита на Европейския съюз засилената зависимост от украинския транзит". А Жириновски казва абсолютната истина за България.

124

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 186,мда, определено демокрацията е виновна, че има един голям процент хора, които си хвърлят *** все още през терасите долу на общинската полянка, че тротоарите са паркинги, че и полянките са паркинги. Мда, ако беше строгият чичко милиционер да те дебне и да те глобява нямаше да е така, ще кажеш, ама то културата не зависи от някой да ти ходи по г.за