183

Анонимен

преди 8 години

До Военнослужащ ред арми не съществува вече само червения пентаграм на герба на руската армия напомня за нея впрочем още сталин я прекръсти от РККА на СА през 1942 ФАКТ

182

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До ПартизанкатаПартизани... - терористи...

181

анонимен

преди 8 години

този руснак се е побъркал,след като слуша и вярва на глупави български политици,каква армия има българия,която не може да напълни един 20000хиляден стадион,че да праща войници в Сирия.

180

Българин

преди 8 години

До Пян_Гъ Президента е достатъчно мек към руснаците трябва да ги реже много повече както впрочем и американците

179

Военнослужащ

преди 8 години

Другарю Ред арми , всеки войник има професионален договор и никой не го праща никъде, той сам си отива за пари. Ти явно още живееш при бай Тошо- правешкия овчар .

178

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Русия си е все същата в отношението си към България... - подценяване, снизходителност, неравнопоставеност, покровителност... - които граничат с гавра...

177

Анонимен

преди 8 години

251 шаломович от кой е

176

Анонимен

преди 8 години

Биха били достатъчни и хиляда военни на своята граница в помощ на полициятаПовече от това не е било нужно да каже.... Когато синовете на депутатите първи отпътуват за битка с Даеш, да помолят и народът за помощ. Иначе НЕ!

175

Пян_Гъ

преди 8 години

До журналист-българинПринципно си прав. Лично аз не харесвам никого - нито САЩ, нито Русия. Всички са ***. Обаче на мястото на президента и Ненчев бих бил доста по-внимателен с Русия. Факт е, че възниква полицентричен свят, в който Русия, Китай и Индия ще играят все по-голяма роля. Не е далновидно после да лижеш собствените си плюнки.

174

Анонимен

преди 8 години

Деца не се карайте, просто погледнете фамилията на този "руски" журналист: Шейнкман. Мисля че няма, какво повече да се добави. Подобни "руснаци" са и Жириновски (Едлещейн или нещо подобно), другарят Медведев. Те тези хора нас Българите от край време ни мразят и докато те диктуват политиката в Русия, добро от тази държава не чакайте.

173

Ред арми

преди 8 години

Нека тези, които искат да изпращат войска в СИрия да изпратят първо децата си.... Няма защо децата на България да плащат заради манията за слагане на Борисов и Плевнелиев

172

Анонимен

преди 8 години

Смешен руски драскач! Вади нечии думи от контекста, за да защитава нелепи тези. А Южен поток беше спрян от Путин, не от нас...Все пак щеше да го строи с големите си приятели от Туция, за да ни накаже...

171

Анонимен

преди 8 години

Не разбрах смисъла на статията, освен, че разказва какво е казал Немчев.Ние това сме го чули вече от него самия.Глупостите на Ненчев и родната политика ги знаем и без да ни ги посочват.Ама си траем. Защото:Нищо не изяжда така добре главата на човек, както собствената му глупост.

170

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗначи руснаците може да се бият в Сирия,ние не можем....С какво ще се биеш бе, *** - нарязаха ракетите и самолетите на срап по нареждане на САЩ! А българия имаше една от най-добрите и модерни армии в региона. Сега армията е една плюнка! Къде си тръгнал да се сравняваш с Русия!

169

Анонимен

преди 8 години

До Пян_Гъ тя че армията ни не струва спрямо царската е факт НО Да видим Все пак колко може Кметството в кербала го одържахме съвсем успешно без да имаме предимство във техника срещу числено превъсхождаштитени милиций на Садър Днес последните минават за Елит сред Асадистите Реално са вторите най добри след Ливанската Хизбула

168

журналист-българин

преди 8 години

Ето и друг прочит. След като Русия е толкова велика , защо допусна разпадането на СССР . От там тръгнаха и всички процеси на другите държави. Сега като плюе и обижда бившите си съюзници като България какво ще постигне . За любов трябват двама души , а не само един . Анадъмно товарищи .

167

П.Петров

преди 8 години

Какво се ловите на Кремълска пропаганда !?Ясно е, че България няма ресурс нито интерес да води сухопътна война в Сирия. Дори САЩ и Русия го отбягват, защото знаят цената въпреки значително по сериозните геополитически. Ненчев също го знае, но се мъчи да събира точки пред Щатите и НАТО.А НАТО трябва сериозно да се замисли на темата, че Балканите са изключително важни стратегически за Европа, а добрият съюзник е силният икономически и от там военно!

166

ало трoловете

преди 8 години

Путин не ме е освобождавал от никого, но кухото диктаторче и тая заслуга ще си припише. На тия, които са ни освободили сме им издигнали паметници, не виждам какво общо има това с едан самозабравил се вожд, който изби хиляди православни християни в Украйна и им заграби от територията след заплаха с нахлуване.

165

Анонимен

преди 8 години

И какъв е проблема на руснаците дали ще пращаме военни?!От каквоги е страх?Да пращат те.

164

Анонимен

преди 8 години

Сложиха ми минуси.Сложиха минуси на Достоевски.Чакай,сега ще ме питат кой е той.