20

НФБ

преди 8 години

До ГьобелсРусия да затвори небето над Сирия.

19

УКРОП

преди 8 години

19 Опитали са и визуален контакт просто няма място всичко да се напише в едно мнение, честотата е фиксирана от американското командване на операциата на Съюзниците, на тази честота работят всички западни комуникации в Сирия от преди 1 година- началото на бомбандировките на САЩ и Коалицията! На тази честота са били и руските радио приемници- просто руснаците свикнаха да провокират НАТО от Прибалтика, през Украйна и Черно море, до Сирия. Това беше отговора на Турция, тя пази небето си!

18

Анонимен

преди 8 години

иска им се да влезнат в ес. но не става -европа не изповядва исляма . и сега плана им може и да стане реален- заливат европа с мюсулмани и...няма причини турция да е отхвърлена от ес =членството й там ще е по-голямо отколкото на европа в европа -европейците ще бягат от там. ако бяхме с раша -те нямаше да го допуснат... сценария май е обмислен добре и отдавна

17

Чекист

преди 8 години

До УКРОПСлава Украине, Слава героям. По-добре направи анализ на дълга на Украйна, а не как СУ-то трябвало за завие :) на Юг.

16

Гьобелс

преди 8 години

Първият турски конвой грубо навлязъл на територията на Сирия е вече изпепелен.Познайте каква ще е съдбата на следващите.

15

Анонимен

преди 8 години

Володя ги започна...Днес очистиха братушките турският генерал Рашид Багдаш който е кординирал операцията по свалянето на Су-то. Мачкай долната турска с.г.ан, Владимире!

14

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

СТРАННО Е ...ДА!НО Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО:ТЕЗИ --КОИТО ИЗБИВАХА ПРИ ДЕМОНСТРАЦИИТЕ В СИРИЯ -МЪЖЕ, ЖЕНИ ,СТАРЦИ И ДЕЦА---ДНЕС ИЗПРАЩАТ ТЕРОРИСТИ И МИГРАНТИ В ЕВРОПА И САЩ, ЗА ДА ГИ РАЗРУШАТ И ПОСТАВЯТ НА КОЛЕНЕ!ТОВА Е ЦЯЛА СХЕМА --НА ПУТИН И АСАД!НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ----ТОВА Е "НОВАТА ВОЙНА"!!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 8 години

русия е поробител в Сирия, и от арабите ще получат единствено ГРУЗ 200 в найлонови чували!

12

Анонимен

преди 8 години

В началото СУ-30 прикриваха бомбардировачите и никой не смееше да се приближи на по-малко от 30 км. Руснаците бяха заблудени с това уж координиране със САЩ и свалиха прикритието от въздуха. Сега съм сигурен, че не само турците няма да припарят да границата, защото не се знае кой ще изтегли късата клечка, че е заплаха. Всичко ще се развие след срешата на Путин с Оланд.

11

Анонимен

преди 8 години

4ovek i 6ega da ne pravi na putin i vednaga se sardi :(

10

УКРОП

преди 8 години

С тази си позиция русия я чака пълно военно поражение в рамките на година, СА и Катар въоръжават опозицията в Сирия. Асад и Путин са мъртъвци, само нека изчакаме. А ИД сама ще изчезне падне ли Асад тя се появи именно заради неговия терор! Европа, САЩ, Украйна не трябва да вземат страна, нека арабите сами се разправят с руския поробител! Те вече го направиха веднаж през 80- те години на миналия век в Афган!

9

Луцифер

преди 8 години

Турция е категорична-тук не се пускат бомби,тук е убежище на прители.

8

УКРОП

преди 8 години

Пет минути е излъчвало радиото на турските Ф- 16 към ДВАТА руски Су- 24 с предупреждение незабавно да завият на юг! Пет минути, не 20 секунди, траекторията на един изтребител не може да бъде променена като на каруца, трябва време и място. Жалко че "българските" " медии" умишлено дезинформират българите в полза на русия! Жалко! Турските власти предадоха на посланниците на страните членки на СС на ООН ПЪЛЕН ЗАПИС на опитите за комуникация с руските самолети

7

man

преди 8 години

целта, според мен, е да се отложи или дори направи невъзможна по-широка анти-ИДИЛ коалиция. в този смисъл, Турция успя.Вярвам, че това е много добре плремислен и синхронизиран с НАТО ход, чакали са удобният момент за да го реализират.

6

НФБ

преди 8 години

До Защо беше това?Сащ са дали нареждането за свалянето на самолета ..

5

Анонимен

преди 8 години

Щатите се правят на умряла лисица. Целта беше Турция да удари в гръб Русия и да се влошат отношенията между двете страни. От друга страна искат да скарат Франция с Турция и косвено с Германия, защото Германия и Франция са двигателите на Европа. Накрая по заповед от САЩ, Турция ще пусне всички мигранти от границата да влязат в Европа. Не се заблуждавайте - мюсулмани срещу мюсулмани никога няма да тръгнат. Турция са троянски кон.

4

Анонимен

преди 8 години

"става ясно, че руската въздушна операция ще продължи и най-вероятно ще бъде разширена"Както се казваше в един филм: "Beware the russians - they always overreact it!"

3

.

преди 8 години

Благодарим за добрата новина! Скоро в Сирия ще стане такъв батак, че няма да знаят кой кой е и ще се изпотрепват взаимно. Което ще доведе до доведе до желания ядрен конфликт.***.

2

Даниел

преди 8 години

Естествено е, че е подготовка. Всичко е било добре изфабрикувано с поддръжниците им от САЩ. Само Германия и Франция мълчат като ***+и

1

Защо беше това?

преди 8 години

Още не мога да разбера!Американците защо така ковти изпързаляха Ердоган?(Без съгласие зад атлантика едва ли биха направили толкова голяма глупост!)