42

555

преди 8 години

РУСИЯ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО. БРАВО НА ТУРЦИЯ. ВЕЛИКА СТРАНА С ВЕЛИКА НАЦИЯ

41

Анонимен

преди 8 години

би било правилно сега Русия да свали 7-8 НАТО самолета а дано.. Амин

40

Анонимен

преди 8 години

Опозиция ли е, мопозиция ли е Бог да я прости. Тези вече ги няма, но не го знаят.

39

Анонимен

преди 8 години

Истанбул утре ще го има ли?

38

Божо

преди 8 години

Парадоксално, но и жужи, и султанът в Анкара нямат интерес от спирането на войната !!! Тази касапница в Сирия е много изгодна за големите играчи в петролния и оръжеен бизнес , а те са в Америка и в Кремъл !!! Само Европа и обикновените сирийски хора нямат изгода от този ужас без край !!! Все повече ми се струва, че Америка и путлерова Русия работят заедно срещу Европа , използвайки невежеството !!!

37

Анонимен

преди 8 години

Турците са подли твари! Купуват евтин нефт от ИД и затова имат уклончива позиция по въпроса.

36

Анонимен

преди 8 години

Ерталибан трябва тотално да е изтрещял. Наскоро плещеше, че турци ходили на луната пред три века.

35

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 39Когато си глупав е за цял живот. Ти май не разбираш, че той, животът ти може много да се съкрати ако почне термоядрена война а война с обикновени средства Русия няма да води с НАТО

34

Пешко

преди 8 години

отвратително

33

русофил

преди 8 години

Истинският референдум:Да излиза ли България от фЕС и НАТО!?ДА!Ако не се проведе следващият ще е със сидурност с този въпрос:Приемате ли чалмата или ДА!?

32

Анонимен

преди 8 години

Мир на душата на героя! Възмездието ще е грозно!

31

Анонимен

преди 8 години

ПИЗДЕЦ ВАМ И ВАШЕМУ НАТО МРАЗИ

30

king_for_a_day

преди 8 години

На брадатите дали им е известно, че според Женевската конвенция не могат да стрелят по катапултиращи се парашутисти? На никой друг ли не му прави впечатление?Ама че съм и аз, очаквам някой да знае и спазва човешки закони, пък ако ще и да го именуват като "свободна опозиция", "борец за свобода" и прочее... Преди това пък ислямистко правителство, член на НАТО, свали самолет, който може би е бил за кратко на тяхна територия "за да се защити", при положение, че техни са на територията на Сирия?

29

ТТТТ

преди 8 години

Вие изобщо вярвате ли, че турция ще свали руски самолет без разрешението на САЩ!?? По скоро нареждането е дошло от САЩ, тия скаппаняци уммират от яд, че Русия спря да слуша!

28

111111

преди 8 години

До Анонимен 18Турци нямат работа тук да коментират!!!

27

Анонимен

преди 8 години

Жалко за момчето. А тия, които са го изпратили там им дреме на ....

26

Tina

преди 8 години

"Бунтовниците" са си терористи...

25

Анонимен

преди 8 години

Тоя прикрит върл ислямист Ердоган си повярва прекалено много.. Изнудва Европа с 2-та милиона бежанци, че ще ги пусне насам и Европа му обеща милиарди, държи и Путин с Турския поток, след като ние спряхме Южния и единствената му мисъл е как да възроди Османската империя. Познавам турски студенти в София, колеги на сина ми, ако знаете как го мразят всички.

24

Байчо

преди 8 години

Не ви ли е срам тези, които се радват на това и го смятат за добра новина?! Не ви ли е срам пред жертвите от Париж?! Светът се е събрал да прави коалиция срещу ИДИЛ, а Турция се изплю на метеното и се показа като защитник на терористи. Този самолет се е връщал от мисия срещу ИДИЛ и не е бил никаква заплаха за турската дръжава. По време на минутата мълчание за жертвите от Париж турските запалянковци освиркваха и се подиграваха. Лошо им се пише, да знаете. Ще го отнесем и ние с бежанските вълни.

23

Анонимен

преди 8 години

Нас пытаются втянуть в полномасштабную войну. Просто провоцируют, выводят на прямой ответ военной силой... aggressive Это и диверсия с ЛЭП. Это и наш сбитый истребитель. Ответ, конечно , будет. Но не тот , который они ожидают. И он им точно не понравится...