58

Анонимен

преди 8 години

Дядото на Йорданов , подпоручик Костадин Йораданов е убил 6-те ястребинчета..

57

Крив макарон

преди 8 години

Нищо логично от този мракобесник

56

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Не мога да разбера едно нещо. Още ли има хора, които вярват, че Русия си преследва собствените цели, а САЩ се борят да победи Доброто?Аз харесвам Русия, но не се заблуждавам че те не преследват собствените си цели.

55

ЩОМ СВИНЕТЕ КВИЧАТ

преди 8 години

денят ще е добър за БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ

54

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

ПОРЕДНАТА ГНУСНА ПРОПАГАНДА

53

Анонимен

преди 8 години

Е А СТИГА СТЕ НИ БУТАЛИ КЪМ РУСИЯ ДЕ !? НЯМА ДА СТАНЕ !!! Заради 5-6 бълхи няма да изгорим юргана я .......

52

vlady

преди 8 години

Браво на големия български литератор и литературен критик проф. Ал. Йорданов.

51

Анонимен

преди 8 години

Евроатлантическата принадлежност на България - гарант за сигурност и стабилност на страната!

50

Анонимен

преди 8 години

Истината боли

49

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Колкото повече Русия става по-силна, толкова повече русофобите започват да изтрещяват и да изпадат в истерия.Съжалявам г-н Йорданов, вашето време свършва....

48

грешка в мисленето

преди 8 години

Ал. Йорданов има грешка в мисленето. Ценности е имало по време на Великата френска революция, по времето на Великата Октомврийска революция, на 9-ти Септември 1944, при победата над фашизма в България. Тогава много хора са си дали живота за тези ценности. При капитализма ценности няма! Йорданов, ако искаш да даде живота си за капитализма, за НАТО и за Сащ, моля обади се!

47

Анонимен

преди 8 години

Ал.Бош е изключително тъпо парче, което е забравило откъде е тръгнало. Че и на село не може да се върне - с камъни ще го убият. Г-н Йорданов, отговорът, който сочите като елементарен въобще не е верен. Той за кратунковци като вас, готови да продадат и майка си за няколко сребърника (дори Юда е по-скъп от вас). Цялата патаклама е за контрола върху петрола. Това ще позволи на контролиращия да диктува цената на петрола както му е угодно, а в случая на САЩ - да поддържа и хартийките, които печата.

46

ДА

преди 8 години

До ДСНе НАТО и Евросъюза те направи по беден а крадливата ни политическа класа и петата колона .Ако и образуванието ти е ниско отпадаш,никой не ти е виновен.

45

Анонимен

преди 8 години

Сибирските чакали засилват "войната с умовете" на нашите ***. Вижте колко тъпана у нас са готови да умрът за Лелипутин !

44

Анонимен

преди 8 години

Кой му иска мнението на този ,така наречен -политик ?!?!И кой е той да дава мнение за поведението на Русия ?!?!?И какво е направил за България толкова години ,освен да философствува ?!?Чудя се ,ако трябва да си изкарва прехраната с труд ,какво би работил !?!?)Та ,той дори не може да клекне ?!?)))

43

Анонимен

преди 8 години

Тероризъм винаги ще има и да унищожат Ислямска държава , ще дойде друг, не задължително да ислямисти, може да фашисти , нормални хора които не искат децата им да бъдат гейове... Тероризма е човешко право на роба да умре като вземе някой враг със себе си.. Когато има робство и грабеж има и терористи..

42

Анонимен

преди 8 години

Казват, че не се стои до него-мирише.Явно хормонално объркване.Това е вторият хибрид, лапал хибридна царевица.Верен до гроб.Интересно нещо е политиката-създава смесица (хибрид) от бивш човек, *** и прасе, което изпада периодично в летаргия и после пак се появява в пресата.Още по-интересно е, че това беше председател на Народното събрание.Но най-интересно е,че такива индивиди, "говорейки", само увеличават броя на опонентите си.

41

Пешо

преди 8 години

Каквото е България за ЕС, такова ще стане Европа за САЩ - просто пазар. Ние за европейската икономика, Европа за американската. Защо Щатите откъснах Европа от руските ресурси и пазар? Защо Сорос печата наръчници за бежанците? Кой каквото ще да казва става въпрос за пари, защо на тъмно еврочиновниците готвят договора с Щатите?

40

Анонимен

преди 8 години

"това не означава ние да загърбим европейската идея, европейските ценности, разбирането ни за свобода, за демокрация, за свободна придвижване и прочие"----Тоя *** още ли не е разбрал, че скоро ще ни хлопнат резето и пак ще въведат визите и забраната за работа за нас българите. Готви се мини-ЕС само от няколко държав, останалите само формално ще се водят членове. Но ще има банани - спокойно, бананите няма да ни спират, банани ще има, няма да е като при соца.

39

КОГАТО ДЕБЕЛИЯ САШКО

преди 8 години

влезе в ЗАТВОРА ще кажа, че този ден е добър за българската ДЕМОКРАЦИЯ.