153

Анонимен

преди 8 години

До сър Пичукоще един украински "гост"

152

Българин

преди 8 години

Азиатците --нямат работа в България!Не ни пасват на стандарта и ВЪЗПИТАНИЕТО!

151

ахахахахахаа

преди 8 години

"Старши партньори", както ги нарича самият Плевнелиев, биха могли да му обясни разликата между неутрално въздушно пространство над Черно море и въздушното пространство на Република България, което руските СИЛИ, разбира се, не е нарушена и нарушават не се събират

150

Я , СТИГА ,БЕ ...

преди 8 години

ПРЕЗИДЕНТА СИ Е НАПЪЛНО ПРАВ!!!!!ТУКА РАЗНИ ХОРА/платени от Москва/...НЕПРЕКЪСНАТО ПИШАТ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ!ПАРИТЕ НА "АТАКА"------СЪЩО СА ОТ МОСКВА/...не от Светия Синод/ДА ВИ ПРИПОМНЯМ ЛИ , ОТКЪДЕ СИДЕРОВ СИ ВОДЕШЕ ИЗБОРНИТА КАМПАНИИ??!!!МОСКВА ПЛАЩА ЗА ВСИЧКО !!!НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ----КРИТИКУВАТ И ПРЕЗИДЕНТА НИ!!!КОГА, БЪЛГАРИЯ /официално/...Е КРИТИКУВАЛА ПУТИН ..??!!РУСИЯ ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИ НА РЕД И ДОБРИ ОБНОСКИ С ЕС!/-...."СОЦА"----отдавна мина ../

149

Анонимен

преди 8 години

Плевенлиев е евтина американска марионетка и нищо повече.....

148

мухахаха

преди 8 години

Егати *** съветски ***. Стандартът в Русия е ПОНЕ 2 ПЪТИ по-нисък. При средна заплата 490 евро и цена от 5000 долара на кв м жилище в Москва, руснаците вият от глад. Отелно:- живеят 7 години по-малко- убийствата са 4 ПЪТИ повече- самоубийствата са 3 ПЪТИ повечеАбе, Азия си е Азия

147

Анонимен

преди 8 години

Циркове за пред хората колкото искаш. Днес си гласуваха бюджета без дебати.

146

Анонимен

преди 8 години

"Старши партньори", както ги нарича самият Плевнелиев, биха могли да му обясни разликата между неутрално въздушно пространство над Черно море и въздушното пространство на Република България, което руските СИЛИ, разбира се, не е нарушена и нарушават не се събират. Надяваме се, че занапред политик, който сега е президент на страната, чиито свързват с нас вековните връзки на приятелство, въздържайте се от високите етажи на бездоказательных обвинения, че той не ще се зарази параноя своите избиратели, които в повечето все още изпитват уважение към Русия", обясни Захарова.

145

(-_-)

преди 8 години

Защо се заблуждавате, че ЕС е добро за България? Нима не разбрахте, че сме яко прекарани и всичко е прах в очите! На практика сме тотално зависими и вървим към по-зле, а не по-добре. Всеки ден се топим и накрая ние, българите ще станем малцинство!

144

izvan temata

преди 8 години

Usa nebiha mirno sediali nebiha 4udo vidiali

143

Анонимен

преди 8 години

Най отвратителната хибридна война я водят краварите и то вече 26г. С помощта на вербуване на децата и внуците на бившата номенклатура и извратеняка шорош размазаха България, унищожиха всичко ценно тук. Обезкървиха я и обезлюдиха. Пак на тях дължим безгръбначното евро търпение на Европа и пълното и пълния й разпад днес.

142

Анонимен

преди 8 години

Другарю заминават за ссср и никога не се връщай

141

Анонимен

преди 8 години

до 198 Товa не е вярно приятелю, стaндaртa в Русия е кaто нaшия, но в последните години Бългaрия много подобри инфрaструктурaтa кaкто в стрaнaтa, тaкa и сaмите грaдове. Недей дa си кривиш душaтa, хорaтa товa усещaт в думaтa " стaндaрт"! Еврофондовете дърпaт нaпред стрaнaтa ни и товa всички го виждaме!

140

Анонимен

преди 8 години

Хубаво е да припомним на другарите че през периода 1989-1997 г управляваха държавата имено те с изключение на една единствена година управление на сдс с премиер . Филип димитров . Имено през тези години ссср и тежката агентура от . Б. К . П и дс фалираха страната ,банките ,заводите . Създадоха групировките вис, сик и пирамидитеса тяхно дело . И за финал жан който никога няма да бъде забравен .

139

Анонимен

преди 8 години

Русия е велика страна а Путин велик политик и държавник.

138

НФСБ

преди 8 години

Лично aз ще бъдa доволен, когaто бългaрските пилоти ( които сa добри професионaлисти) ще могaт дa летят нa модерни нaтовски изтребители пaзейки Родното небе от всеки нaрушител, товa е пaтриотичнaтa гледнa точкa! И много мaлко ме интересувaт мaхленските " обвинения" от Москвa във всички грехове нa светa, дa погледнaт себе, сaмо товa бих посъветвaл въпроснaтa грaждaнкa нa РФ и ще спрa дотук!

137

Анонимен

преди 8 години

Do4ul bil kvoto mukajat tova suflira kato o4enik slu6a I izpalniava gorkiia toi po to4no te u4itelite

136

Анонимен

преди 8 години

До бе имаСиренето си и е с пари но не по братски, би трябвало да е по равно, така се караха и от москва на ББ когато им го каза в очите че ни продават най скъпия газ(и дизел, бензин и какви ли не горива) в ЕС ПРЕДИ ОБЛАГАНЕ с данъците и таксите от българската държава, днес се карат и на Плевенлиев е им казал още една истина в очите, с тези караници от страна на Москва русофобията ще расте още по бързо а русофилията ще намалява заедно с намаляването на старото поколение пенсионери в България

135

Анонимен

преди 8 години

Бая *** народ имаме, щом си избира такъв президент! Не най-бедни в Европа, а най-бедни в света трябва да сме и да изчезнем от лицето на земята завинаги, щото всички тук са *** като ***!!!

134

До 185

преди 8 години

Само не мога да разбера, вие като си седите тука на диванчетата и пред компютърчетата ОТКЪДЕ ЗНАЕТЕ КОЙ И ОТКЪДЕ ИДВА В РУСИЯ??????????? Че Русия е на ВТОРО МЯСТО В СВЕТА ПО ИМИГРАНТИ!!!!!!!! НА ВТОРО! Да потретя ли? НА ВТОРО! А колко западняци има и престава си нямаш! Защото там са переспективите, там се откриват нови производства и предприятия. А на запад, ходят слугите, като нас, за обслужващ персонал, защото за друго не ставаме! И руснаците не пускат всякаква ***!