112

Анонимен

преди 8 години

До Василев Сценарият е един и същ. Дали паспортите им в Париж ,са оцелели?

111

Анонимен

преди 8 години

аха, като ни ударят едната буза, да си дадем и другата. хм

110

от168

преди 8 години

На руснаците вече е дадено разрешение от египетското правителство да използва бази в Египет за да атакуват израелски прокси сили в пустинята Синай и в Либия, казаха те." Източник geopolitics.co/vital-issues/ben-fulford/high-level-secret-negotiations-continue-as-rogue-state-israels-military-put-under-air-and-sea-blockade/

109

Анонимен

преди 8 години

До ВасилевБенджамин Фулфорт (за сведение Бенджамин Фулфорт е евреин, геополитически анализатор и член на WDS - WhiteDragonSociety): "Военни на САЩ и руски правителствени източници са съгласни, че израелски F16 изтребител, излетял от базата Ramon Airforce е свалил руски самолет в пустинята Синай на Хелоуин, убивайки 224 души. "Израел вече е заседнал в своя пясъчник и може да бомбардира само Газа или сваля самолети", добавя служител на Пентагона...Свалянето на самолета сега открива законно пътя за руските атаки срещу Израел, казаха служители...На руснаците вече е дадено разрешение от е

108

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев , е като си ходиш във Френското посолство , какво разбра ?Защото те се готвят да влязат с пехота!

107

Анонимен

преди 8 години

Клекнал за почит и си бъбри!!!!!!

106

??

преди 8 години

Сега Франция ще се намеси вСирия със сохупътна войска .А И.Д им казват да се махнат от Сирия !Ама те там ли са ? Нищо не се споменаваше ,че Франция е там ??Ако можеш да разбереш, кой е в тази Сирия !

105

Решението

преди 8 години

Да отговорим на терора с мощен гей-парад!

104

Анонимен

преди 8 години

Идеологията на тероризма може да бъде победена с толерантност===Тоя пък откъде знае!? Защо не поне не посочва факти, които подкрепят това безумно твърдение!? Много емоции, много драматизъм, и никакъв трезв поглед върху ситуацията. Политиците само дрънкат просто-тии.

103

!!!

преди 8 години

НЕ на толерантността.Толерантността и апатията са последните добродетели на загиващото общество. Аристотел

102

Анонимен

преди 8 години

Явно сме най-толерантните в света щом търпим това чудо за президент.

101

Анонимен

преди 8 години

Айде нсирайте арабите! Кво чакате?

100

Анонимен

преди 8 години

Бе този добре лие бе хора .Джихадистите обявяват война на Европа, призовава мюсолманите в Европа да се бият ! Бъди си толерантен, но ти се движиш в бронирана кола !Защо не тръгнеш пеша по Мария Луиза вечер ?

99

Анонимен

преди 8 години

И кво сега - съвместна операция на НАТО и Русия ли?

98

Анонимен

преди 8 години

Как може лидерът на нацията, главнокомандващият на армията да циври като девица ?! Какви са тези глупости? Те идват на границата ни, ние ги пуснахме. Те ни избиват, ние се разреваваме?! Европейските лидери са едни клоуни, преди ми се струваше невъзможно но сега нищо чудно ИД да ги победи.

97

Анонимен

преди 8 години

Така Роско:" преклонена главичка сабя не я сече"

96

Анонимен

преди 8 години

OСТАВКА!

95

Картечар ласкател

преди 8 години

Робско, аз не страдам за франсетата. Днес беше Париж, утре Берлин и Лондон. С толкова *** дето си ги поканихте това май ще е само началото края на християнска Европа.

94

Анева

преди 8 години

Искам да попитам политиците,кой купува нефт,артефакти и т.н. от ИД,реално това е най-богатата терористична организация в света.Поредното политическо лицемерие на света,но уви вече носи само кръв и сълзи.Докато света толерира социалното неравенство и не се опитва да даде шанс на тези хора,резултатите ще са трагични за всички.

93

Българин

преди 8 години

Българите са най-толерантните хора на света. Българи не са правили газови камери за промишлено изтребление на хора, не са хвърляли атомни бомби върху градове, не са избили жителите на цял континент. Българите, Плевнелиев се нуждаем от ТВЪРДОСТ и САМОЧУВСТВИЕ да браним земите си и да отстояваме външната си политика. Възстановете българската наборна армия че както сме със свалени *** ще загубим държавата си и територияата която е отвоюване с кръв от дедите ни..