47

Анонимен

преди 8 години

Ако Шарли не направи карикатура с избитите франсета, аз ще направя! :)

46

Анонимен

преди 8 години

Дошло е време са наземна операция на спец.частите на големите държави !!!

45

Анонимен

преди 8 години

Как ги гласите тези съюзи между САЩ, Европа и Русия, като те не се понасят?! Да не говорим, че едните създадоха и подкрепят ИД, а другите ги приеха на територията си съвсем доброволно. Третите пък тръгнаха да бият, ама прекалено късно!

44

Анонимен

преди 8 години

добре "само наивници"

43

Анонимен

преди 8 години

къде са възторжените посрещачите на незаконните мигранти сега?къде са приятелите на бежанците сега?къде са НПО и подобни на БХК?с тези над 20 милиона ислямисти в Европа само *** вярват че терора може да спре.скоро толерастите ще преминат в нелегалност,но ще ги издирят и накажат.

42

Анонимен

преди 8 години

Истината за света и историята я знаят много малко хора. Повечето от нещата които знаете за миналото са фалшификат.

41

до 59

преди 8 години

А ти си просто един ограничен г.з. Остани си с глава в ***, на света има много като теб, едните са показани горе на снимката.

40

Ангел

преди 8 години

Ахааааа,вече знам как изглежда Шака Ястребовски фоон Кърджали!!!!Големи шамари те чакат,наборе....

39

Пешо

преди 8 години

Европа си пусна таралеж в гащите и сега ще бере ядове. България също е в това число. Честито! Само ликвидацията ще оправи нещата.

38

Лилит

преди 8 години

Момчета и момичета, слагайте си ролексите, яхвайте БМВ-тата и пожелайте приятен ден на всеки, който твърди, че може да ви повлияе по този елементарен начин.А в пустинята да продължават да копаят за вода.

37

Анонимен

преди 8 години

В скоро време на света му предстои война на расите.

36

Tactician

преди 8 години

Абе тия плющеци наясно ли са, че ако Европа се вдигне заедно с Русията (предполагам и САЩ), 3-ти свят няма да има за тях? Въобще за какви са помислиха тия, наистина? То бива толерантност към тия мюсюлмани, ама т'ва е супер прекалено. Заплашваш публично да тровиш и убиваш невинни хора?Точно 24 часа и 3-ти, 5-ти, 10-ти свят няма да ги има на картата (в буквалния смисъл думата). Тогава ще видят Камилата трева пасе ли...

35

Анонимен

преди 8 години

До сега случвало ли се е някои политик да се съобразява със заплахите на тия маймуни? Един самоубийствен атентат в Израел например взима средно 5-10 жертви, след което следват бомбандировки над палестинските територии, където загиват стотици. От четене на коран и грам мозък не им е останал на тия в главата.

34

Юро Бюро Крат

преди 8 години

Призовавам Европа да намери остро политическо решение в съответствие с либералните и демократични ценности залегнали в основата на Европа, а такова решение би било тотален бойкот и икономически санкции срещу всички дюнерджийници на територията на ЕС до пълната и безусловна капитулация на Ислямска държава

33

Анонимен

преди 8 години

"Човек се ражда чист и нвобременен. После му втълпяват религии, маниери и т.н."Това се казва програмиране. Човеците нне с нищо повече от биологични роботи които могат да бъдат програмирани.

32

Анонимен

преди 8 години

Лодките трябва да ги потапят още в морето, а по границите да се стреля на месо без предупреждение и без да се взима предвид дали са жени, деца ,старци.

31

Анонимен

преди 8 години

До демократТе тези измети от САЩ ги създават тези групировки , заради това трябва да се започне първо от там ама той Путин си знае работата и до там ще стигне !! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ТЯ ЩЕ ОПРАВИ СВЕТА И МИРА !

30

Анонимен

преди 8 години

До демократ.......Ти съвсем си оплел жиците--яко даваш на късо.........

29

Анонимен

преди 8 години

Човек се ражда чист и нвобременен. После му втълпяват религии, маниери и т.н.

28

Анонимен

преди 8 години

Интересно ,защо ЕС посреща тия хора като мъченици и само харчи пари да ги вози, храни , облича, да са на топло, да им данва джобни , палатки, къщи ,лагери, джамии, потури ,***, по 10 чавета , правата на човека, демокрация и т.н. и т.н и т.н, питайте обикновенните пора вЕС и ще видите че 90 % не ги желаят, просто трябва да се затегне повече средиземно море и това е и тези лодки да се връщат там от където идват иначе бой и затвор.