75

Кака ти

преди 8 години

То и заплатите в бюджетния сектор не са вдигани от 2008 г., а в частния май позчезнаха над 300 хиляди работни места, та малцина са тия, които изобщо имат куража да питат за повишение. Ако нямате пари за пътища, вземете ги от санирането, пратийните субсидии и другите ви свещени крави, а не рекетирайте редовия гражданин, дето и при тия цени едва се справя!

74

BGN

преди 8 години

Доходите трябва да се вдигат, защото работиш повечеее, или защото трябвя да покрият макар и с по- бавни темпове поскъпването на живота ??????

73

ГЕРБ

преди 8 години

имам чувството че целенасочено герб искат да се махнат от властта взеха милардите разпределиха си ги сега правят така че народа да недоволства и сами да се махнат да не носят отговорност а тези след тях да се оправят с заемите и батака в държавата

72

Коки

преди 8 години

Екстра!Простолюдието да се качва на влакове и автобуси!

71

Анонимен

преди 8 години

ЩЕ СИ КУПЯ ВИНЕТКА..АМА ДРУГ ПЪТ!ДА ГО ДУХАТ!

70

как се замразяват

преди 8 години

До BGNдоходи в частният сектор ??? или си на държавната хранилка и чакаш регулярно да ти вдигат заплатата защото работиш повече ?

69

grob

преди 8 години

ГРОБ СЪВСЕМ СЕ ЧУДЯТ ВЕЧЕ ОТ КЪДЕ ДА ВЗЕМАТ ПАРИ НЕ БЯХА ДАНЪК ВРЕДНИ ХРАНИ НЕ БЯХА КАЗАНИТЕ ЗА РАКИЯ ПОЛВИН ГОДИНА ДА РАБОТЯТ НЕ БЯХА ВИНЕТКИ НЕ БЯХА ОРЯЗВАНЕ НА ЗАПЛАТИ НА БОНУСИ ТАКСИ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО АМИ 16 000 000 000 КЪДЕ СА БЕ??????????????????????????????????????????????? НАЛИ ЩЯХА ДА ЗАДВИЖВАТ ИКОНОМИКАТА??????????????????????????????????

68

Анонимен

преди 8 години

Изобщо не протестирайте по форумите. За кърмене в мола се организирате а като ви съдират кожата хленчите. Нещастници. Нали си ги харесвате ГЕРБ?Нека стане 200 лева винетката. Мачкай Бойко!

67

Анонимен

преди 8 години

И аз да съм на мястото на Горанов и аз така ще правя.Щом си трае народа-данъци до безкрай.Те тия партийни субсидии,нови коли,охрана,командировки,кой ще ги плаща,няма да е Горанов я.

66

Дачо

преди 8 години

До TБягай докато можеш!Много ме е яд че като млад не напуснах България!Все си виках ще се оправим...ще се оправим...но става по-зле и по-зле!Аз я избутах..но децата ми как ще я карат не знам.плаче ме се направо...

65

BGN

преди 8 години

Цената на винетката не е увеличавана от 2008 година и със сигурност би било добре да се увеличи.......................... От 2009г сте замразили доходите, добре че дойде Орешарски за една година и вдигна тук тамЕ с ПО 10%. Така че със сигурност би било добре да си ХОДИТЕЕЕЕ

64

Анонимен

преди 8 години

Вие един мост на Дунав завършихте и го ремонтират всеки месец, а си представям тунел под Шипка, как ще се използва само за вентилация на празните ви герберастки кратуни. Мечтите са безплатни Горанов, продължавай да мечтаеш.

63

Анонимен

преди 8 години

В същото време конфликтът в Украйна се проточи, а Русия се намеси и в сирийската гражданска война. Икономиката не показва знаци, че ще се възстанови. Несигурните времена за Русия продължават.

62

имаше

преди 8 години

До ДО 66 ти питайзащото ограбваха хората . харчеха парите за пенсии за пътища, кадърният работник полъчаваше колкото мързеливият, вишиста малко повече от чистачката.....явно си бил от скатавките или чистачка

61

Анонимен

преди 8 години

Трай бабо за хубост!Ся да не земе да протестира,сакън,нидейте..

60

Анонимен

преди 8 години

След изборните честитки заваляха, стачки на полицаите, нови по скъпи винетки, какво ли още предстои.....Господин министър, аз например карам колата си не повече от 2-3000 км. годишно не , че не ми се иска или нямам нужда но за талкова ми стигат парите от моят бюджет. Веднъж годишно я стъпя на магистрала я не. Заслужава ли си да плащам винетка? Колко ли пари от откраднаха от строежа на магистрали, велоалеи, избори и сега започва тепърва голямото плащане от ...електората.

59

Анонимен

преди 8 години

Toзи просто го виждам, как ще е следващия преподавател по икономика в Русия. Поредният бушон на Баце

58

Анонимен

преди 8 години

Ураааа! Ликуй простий народе !Няма да я вдигаме тройно, а само двойно !Ураааа! Слава на Вожда ! Слава ! Слава ! Слава !

57

Вуте от Левуново

преди 8 години

СПРЕТЕ ДА КРАДЕТЕ И ПАРОНЦИТЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ И ДА ВИ ОСТАВАТ.

56

Анонимен

преди 8 години

Ако някой си мисли, че тези пари ще отидат за нови пътища се лъже.Парите ще отидат за партийни субсидии, за социални помощи за граждани които препускат по асфалта с конски каруци и при това без винетки. Тези пари ще се влеят в бюджета и оттам ще се разпределят. Ще се обнови сигурно операционната система на компютрите на администрацията. Разбира се от тази фирма която предложи най висока цена. Тоалетна хартия и евтини кебапчета за парламента и т.нт.