30

НЕ Е ЧЕСТНО

преди 8 години

ЗАЩО НАШИТЕ ПАЗИТЕЛИ НА ГРАНИЦАТА СИ НОСЯТ ДОКУМЕНТИТЕ,А ОНИЯ СЕ ВЪРВЯТ ХИЛЯДИ КМ БЕЗ ДОКУМЕНТИ И ПЪЛНИ С ПАРИ.КАКВО СТАВА АЗ НАПЪЛНО СЕ ОБЪРКАХ,КАКВО ПАЗЯТ НАШИТЕ,БРОИМ САМО КОЛКО ЩЕ ИНАТ И КОЛКО ПАРИ ЩЕ ОСТАВЯТ,ЕГАТИ ГРАНИЦАТА,И ТЕЗИ КОИТО СТАНА ДВА ДНИ КОМЕНТИРАТ СЛУЧАЯ.ЗАЩО МУ КАЗВАТЕ ИМЕТО НА ГЕРОЯ,НЯМА ЛИ ВОЕННА ТАЙНА,АМИ АКО МУ СЕ СРУЧИ НЕЩО НА НЕГО НЕГОВОТО СЕЙМЕЙСТВО,КАКВО СТАВА,КАКВА Е ТАЗИ ДЪРЖАВА,КАКВА Е ТАЗИ ГРАНИЦА,ПОНЕ ДА ИМ ПРАВЯТ ПО ЕДНО КАФЕ.

29

Анонимен

преди 8 години

Що афганците не емигрират в Китай? Нали е близо а и китайската икономика е най мощната в света

28

Анонимен

преди 8 години

А на бас,че сега Боко ще разпореди всички полицаи на границата без пистолети.Толкова са ми ясни герберите и по точно боковата простотия.

27

Анонимен

преди 8 години

Mnogo Rikoshirat tezi Kurshumi !!!

26

АНТИ

преди 8 години

Няколко милиона мишлетаумуват за рикошета,а на умрело пищи ДеПеСетои си защитава контингента.

25

Анонимен

преди 8 години

Ако тези анонимни нарушители на държавната ни граница бяха убили полицаите и избягали по пътя си,какво щеше да стане господин Атанасов?По добре трима да те съдят от колкото шестима да те носят.Полицаите са запазили както своят живот и здраве ,така и държавната ни граница.Не може да наричаш УБИЙЦИ ,хора изпълнили служебният си дълг към Родината.Ти си предател на държавните ни интереси.ОСТАВКА!

24

Джедай Мастър

преди 8 години

Аве що не поспрете да пишете във всяка статия "не е арестуван", инсинуирайки, че граничарят е виновен? Защо да го арестуват? Доколкото разбирам е стрелял по време на службата си, не е примерно нападнал полицаи докато е правил проверка на клекшоп на ул. Раковски за наркотици.

23

от СФ

преди 8 години

Всъщност след тези събития нормалните хора / с нормална ценностна система / се чувстват малко по спокойни, малко по-сигурни за собственият си живот! Има храбри български мъже / за разлика от ББ Тиквата / които ги пазят, закрилят и се грижат /доколкото им позволяват възможностите/ за безопастноста и сигурността на народа си /българският/! Слава и огромна благодарност към Вълкан Хамбарлиев!

22

Анонимен

преди 8 години

Петицията за награждаване на граничните полицаи вече има 10 000 подписа в тяхна подкрепа.

21

Анонимен

преди 8 години

Генерал Атанасов да си подаде оставката и да излезе от политиката.Толкова е некомпетентен и прибързан,че не е за сериозната политика.Не може да осъжда български гражданин по ТВ и то преди да се разбере какво е станало.Не може да осъжда човека само и само за да постигне своите политически амбиции.Махай се агенте ............Тоя ще продаде даже и държавата за да се изяви по някакъв начин.Продажник.

20

Анонимен

преди 8 години

Междувременно заловиха 80 мигранти представящи се за афганистанци, всичките пак мъже. 100% можем да си говорим за бойци на ИД.

19

Румбо

преди 8 години

Няма да е лошо сред "бежанците" в Турция да се пусне слух,че на българската граница се стреля на месо,може и да свърши работа....Лично аз смятам,че е по-добре да ме мислят за ***,отколкото за лесна мишена и безгласна буква!

18

БГ

преди 8 години

НАВРЕМЕТО В КИТАЙ ВСИЧКИ КОИТО НЕ СА СЯЛИ ОРИЗ НЕ ЗНАЯТ КАК СЕ ИЗКАРВА ХЛЯБА,КОЙТО НЕ Е БИЛ НА ГРАНИЦАТА ТОЙ НЕ Е МЪЖ.ЗАТОВА ПРЕДЛАГАМ ВСИЧКИ КОИТО СЕ СЪМНЯВАТ В ПОВЕДЕНИЕТО НА НАШИТЕ ГРАНИЧАРИ,ДА СЛАГАТ ПО ЕДНИ *** И ДА ОТИВАТ ДА Я ПАЗЯТ,БИЛО ТО ЖУРНАЛИСТИ,НАЧАЛНИЦИ,ХАМАЛИ, И ДР.КОИТО НЕ ЗНАЯТ ЩО ТО ГРАНИЦА.ТОЧКА,ЗАТОВА СЕ ОПРАВИХА КИТАЙЦИТЕ , А НИЕ СИДИМ ДОЛНА МЪРТВА ТОЧКА.

17

АНТИ

преди 8 години

Лош мост лош!Ако беше строен от ГЕРБ, рикошета щише да е по европейски правилен!

16

Анонимен

преди 8 години

Що не му съобщите и кръвната група,нещастници

15

В един друг сайт,

преди 8 години

в коментарите относно същия случай, зададох въпрос. Дано някой журналист си направи труда да разучи как стоят нещата, а именно - тези мъже, преминали нелегално границата ни, имали ли са ножове. Защото, доколкото знам, в тяхната част на света никой мъж не ходи без нож.Е, ножът оръжие ли е или не еИ ако над 5О въоръжени мъже, в добра спортна форма, минат без разрешение границата, това не е ли нахлуване на въоръжено военно поделение или на въоръжен башибозукНямаме ли право да се пазим

14

Анонимен

преди 8 години

До Пич По твоята логика да отворим границата си и да ги посрещаме с баница! А? То бива предатели и ***, но това вече не се издържа! Хайде *** така незаконно да минаваш щатската граница с Мексико и глей какво става! Държава ли сме, *** ли сме, врата в полето ли сме???? Имаме ли закони???? И освен България другите въобще не трябва да ни интересуват!

13

Анонимен

преди 8 години

Нека се разчуе, да знаят всякакви такива престъпници които пресичат нелигитимно границата ни че може и да не оцелеят!

12

Анонимен

преди 8 години

До едър капитализдано съвсем скоро се появи каскета ,който ще стреля и по някой едър капитализ....знам ,че ще се случи...

11

Анонимен

преди 8 години

Кво пък значение имат годините . Обама като убива (по негова заповед) стотици и хиляди жени и деца, що не пишете нищо.