125

Анонимен

преди 8 години

До всеки, който защитава бедните "бежанци"! Знаете ли какво й е в момента на една граничарска съпруга? Знаете ли какво е след всяко дежурство да чакаш да се прибере? Да не знаеш дали ще се прибере? Има случаи не срещу 50, а срещу 100... това, че се крие от населението е отделен въпрос. Кой ще защити моите права, недай си Боже.... кой ще обясни на детето ми?

124

Анонимен

преди 8 години

Според мен правилно са постъпили граничните служби, в крайна сметка това им е работата. Трябва да се знае, че ние не сме разграден двор и през нас не може да си преминава който от където си иска и когато си иска, че и да оказва съпротива. Пак добре че не съм била аз, че в тъмното срещу 54 мъже щях да произведа много повече изстрели и то не във въздуха. Посред нощ в гората тази орда дори да не знаех, че са имигранти със сигурност щях да знам, че не им е чиста работата.

123

Жоро

преди 8 години

54 Афганци влизан незаконно в България ! Ми , чи мноо ясно , че ще има стрелба .. с хляб и сол ли да ги посрещнем ! Огън и тва е .. тези хора не ни трябват тук или в Европа. Това е цирей който с годините ще набъбва !

122

31128

преди 8 години

Тиквите в Брюксел да не се ослушват , ами да дават пари , да птравим втори ред ограда и там каквото е необходимо .Има си КПП-та , който иска да влиза - да минава както си е реда , иначе да правим коридор и да ги пращаме при Меркел

121

Judge Dredd

преди 8 години

"...възраст между 20 и 30 години, твърдят, че са афганистанци и определено са в добра спортна форма..." - TOВА НЕ СА БЕЖАНЦИ, А БОЙЦИ! МИНИМУМ 90% СА ТАКИВА, А НЕ ЖЕНИ И ДЕЦА БЯГАЩИ ОТ ВОЙНАТА В СИРИЯ! ТЕЗИ ЯКИ 20-30 ГОДИШНИ СА ТУК, ЗА ДА НАЛОЖАТ ХАЛИФАТ И ДА РЕЖАТ ГЛАВИ!!!!НАГРАЖДАВАНЕ НА ГРАНИЧАРЯ!ВЪОРЪЖАВАНЕ НА ВСИЧКИ С КАЛАШНИЦИ И КАКВОТО Е ОСТАНАЛО...

120

gtf

преди 8 години

Добрата спортна форма изисква пари и тренировки т.е нито са гладни, нито жадни, нито бедни - по всяка вероятност са обучена войска в цивилни дрехи.

119

Анонимен

преди 8 години

Трябвало е още рикуширали куршуми да е имало !

118

Анонимен

преди 8 години

В страната на Рапона, разградена и със свалени ***, за да си го харесват в ЕС и САЩ, това се поставя за обсъждане. 54 дивака срещу трима. Само у нас си траем и гушим. Разберете, няма по-голяма гадост от арабско-муслиманската. Да се утепат още стотина и да не си и помислят да идват. Не стига, че дпс ни подрива отвътре а Рапонкьо съсипва всячески, остава да наказваме служителя.

117

koko

преди 8 години

Браво на момчето. Да бъде награден. Повече такива граничари и пиле няма да иска да досажда.

116

Голямо браво

преди 8 години

Тримата служители на гп и най-вече стрелялия, заслужават медали и за проявената смелост и професионализъм! Сам по себе си фактът, че трима са са се справили с петдесет и четирима е за дълбик поклон. Ако не бяха тези служители, сега щяхме да имаме 54 нелегални и явно опасни, а може би и въоръжени терористи в нашата страна. Затова: Всяко негативно действие от страна на държавата спрямо полицаите, ще е посегателство върху суверенитета и достойнството на нашия народ.

115

BG

преди 8 години

Никой не казва, защо само 3-*** граничари са изпратени да спрат нарушителите? Защото толкова има на дежурство май? Защо има съкращения на състава? Защо се промива акъла на българина, че няма нужда от Гранична полиция и войска? Защо??

114

ЕС

преди 8 години

Български ц'ъ'р'в'у'л'и що убивате чужда собственост. Ще плащатееее

113

Анонимен

преди 8 години

Много сте бабаити, но по добре да не обявяваме война на мюсулманския свят. Сега всички ще скочат срещу нас. Дано накажат бързо виновните

112

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДаже специално изявление ще направи Обама и ще се бие в гърдите колко са велики...

111

fck

преди 8 години

Oshte ot vreme ono edin nash konnik se e izpravql na 200 arabi I sme machkali. V tozi sluchai sa 50 na 3 I sto procenta sa izpadnali v div ujas afganistancite. Sega shte si pishat po telefonchetat"Ne idvaite v bulgariq tuka strelqt na meso" e taka se pazi granica!

110

НЕарестуван мозък

преди 8 години

И в онова "лошото", "тъмното" и "черно", според Арестуваните мозъци време, в такава ситуация, щяха да бъдат вдигнати всички гранични застави.Под-граничните поделения в Елхово, Грудово и Звездец щяха да бъдат вдигнати на 5-тата минута след сигнализирането от Гранични войски.На 15-тата минута танковете на Айтоската и Сливенската танкови бригади на Трета Армия, щяха да бъдат приведени в готовност от механик водачите.Днес няма Трета армия, няма поделения, няма гранични войски и България я няма

109

Анонимен

преди 8 години

Ако някой от тия здрави и прави млади мъжаги нахлуе в дома ти и изнасили дъщеря ти и жена ти-ще си мълчиш ли толерантно???

108

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Браво на този истински мъж и истински българин от Гранична полиция !Поклон !!!И моля, тези, които жалят за терориста да проумеят, че по-добре днес един мъртъв талибан, отколкото утре - ислямизирана България с атентатори-камикадзета в нея !Този полицай трябва да бъде награден с най-високо държавно отличие !!!Той е герой !

107

Анонимен

преди 8 години

а минирането - кога? и колко още, докато бъде оградена цялата граница с ограда???

106

Анонимен

преди 8 години

Защо полицаите произвеждат изстрел във въздуха? И защо стрелят с пистолети? Толкова ли няма пари за вишка с тежка картечница? Така можеше да ни отърват от всичките *** дето са нахлули, не само от един!