54

Волен Сидеров

преди 8 години

Извини се! Извини се! Извини се! Извини се бе! Извини се бе!

53

Анонимен

преди 8 години

Джуджи този път,вече гризна дръвчето!Що не си гледаш наследника,ами се занимаваш с глупости!

52

Сашо

преди 8 години

До ВОЙН АТАКИСТДа, той Волен вече избави православна България от САЩ като влезе в коалиция с ДПС. По-дълбоко и болезнено проникване от това няма за тези, които гласуваха за Атака.

51

до 83

преди 8 години

Атака е създадена от ДПС и работи в интерес на ДОган, но никога няма да бъде равна на ДПС.Атака е партия на маргиналите и крайните неграмотници, ДПС е турска етническа партия с непоклатим електорат от над 15%.Утре волен ще започне да слугува на някой, който му дава повече пари и пак ще се върти около 4-те процента, докато ДПС за съжаление са непреодолимо зло в бъдещето на България.Атака са просто клоуни с армия от ***.На изборите ще имат 3 селски кмета макс :)

50

Анонимен

преди 8 години

Герб= на ДПС + всички комунистически ***!

49

stan

преди 8 години

Лора Крумова и Галя Щърбева заработват парите, които са получили от Амеркика за България. А този битият и щипаната му жена, им спряха далаверата от контрабанда и ще емигрират. Смешници.

48

Анонимен

преди 8 години

Атака = ДПС

47

Анонимен

преди 8 години

Атакисти, вие сте турски еничери.Новите предатели на българия са атакистите - бедни, прости, необразовани, беззъби и крайно агресивни.Дъното на хранителната верига, по зле сте и от .

46

Анонимен

преди 8 години

Значи тоя даже не отрича че продава цигари без бандерол и евтина дрога. А останалите българи му влизат в положението. Е кво искате тогава от тая държава, освен да е пълна ***?

45

Анонимен

преди 8 години

Volen Amudja,sersem aga, para para Mestan Dogan para!

44

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 71Неграмотни турци нямат право да коментират тук!!!

43

анков

преди 8 години

ОТ ТОЗИ РУСКИ АГЕНТ ОЧАКВАХМЕ ДА СЕ БОРИ СРЕЩУ ДПС И ТЕРОР, А ТОЙ ТРЪГНАЛ ДА ПРАВИ САИР И ДА ЗАЩИЩАВА РУСКИ ИНТЕРЕСИ! В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ОТ ОТДАВНА ДА Е В ЗАТВОРА! !!

42

съдия

преди 8 години

На тия двамата - по 5 години затвор за лъжесвидетелство!

41

АТАКИСТ

преди 8 години

Волен е невинен, виновни са всички, но не и той. Да вкарат Бойко в затвора, той е виновен и полицаите, които поддържат наркобадата на Тиквата от Банкя. Точно те се опитаха да арестуват Сидеров, но не посмяха горките, защото ще има последствия за тях след това, а Волен ще им избие зъбите на всичките.

40

пешо

преди 8 години

как не ви е срам да защитавате един луд и агресивен ***, че и да му гласувате да е в парламента?! мани това, че би продал и майка си за копейки, мани това, че му се привиждат наркотици - дори в клекшопа трупове на некрофили да продават, неговата работа е само да извика полиция, не да нахалства и не да се бие с работещи хора.а на коментара на искрен по-долу - браво, много точно!!

39

Анонимен

преди 8 години

До ИскренS KRADENI PARI PIRUVATE BOKLUZI,A NARODA BEDNEE.

38

Членска карта №7

преди 8 години

до 44... и на грамотността! Ако съдим по правописа ви!!!

37

22222

преди 8 години

До Анонимен 34Много правописни грешки! До кой клас си учил, та си неграмотен?

36

Петър

преди 8 години

Какво очаквате от психично болни като Сидеров и компания атакисти. Сидеров се чувства силен в компания с негови хора, като е сам го е страх и е един страхливец.

35

Бай Иван

преди 8 години

сидера е празнувал международния ден на психичноболните и затова се е поулял малко.