47

барета

преди 8 години

Размириците в България предстоят в края на м.октомври.Те ще са в резултат на новото световно положение.Ще бъдат пометени всички гербери и реформатори.

46

Русев

преди 8 години

Не знам що за пасмина стои и пише тук. Толкова ли е къса паметта на българите, че забравиха, че ако не беше Русия, сега щяха да пишат на друг език и нямаше да знаят кои са Ботев и Левски. Долно продажно племе, ето какви сте всички плюещи срещу Освободителите на България. А хората са си проливали кръвта за вас.

45

морски

преди 8 години

До 81.....Ти не си християнин,ти мразиш християнството,ти си се продал на Сорос,Ротшилд и тем подобни безверници фашистки главорези.

44

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 73Вън наглия агресор САЩ от Украйна. Вън фашисткия мракобесник Порошенко от Киев

43

Най-разумен

преди 8 години

Путин е най-разумния управник на десетилетието. Далече след него Ангела Меркел, на последно място *** Барак Тупана и другите *** от Вашингтон.

42

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 74плевенлиев е бита карта и никой за нищо не му вярва

41

АБВ

преди 8 години

До Драскайте 58Какво ти пука за нас, ти нали си се уредил за Сибир? Или не ти се ходи там?

40

Анонимен

преди 8 години

В Сирия всеки ден обезглавяват хора със затъпени ножове, че да агонизират по дълго, главите се побиват по оградите на детски площадки, деца биват убивани от ислямистите за да бъдат снимани и снимките се използват за медийна пропаганда, че уж това е работа на правителството, хора копаят собствените си гробове, други биват разпънати на кръст, ужаси невиждани от средновековието насам. Нека всички поддръжници на Вашингтон знаят, че са съучастници в този кошмар, дано промитите ви мозъци да разберат !

39

до 70

преди 8 години

Вие да не сте соросоиден поклонник?.

38

Анонимен

преди 8 години

СаЩ те пък самите се пишат за бежанци,мигранти,емигранти защитават някои от тях но кои,по скоро някои от тях по необходимите проекти,че на Европа ги тласкат,и защо цялата работа е един проект от Украйна до Сирия,Европа като ще поеме колкото и да е като имаща някакви връзки и е отговорна за ядрената мощ и нераспространение в Укр. щот е водеща в преговори по тез дела,Русия си е отделно тя се не сдава,САЩ си имат свои проекти,Израел пък бомби централи и следи зорко,Сирия в шах иска централа неще ИД

37

Анонимен

преди 8 години

"Вътрешнополитически въпроси в републиките от бившия СССР..." Няма вече СССР, нито ОНД, бе Вова. Няма. Нито Украйна, нито Армения, нито Казахстан, нито Туркменистан, нито Грузия, нито Литва, нито Латвия, нито Естония, никой не иска да ви бъде роб вече. Защото и за робовладелци не ставате.

36

Анонимен

преди 8 години

"Зачитал независмостта на Украйна"... "разпадането на СССР било трагедия на 20 век"... Нагъл ***.

35

до Странджата

преди 8 години

Безмислената омраза-това е омраза,която представлява собственото ви възнаграждение.

34

Анонимен

преди 8 години

Откакто има Евреи има и държавни преврати и цветни революции.. Първия преврат на евреите в Персия , го прави евреина Мардохей и проститутката Естер

33

морски

преди 8 години

Без велика православна Русия светът щеше да е един огромен резерват окупиран от САЩ.Колкото и да се цъклите,продажни ***,народите са щастливи че Русия я има!

32

Анонимен

преди 8 години

Предстоят цветни революции и демократизация в страните от ЕС.Наличието на толкова много некадърници,наркомани, и зоофили не само в управлението им предполага превръщането им в страни от "третия свят".Това се вижда от бързо спадащия и изкуствено поддържан чрез външни дългове жизнен стандарт в тези страни.На ход са "обратните"на "световните дермократизатори" Рейган М.Татчър,папата,... и на българските им слуги -псевдокомунистите Живков, Луканов,Станишев и т.н. политици

31

Анонимен

преди 8 години

"Диктатурата на демокрацията" с незаконните си военни агресии по цял свят за налагане на "демокрация"-което по същество противоречи на принципа на демокрацията срещу свободния свят.В микровариант това се вижда в Сирия-действията на практика на "революционерите-опозиционери-джихадисти борци за свобода и демокрация" от ИДИЛ в Сирия "подкрепени" от всички "цивилизовани държави с демократични ценности" от една страна и тези които са срещу "тероризма носещ демокрация с кръв" от другата страна.

30

Няма да има

преди 8 години

Втори Ленин няма да има. Ленин е изпратен от немския кайзер в Москва, придружен от 20 милиона германски златни марки, за да създаде хаос. Комунизма идва от западна Европа.Путин си е научил урока. Хамериканците ще се молят скоро за помощ.

29

Драскайте.

преди 8 години

Драскайте вашингтонски тролчета. Скоро, като пуснат турците без визи в Европа, ще драпате да емигрирате в свободен Сибир. Ама чичко Путин няма да ви даде визи.

28

Pimp C

преди 8 години

До е..същите завзели властта през 46та я завзимат и 89та....тука вече си е народо-психология , демокрация може да се усвои само от народи без робско мислене