36

АТАКИСТ

преди 8 години

до 78Как ще махна Вальо който е първа дружка на Тиквата? Що не питаш Тиквата защо е толкова скъп бензина и дизела у нас??? Що беее??? Нали е със ***? Нали е против руските корпорации? Що бееее?

35

АТАКИСТ

преди 8 години

до 75Ми ходи купувай от Норвегия( вторият в Европа по доставки на нефт), сорос! Що не ти се ходи?

34

Анонимен

преди 8 години

До АТАКИСТ сам си отговори кой ще ти плаща пицата като изгоним руската мафия лукойл

33

АТАКИСТ

преди 8 години

до 74Я по-добре попитай Вальо защо нефта е отдавна на световните пазари толкова евтин, а цяла година у нас се държаха тези високи нива. Или викаш от един месец е правителството на Тиквата затова дойдоха на власт и за изведнъж свалиха цените на горивата????Толкова си ми смешен, че няма накъде!

32

Анонимен

преди 8 години

До МРАВКА ти заминавай за сибир не си по стока

31

Анонимен

преди 8 години

До АТАКИСТ руския е и най не ка4ествения защо да им купуваме буклука

30

АТАКИСТ

преди 8 години

до 66 Ей тоя Вальо Златев тогава милиардер щеше да стане под зоркия поглед на Тиквата!

29

МРАВКА

преди 8 години

До Григорий РаспутинМАХНИ СЕ ОТ ФОРУМА ЗАЩОТО СИ МНОГО ЖАЛЪК.ТИ СИ *** НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ПРЕСТЪПНИЦИ.

28

АТАКИСТ

преди 8 години

до 66 Значи за изведнъж суровината от Русия не е скъпа, ако Лукойл стане български? А нефта викаш и той ще идва национализиран от Русия по национализирани от нас цени?Бравуууууу!

27

BG

преди 8 години

До 63 - виж просто няма смисъл да спориш с тия - ами получават рубли хората какво друго искаш да пишат и да правят. Слуги на Москва ! Самите руснаци чистосърдечно си признават че съжаляват за дето са допуснали България да им се изплъзне от ръцете ! Тези не искат да отиват в Русия - искат да направят така щото ние да станем колония на Русия, но на принципа "крадеца вика дръжте крадеца" обвиняват за същото САЩ и ЕС ! Щото руснаците позеленяват от яд че тая земя не е тяхна !

26

АТАКИСТ

преди 8 години

до 65 За другия сорос!Брачед, дотук ти бяха "аргументите"- до "руски ***"?Похвално!Толкова с теб!

25

Анонимен

преди 8 години

до 63 Брачед, дотук ти бяха "аргументите", викаш? Знам!

24

АТАКИСТ

преди 8 години

до 62Изглежда че плащаме за по-малко руския нефт, отколкото от някъде другаде, а? Или викаш ще ми кажеш откъде ще ни е по евтин бензина и дизела? Вече е 2.10. Казвай откъде да взимаме този нефт, че сороси като теб са ми много интересни на тази тема.

23

АТАКИСТ

преди 8 години

до 57Не разбрах ако взимаш нефт от Норвегия ще цъфнеш и вържеш ли, сорос??Или от Калифорния да ти пращат нефт и газ викаш за по - рентабилно с кораби???

22

АТАКИСТ

преди 8 години

до 53Ей, кого лъжеш, бе? Мен ли? Твоят единствен аргумент беше, че не си счел занужно да се обясняваш тук в този сайт. Помниш ли? Това ако е аргумент, че обиди почти всички тук, аз съм Гари Каспаров!

21

До АТАКИСТ

преди 8 години

Отговарям ти за последно, защото развалихме всичко с тоя безсмислен спор, който започна. Аргументи имам и ти казах как дори и ти можеш да разбереш какви са. Точка. Отново- честит празник, българи!

20

АТАКИСТ

преди 8 години

до 50Заради ей такива папагали като теб, сега България не е независима, а ибрикчийска! Заради такива като теб, които се бъркат в чуждите работи на суверени страни и дават акъл, сега има толкова смърт по света. Заради такива като теб, които заповядват на хората какво да правят и как да живеят, сега светът е станал една бомба със закъснител!

19

АТАКИСТ

преди 8 години

до 21Ти нямаш аргументи, брачед. Там е въпроса. Започна да обиждаш в 21-ви пост. Сещаш ли се? И от него нагоре нямаш никакви аргументи защо си го направил.

18

Анонимен

преди 8 години

за 43BG Независимостта беше на 3 март 1878-***!А тези тъпотии със съединение днес и независимост на 22 септември можеш да си ги завреш в соросоидния ***, както и всички останали българи които почитат тия дати.

17

БХК

преди 8 години

тоя празник трябма да се забрани защото той е предпоставка за омраза към определен етност.Смиреност и търпимост това трябва да е логото на България.