117

Доктор Сър Пичук

преди 8 години

Всеки път когато Израел случайно ликвидира палестински деца в опита си да отърве от някой ислямски терорист световните медии сравняват Израел с Нацистка Германия. А когато някое невинно паленстинско дете обезглави няколко невъоръжени равина в синагога пак Израел е виновен защото бил ги провокирал. Откъде този двоен аршин а?? Нормалните хора винаги ще подкрепят САЩ и Израел и винаги ще заклеймяват исляма, защото исляма е почти неразличим от фашизма и същувствие към мюсюлмани няма как да има.

116

PJ

преди 8 години

Децата са най-големите потърпевши от грешките и глупостите на възрастните. Какво ли е преживяла тази малка и невинна душица, какво преживяват всички останали бедстващи деца по света... Те не са избирали къде и кога да се родят... не разбират и войната на възрастните... малки ангели които страдат заради нас... Дано от другата страна е по-хубаво и злобата, омразата и човешкото лицемерие не съществуват. Нека Господ пази децата ни, явно ние не успяваме...

115

Анонимен

преди 8 години

Снимката е тежка, безспорно, но в Донецк има подобни снимки, за които Европа удобно си трае. Ама че лицемерие! Гнус!

114

Анонимен

преди 8 години

Oooo pisna da izkarvat evropeicite vinovni. Kat tolkova bqgat ot voinata v Africa ima kup durjavi kudeto nqma voina, da otidat tam, a ne umishkleno da se hvurlqt v moreto s decata.

113

I

преди 8 години

Не разбирам защо се показват само следствията, а се мълчи за причината. Кой предизвика (и защо) тази човешка трагедия?

112

Анонимен

преди 8 години

Жалко за детенцето.... И?......Ако в Европа стане война, колко арабски държави ще приемат бежанци? И как ще ги приемат? Със секирата?Те се избиват помежду си, какво остава за натресли им се християни.

111

Анонимен

преди 8 години

Сърпичук, вие сте наследствено обременен, демек ембицил. Състоянието ви е плод на лоша карма. Изчакайте търпеливо края на дните си, без излишни ексцесии. Не усложнявайте и без това лошата си карма.

110

Анонимен

преди 8 години

Много съжалявам за децата, ужасно е, но не може да се изсипе цяла Африка тук и ние да я издържаме! Да си заминават обратно откъдето са дошли! Европа се превърна в разграден двор! Да не говорим, че нашите пенсионери ровят по кофите за ***! Абсолютно никой не може да ме убеди, че имам някакъв ангажимент към чужди хора, с които нямам нищо общо, докато майките и бащите ни, които са работили цял живот за тази държава мизерстват! Хубави домове, помощи, образование! Децата ни не го получават!

109

God

преди 8 години

Никое дете не заслужава такава участ. А какво е станало с родителите му? Те спасили ли са се? И ако да - защо са изоставили децата си? Защо родителите не отидоха в съседна мирна мюсюлманска страна, а бягат на хиляди километри в християнска такава? Дали ако ЕС спре да плаща социални помощи на бежанци и икономически емигранти, някой ще иска да идва тук?

108

Контратеза !!!

преди 8 години

Що за бездушен скот трябва да си,та да се радваш(както някои ЧУДОВИЩА под мен!) на смъртта на едно или две невинни деца бре!Ами ако Вие се бяхте родили на тяхно място!??Това просто се нарича СЪДБА бре!!!Същата работа-преди 9-10 години много се радваха,че пет чудовища в БЕЛИ престилки(начело с мегачудовището Кристияна Вълчева!)убиха,заразявайки със СПИН около 459 деца в Бенгази,Либия през 1998 година!За пари бре-50 000 $ на човек!Онея дето убиха завчера 71 души взеха само 700 000 евраци бре!!!

107

Анонимен

преди 8 години

Зад всичко това стои една добре организирана схема за печелене на пари... Срам ме е от всичко това... Още в началото на пролетта се говори за бежанската вълна.Какво направиха брюкселските политици!? Какви решения взеха!? По гр.острови настава някакъв хаос.В момента на о-в Лесбос има над 10хил.,които всеки ден се сбиват.Защо не се чуват никакви призиви за спиране на войната!? СТОП на войната!!!

106

Доктор Сър Пичук

преди 8 години

Тези деца независимо, колко биват обрисувани като жертви реално от нааша гледна Християнска гледна точка са неверници, след като са повярвали на лъжепророка мохамед и езическото божество аллах и следователно трябва да се пържат в пъкъла, независимо от начина, по който са умрели. Всякакво съчувствие към тях е абсурдно. Само американските демократични бомби могат да спасят света от ислямската чума. Да живее САЩ!!!

105

Пича

преди 8 години

В България нямяше войня но всички млади са по цял сваят. Сирия беше най добрия приятел на бг. сега в лош ден си обърнахте *** . В Турция има повече от 3 милиона сирийци никаква държава не може да приеме толкова бежанци даже и богата европа. Защо са по пътищата този вопрос да зададе самата европа .

104

Анонимен

преди 8 години

БЛАГОДАРЕНИЕ НА КРАВАРСКАТА ДЕ-МОНИ-КРАЦИЯ КОЯТО ИМ ВНЕСОХА НА ТЕЗИ ОТ СИРИЯ ИРАК ЛИБИЯ РЕЗУЛТАТА Е ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ НА ФОТОСИТЕ. НАЙ ЛОШОТО Е ЧЕ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ГЛЕДА И НИЩО НЕ ПРЕДПРИЕМА СРЕЩУ КРАВАРИТЕ. КЪДЕТО Е СТОПИЛ КРАВАРСКИ КРАК САМО КРЪВ И ОПУСТОШЕНИЕ ДОНАСЯ. СЕГА И ВИЕ ОВЧИЦИТИ ГЛЕДАТЕ КАК ВИ ДОКАРВАТ КРАВАРИТЕ ТАНКЧЕТА И РАКЕТКИ А ТРАЕТЕ КАТО ***.И НЕ ПО РЪБЕНИ. И ВАС СЛЕД НЕ МНОГО ВРЕМЕ ВИ ЧАКА СЪЩАТА УЧАСТ АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ГЛЕДАТЕ КАТО БИК У ПИЧ.А.

103

Анонимен

преди 8 години

Май настана време Йелоустоун да се размърда и да въздаде справедливост оттатък океана.

102

Античовеци!

преди 8 години

Тези емигранти не са човешки същества!!! Как можеш да тръгнеш на стотици хиляди километри с малки дечица??? Те не ценят децата си! Те за ***!Защо не се борят в собствените си държави за живота на децата си, а ги вадят удавени от морето на хиляди километри от домовете им?Това е сатанинска история! Кой обаче организира тези анти-човеци? Това не може да не е организирано преселение на античовеци! Някой злодей, някой неописуем и неописан в човешката история злодей манипулира тези античовеци!

101

Анонимен

преди 8 години

Българина е опериран от съчувствие и човещина, изродил се е в малко злобно гномообразно същество истинските Човеци на тази територия са на изчезване.

100

НО

преди 8 години

ТОВА СА НЕСПОЛУЧЛИВИ ПРОВОКАЦИИ.ДА ПРЕДИЗВИКАТ СЪЖАЛЕНИЕ.УСПОРЕДНО С ТАЗИ НОВИНА ТРЯБВА ДА ВЪРВИ И ОНАЯ КЪДЕТО ДЕТЕ ЕКЗЕКУТОР ДЪРЖИ ГЛАВАТА НА ЖЕРТВАТА СИ.

99

чоко боков

преди 8 години

Всички европейски лидери начело с баба Меркел са амеркански бушони и послушници.Правят това което им се заръча отвъд океана.Америка превзе света,най-вече чрез телеизионна и кино пропаганда и в началото не бе словото,а Роки,Рамбо,Кока-Кола,Макдоналдс,дрешките с американското знаме,Мадона и тн.

98

Анонимен

преди 8 години

А кога ще покажете труповете, коита Асад оставя след себе си на деца, например в Алепо?