158

българин

преди 8 години

До рускиня 227:Ти, щом си "рускиня", просто нямаш думата, освен ако не си от онези 15%, които не подкрупят *** и политиката му. Но като ти гледам драсканицата, си точно от путлеровите СЪВЕТСКИ ХОРА. Апропо, на български, рускиньо, не се пише "малко кой", това е НЕСКОПОСАН превод от руски, а "почти никой". Поняла, стерва советская безмозговая? Ну, пошла тьi ...

157

Илко

преди 8 години

Съвсем нормален коментар - все пак е сороски грантаджия, на него просто му се плаща .

156

Анонимен

преди 8 години

Украинските патриоти, млъкнете! Оставете на мира това дете и родителите й! По-добре опитайте се да направите нещо полезно за родината си, вместо да драскате из форумите и да плюете! Много хора са наясно какво става в Украйна и какви са причините. Изразявайте своя украински патриоитизъм на подходящи места и в подходящи теми.

155

Анонимен

преди 8 години

има над 11 000 ранени от украинците деца в Донецк, много убити мирни жители- деца, възрастни. Украински деца къде има убити, като войната е на територията на Донецк и Луганск и там се стреля срещу местното население, което се самоопределя като рускоезично? Не разбирам този "велик демократ" дето разпродаде България, какво има предвид? Или просто иска да изплува от нафталина за сметка на едно талантливо българско дете...

154

българин

преди 8 години

Съветски ***, дето тук се пените, че Александър Йорданов забъркал Крисия в политика, НЕ Йорданов, а родителите на Крисия са я забъркали като са курдисали детете да пее в Крим пред окупаторите му. Това, вие никога няма да го разберете, защото сте СЪВЕТСКИ ХОРА с изпити мозъци и мераци да плюскате, ама няма откъде.

153

баба Гицка

преди 8 години

Днес е позорен ден за българина Александър Йорданов. Слънчасал. Същински Сугарчо!Глей му акъла и му скрой цилиндър. Американски. Щот все в Америката зяпа и пред Вашингтон доволно кляка. Сега посегна на Крисия, утре...кой го знай. Топор може да грабне и всичко,що е против Слънцето, да бъде анатемосано от Сашко на бърза ръка...Песоглавец нагъл!!!

152

Кримски българин

преди 8 години

До вили-----------------------------Ами Йорданов не въвлича детето в политиката госпожо-детето пяло в Крим вече е въвлечено.Г-н Йорданов иска да го извлече от там дето някой го е бутнал да затъне !

151

анонимен

преди 8 години

210,от ПАРАДА НА РАДОСТТА , трябва да изключиш все пак България...все пак трябва да изключиш България от "ПАРАДА НА РАДОСТА"Най бедните в Европа сме.А?

150

работещ

преди 8 години

До любо 214:Драскаш глупости. Тези, които пеят на английски, МЕЧТАЯТ да бъдат свързани с американския пазар, защото е най-големият, а също и с британския, австралийския, латинските и немскиговорящите пазари, които също са добри за пеещи на английски, а нашите естрадни певци и до днес мечтаят за турнета в Русия. А драсканицата ти в чий живот се била набъркала Америка, ИЗОБЩО няма отношение към темата, но явно в главата ти е каша и ти не го съзнаваш. Ти дали знаеш ли що е "пазар" - маркетингово?

149

луд гидия

преди 8 години

Тоя господин дето се прави на много голям демократ по-добре да си даде отговор на няколко въпроса!Какво стана с държавата ни за толкова години преход!Какво постигна народа а не тарикатите като него!Какво стана със здравеопазването с демографията и не на последно място кой създава световният хаос далеч от територията си и пожарите трябва да се гасят от другите народи!?

148

Анонимен

преди 8 години

Оставете на мира Крисия и родителите й! Не мърсете с политика изкуството и правото на свобода!

147

ukrain-inform-buro

преди 8 години

Прочетох статията и ми се струва,че г-н Иорданов е прав.Някой да обясни на детето и родителите му,че да се пее в Крим,това е все едно да се пее в Освиенцим,пред немските надзиратели,докато пещите с евреите горят !Не,не е пресилено сравнението-нека си спомним от къде Хитлер взе идеята за концлагерите,да си спомним от къде бяха депортирани татарите,българите,немците.Къде бяха убити стотиците таврийски българи!

146

Анонимен

преди 8 години

Сашко, вдигни си панталонките и си стой на дебелия г.з!!! Благодарим ти за всичко което направи за нашето днешно благоденствие!!! "Днес е хубав ден за българската демокрация"!

145

дядо Петко

преди 8 години

Сашко, наборче! Абе ти наред ли си? Що не си измериш температурата и провериш дали аповете си ги вземаш? Хептен те е довършила параноята , наречена Русия. Гледам в оня клюкарник пишеш едни такива безумия, дето не подхождат за чиляк като тебе. И баш демократ беше, че и посланик по едно време беше, ама простата ти кратуна явно е доста дърта - не увря толкоз години. Днес караш едно дете да връща наградата си, утре - ще извадиш топора и главата на някого, дето не мисли ката тебе, ще му отрежеш.....

144

краси

преди 8 години

Прав си Вили. Децата трябва да се изавяват и да не се намесват в политиката. Да запазим тези чисти души от мърсотията около нас.

143

работещ

преди 8 години

До Анонимен 209:Да девалвират паричната си единица имат сметка държави, чията парична единица се използва в международните разплащания спрямо тях и така прави износа им по-конкурентен. Девалвацията на руската рубла няма как да направи износа на Русия, главно петрол, газ и оръжие, по-конкурантен, защото тези стоки се заплащат най-вече в долари, а не в рубли. А Русия, която купува храни и какво ли не с долари, харчи ПОВЕЧЕ за вноса си, докато производството й, което и без това е малко, се свива.

142

българин

преди 8 години

Александър Попов, автор на горното писание, без да иска, очертава основния проблем на голяма част от българските естрадни певци - обвързаността им с руския пазар. НЯМА НУЖДА Александър Йорданов НИЩО да пише. ЛилиИванова, ГеоргиХристов, ВасилНайденов и Ритон, АКО ИМАТ ЧЕССТ и ДОСТОЙНСТВО, трябва САМИ да върнат наградите си и така да покажат, че са ПРОТИВ АНЕКСИЯТА на чужди земи. Но, НЯМАТ! Това е проблемът. Явно и Александър Попов няма, а има и много други като него, които пригласят на естрадата.

141

вили

преди 8 години

Далече децата от политиката г-н Йорданов. Политиканстайте си колоко искате, но невъвличайте децата ни. Политиката не ги храни както вас.

140

Анонимен

преди 8 години

Русия трябва да свали своята тоталитарна империалистична мантия и да се присъедини към парада на радостта на бившите комунистически страни, които приеха демократичния капитализъм през 90те. Но 24 години по-късно, Русия се връща към най-лошите сценарии в съветски стил и сталинистки култ към Путин. Изчезна многопартийната политика и се върна неоимперализмът. Органите за сигурност превърнаха Русия в полицейска държава, а думата либерал се превърна в обида.

139

Анонимен

преди 8 години

До ШопТи защо мислиш, че това не се прави съзнателно. Китай също си девалвира валутата спрямо долара. Още когато рублата се закрепи на 50 рубли за долар руските производители започнаха да недоволстват, че този курс затруднява производството и износа. В Русия не са балъци като *** да си съсипят производството и да внасят всичко да пълнят гушата на западни производители.