75

бг

преди 8 години

До гяурина-а ако се връщаш от България и в куфара ти намерят кашкавал и сирене?

74

Вагнер

преди 8 години

Голям рев бе....нали магазините в Русия бяха празни бе?Ква стана ся?Относно рева срещу унищожаването на контрабандни храни смятам,че властите спазват законите на страната и нелегалните стоки се унищожават както му е реда.Гадно а!!???????

73

Анонимен

преди 8 години

*** видяхте ли как гълъбите днес направиха образа на антихриста Путин ?Това е лоша поличба за Жужето, Ванга го е казала.

72

Анонимен

преди 8 години

До бгТези сатанински еврейски ционистки *** да обяснат защо днес американските митничари унищожават български сирена и луканки,при положение,че преди 300 години първите европейски нацистки колониалистки заселници са умирали от глад.----------Как ще ги унищожават бре ***, преди няма и час си купих БГ кашкавал. Има и овче сирене даже.

71

бг

преди 8 години

Тези сатанински еврейски ционистки *** да обяснат защо днес американските митничари унищожават български сирена и луканки,при положение,че преди 300 години първите европейски нацистки колониалистки заселници са умирали от глад.

70

бг

преди 8 години

Според тези сатанински ционистки еврейски *** руснаците не трябва да пускат климатици през горещите летни дни,защото са умирали от студ през зимата.

69

Анонимен

преди 8 години

До 174 . Кви наши момчета бе! Кой ги е карал да се правят на каубойци аз никога няма да се сражавам за *** е чехлю има още две деца нека те да воюват за *** аз не че не сьм патриот но трябва да правиш разлика междо Русия и *** не бьркай химикалката с трамвайната рьчка

68

Вутов

преди 8 години

Действително се изпълнява норматив. На ден поне по 2-3 статийки срещу Русия се смучат от пръсти, независимо от темата. Горната представлява поредната тъпня, маскирана като задълбочен историко-политичеки анализ.

67

баба ти

преди 8 години

За нашите момчета загинали в Ирак и толко не платиха подлеците.Отворете си очите и вижте от къде иде влака А Русия е била и ще бъде ВЕЛИКА

66

Анонимен

преди 8 години

Мойте праскови са набьбнали хванете ме за клона да ги разклатите много ви моля господа соросиди пускам сок вече

65

Анонимен

преди 8 години

Мачкай Путин Бог е с нас

64

истината

преди 8 години

За убит руски ''доброволец'' в Украйна *** плаща 1600 долара обещетение на близките му...искате ли да живеете в *** ,където живота струва 1600 миризливи долара ?!

63

истината

преди 8 години

Путягата налага гладна стачка на мужиците само.Той и милиардерите му няма да се откажат нито от френските мезета, нито от шотландските ракии....

62

Анонимен

преди 8 години

До еволюцияАма маймуньека се насира като чуе за Путин, а? Дори в небето им се привижда Путин на краварската ***.

61

Анонимен

преди 8 години

До еволюция а я кажи еволюзията тебе къде те подмина?

60

Анонимен

преди 8 години

Несторова - не знаеш ли : което не те убива те прави по-силен.След тези санкции Русия ще стане неуязвима и запада вече няма ама с нищо да може да и въздейства :)

59

еволюция

преди 8 години

Путягата преди изглеждаше страшен, сега изглежда само глупав....но от проста кагебешка пръчка - толкоз !

58

косвени улики

преди 8 години

чета статията между редовете: айде активира се информационния фронт - чакаме урките от Киев пак да правят кървопролитие....

57

Анонимен

преди 8 години

В Съединените щати , 31 на сто , или 60.00 милиарда килограма - от 195 милиарда на наличното предлагане на храни на дребно и потребителски нива през 2010 г. са изхвърлени. Прогнозната стойност на тази загуба на храните беше $161600000000 по цените на дребно .

56

даива и троловете

преди 8 години

Как в Европа храната била много лоша, а в Русия папкат 100% биохрани от прасенца на които са свирили класическа музика и кокошчици, които са били масажирани четири пъти дневно. Кухи ***, ей!