12

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Тази невзрачна женица има в сърцето си мъст и злоба,колкото цял муджахидински батальон.Поне да я ползват от Пентагона за ударна...сила срещу ИД;ще ги...трепе наред.

11

RAD

преди 8 години

Абе що ми се струва, че тия "смелчаги", дето са гоУеми "рейнджъри", убивайки беззащитни животни, някак ще се напишкат, ако си направим една игра с огнестрелно оръжие в гората един на един :) Аз съм с прости познания от морската пехота в казармата... Не съм професионалист :)

10

Анонимен

преди 8 години

Тези извратени и болни мозъци трябва да ги вкарат в една клетка и да ги третират като животни. Много смела ми се пише тази пръдла с пушката. Нека да излезе с голи ръце срещи тези животни, да види тогава какво е чувството да се на*ре от страх.

9

ето пак

преди 8 години

Интернет гръмна срещу убийствата на животни, да прави са хората ,осъждащи подобни деяния ,но защо не се възмущаваме от стотиците загинали в Украйна жени и деца , никъде не се споменава за тях,или за тези в Сирия....това е то...

8

Анонимен

преди 8 години

не съм лош човек, поне така смятам.. но такива хора с удоволствие ще ги приключа! Нещастници

7

даммм

преди 8 години

То това е хубаво-че "се взривиха социялните мрежи" за такива зверства..ама...за избитите милиони хора нещо да има??? За жертвите които умират само заради американската алчност и интереси ЗАЩО не се възмущават???? Не е ли свръх лицемерие това,че се избиват деца и мирни жители??? Нещо тази позиция ми се струва доста подла и дебелоока....Не че не съм против избиването на животни--но за хората не се вдига толкова шум.................

6

Аз

преди 8 години

Господ бави но не забравя

5

Анонимен

преди 8 години

Да убиеш животно за храна е лов, да убиеш за трофей си е просто убийство. Дано тази *** ***, убита от диво животно.

4

Анонимен

преди 8 години

каква е идеята да убиеш жираф? Тия американски съвсем превъртяха!

3

...

преди 8 години

Това никога не съм го разбирал. Аз съм почти хищен. Ям месо почти всеки ден и не мога да разбера зящо някой ще отиде да убие жираф, или хипопотам или животно, което никому нищо не прави и не става за ядене . Трябва да си много болен индивид да ходиш да трепеш твари просто ей така. Ако искат да стрелят по живи гадини да ходят да стрелят по крави и прасета. Тях поне ги ядем след това.

2

хайде

преди 8 години

Убийства? Ловни трофеи? Да си уеднаквим терминологията!

1

.

преди 8 години

Jirafi li pochnaha da ubivat tiq chovekopodobni amerikanski selqnki ??? 0_o