95

Срам

преди 9 години

Не протестираха когато изтеглиха 16 милиарда, не протестираха когато гласуваха куцата съдебна реформа с ДПС и Д.П, не протестираха когато гласуваха нова далавера с ток от биомаса , а протестират сега, когато депутатите с гласовете си са избрали омбудсман. Кой Ви е виновен или слънчасахте та надухте свирките

94

Анонимен

преди 9 години

По повод избора на Мая се сещам за една народна приказка: "Поверили на вълка да пази стадото". А кучето го пратили в пенсия.

93

Анонимен

преди 9 години

И полицията пак няма да ги пипне като ромите.

92

Анонимен

преди 9 години

Някой може ли да каже какво се плаща сега за тези протести?

91

Анонимен

преди 9 години

ТАЯ, КОЯТО РАЗПРОСТРАНИ В ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ, ИЗМИСЛИЦАТА НА ПЕЕВСКИ ЗА КОСТИНБРОТ! ТАЯ КОЯТО ИЗДИГНА ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС!ТАЯ, КОЯТО БЕШЕ ЦЕЛЕНА С ЯЙЦА ТЪКМО ОТ ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО!ТОЧНО ТАЯ ЛИ ЩЕ ЗАЩИТАВА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО !?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!

90

До Вувузелите

преди 9 години

50 лева на вечер и аз излизам.

89

до циника

преди 9 години

***, като си се писал така, знаеш ли какво е означавало *** някога - човек, който е бил мислещ, провокиращ останалите, несъобразяващ се с мисловните клишета на ежедневието и на бедните духом. А ти казваш какъв е смисълът да е мислещ и независим човек. Та нали това му остава на смисления човек - поне да може да си заяви свободно мнението, което не му е написано от някой друг в сянка. Пенчев е такъв омбудсман. Когато повече хора говорят свободно, по-трудно ще ни пробутват лъжи управляващите.

88

Анонимен

преди 9 години

Р Б ОТНОВО ВДИГА ФАШИЗОИДИТЕ

87

Анонимен

преди 9 години

Всичките тия *** нарочно ги организираха предизборно да знаем наесен да гласуваме за "правилните" иначе има да пищят докато са живи.

86

циника

преди 9 години

90: "Пенчев се опита да говори срещу Пеевски,КТБ и олигарсите"....ми то това го прави и всяка сополива потребителка на фейсбук. И почти всеки журналист. Това е тема от типа на дъвките - дъвчи се, дъвче се, докато обществото го заболят джуките, а в същото време социалните проблеми се камарят. Та какво по-различно е правил Пенчев от сополивите блогърки и потребителки в интернет?

85

Анти Анонимен

преди 9 години

Аз мразя Анонимния, затова ще го овувузеля на протеста.

84

непукист

преди 9 години

браво бънди, че кой точно ще плаща за протест срещу мая? май на теб ти плащаш да пишеш тезиси, а? Мая може да е пич, но това не е достатъчно за омбудсман.

83

Любо

преди 9 години

Мнобо ми е интересно от всички вредни решения на правителството, от опита за унищожаване на здравеопазванто, от покачването на ценита на ток, от тоалният провал на президента и от безумната изцепка на РБ да подкрепи ДПС, защо излязоха сега срещу това решение. Определено не изглежда платено :Д

82

Вувузела

преди 9 години

Могат ли да обяснят защо протестират? Освен тъпо отричане нищо друго няма в слънчасалите им глави.

81

циника

преди 9 години

92, Пенчев бил "независим и мислещ човек"...И?!?! Да речем , че това е един много мислещ и много независим човек. И какво от това? Обясни какъв е смисъла от този пост освен че може да обикаля от тв на тв и да демонстрира колко е мислещ и колко независим. Какви социални или каквито и да било други процеси е успял да активира посредством своята мислеща и независима персона? Изобщо кому е нужен този пост?

80

Анонимен

преди 9 години

Вувузелчетата пак си намериха спонсор.

79

pet

преди 9 години

За такъв народ такива управляващи!

78

Анонимен

преди 9 години

ВЪЙ ВЪЙ ВЪЙ НАСТЪПИХА КОТЕТО!!!

77

Бънди

преди 9 години

Айде пак на платените протести. Хората вече са гладни. Ох колко смях ше има. Иначе мая е пич.

76

Анонимен

преди 9 години

"Щото е от БСП , ако беше от Герб нямаше да излязат"И на мен същото ми се чини - протестите винаги са свързани срещу някой от БСП или ДПС. А когато също толкова нагли действия се извършват от ГЕРБ-аджии, все си мълчат и нищо не предприемат.