216

панов

преди 8 години

Чудно защо така драстично се разминават в оценките си за сериозността на заплахата двете американски хрантутници - министър и премиер-министър?! Явно Буда си заработва будащето си..

215

победа

преди 8 години

да живее корана и сталиндпс и атака победасамо ердоган и путиндпс и атака победаааа

214

/fuf

преди 8 години

Американски ***. Омитай се от България.

213

путин

преди 8 години

Този нещастен и неук човек е срам за народа ни , но каквото правителството това и министрите!

212

Шаран Бг

преди 8 години

Така е !Хамериканските танкове у нас, хамерикатските кораби у Варна не плашат никого! Защо "миролюбивите" хамериканци / барабар с още "помиролюбивите германци по тяхната си констентуция/ бомбардираха Сърбия и създадоха албанско КОСОВО? Защо не върнат тая изконно сръбска/ и славянска /земя на Сърбия?Задължително ли е, всеки политик да е нагъл безсрамник и безгръбначен бозайник? Къде ги раждат и възпитават да са безкрайно лицемерни и жестоки?

211

Анонимен

преди 8 години

Тоя е като ехо на американските терористи

210

Анонимен

преди 8 години

днес да си национален *** предател е модерно и се счита за част от демокрацията . За такива трябва историческото ВМРО-военно крило, и ще си получат заслуженото

209

odessa

преди 8 години

vasilev tuka kydeto sym banichki niama. dnes niama da hodia na rabota, ochite si izmih predi dva chasa. agent rudolf schmalschlager abwer.

208

Анонимен

преди 8 години

Меркел върви по стъпките на Хитлер , а днешните управници , са по пътя на националните предатели и трябва за тях АК-47.

207

Анонимен

преди 8 години

Путин върви по стъпките на Хитлер. Прав е министър Митов !!!

206

Анонимен

преди 8 години

Наистина трябва да се приеме ЗЗД-Закон за защита на демокрацията. Всякакви форми на агитация в полза на чужда държава и против България, българските държавни институции и организациите, в които България членува да бъдат кримининализирани. Е *** ***, които го нарушават да си носят последствията.

205

Анонимен

преди 8 години

На тоя самата физиономия е на ГЕЙ , сигурно го таковат в американското посолство и освен това му дават там редовно , хапчета за халюционации.

204

моше

преди 8 години

Русия е залаха за мира в целия свят!Санкции до дупка,докато на путин му уври главата и върне Крим на Украйна...

203

se

преди 8 години

По голяма заплаха за България е Митов и президента!

202

Анонимен

преди 8 години

Митов, по-голяма заплаха от тебе няма.

201

Анонимен

преди 8 години

Ако наистина е казал това и има поне малко достойнство би трябвало да си подаде оставката.

200

odessa

преди 8 години

do anonimnia glupak. pri treta svetovna voina rusnacite niama zachsto da hodiat do francia zachstoto tam chste e radioaktivno pepelichste.

199

Бастун

преди 8 години

До Във ФAЩ Нали. И някои от неуспешните експерименти са ни ги пратили за правителство.

198

Баба Меца

преди 8 години

Абе как гражданинът Борисов успя да събере толкова *** на едно място? Май по собствените си критерии. То по идиотизъм май двете страни на Дондуков са в постоянна надпревара - кой по-голяма простотия ще изтърси. Важното е действията и изказванията на т.н. управляващи да са успоредни на линията на "Big Brother" отвъд океана. И хич не им пука дали това се харесва и одобрява от народа. И само тук - таме някакви соросоидчета от грантовите НПО-тата им ръкопляскат и стигат до сексуален оргазъм..

197

АК-47

преди 8 години

Този на снимката, не знам какъв е , но на мене не ми е външен министър. Като го е страх, да си ходи да си живее в САЩ, където всъщност се кланя. Българите не смятаме, че Русия ни е заплаха!