41

:)))

преди 8 години

До 41 АнонименДори не си смешен, а жалък! Много от гръцките тестове на песни се говори за душата, т.с сърце! Ти немаш такова! Гърците са си направили добра сметка, по точно Ципрас! Твоята сметка с такъв като пожарникаря ББ нема да излезе верна! :))) пп. разума е необходим, но само той не е достатъчен!

40

До 38

преди 8 години

Работата е там, че Сорос може да си поръча 9 кашона памперси, а Ципрас и блаженно вярващите в неговото велико дело, скоро и тоалетна хартия няма да могат да си позволят да си поръчаш. Схващаш ли сега, защо въпросната система 300 години гние и се срива според някои титани на мисълта като теб и още си я има и работи на пълна пара?

39

kreditche

преди 8 години

Взехме едно кредитче с жената и сега сме насрочили референдум тази събота дали да го връщаме!

38

Турчин

преди 8 години

Аз лично съм на страната на гърците. Вярно, че малко се възгордяха с икономическия си стандарт който беше балон но лицемерието и двуличието на Запада е очеваден.

37

АНТИ

преди 8 години

Къде ще сравнявате нашата мафиотска *** с Гърция, бе?ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ БЕ?ВИЕ ИЗПУШИЛИ ЛИ СТЕ БЕ?

36

нане и вуте

преди 8 години

Ей какво удоволсвие и всенародна радост ни чака,че ще има държава в европа по-закъсала от нас.Нема вече да сме най-бедни в 2/3 от света.....радвай се народе!Месершмит ли е Юнкер'сли е ни поздравява с алкохолизиран поглед от европа(по точно батман поздравява).Не имало и по времето на бай тошо толкова светло бъдеще за България.Хак да им е на византииците, па после ако дойде ред на сърбите,румънците.....гадни подмолни съседи такива,лоши хора....гадове.Благодарско евросъюзе.......

35

пфууу

преди 8 години

Има около 2 часа да подпише споразумението Ципрас , иначе трябва да бяга бързо Блъфира , блъфира и накрая ще подпише мнооооооооого по тежко споразумение явно изобщо не симпатизирам на ЕС-то / по-добре България да излезе от там/ , ама някой да ме изнудва вече години наред , отдааааааавна да съм ги оставил . Колко им отписаха - май 120 млрд. Еми то бива алчност , бива , ама това на гърците е извън пътя

34

Анонимен

преди 8 години

Бравос Ципрас! То беше ясно някога, че това недоразумение евро...ския съюз в един мнооооого хубав момент ще се срути.Като Вавилонската кула.Понастроиха втори СССР,взеха на "въоръжение" цялата му партийна бюрократия, чиновническа корупция и класово разделение. Така че, бай-бай еуропка.Чорапчето започва да се разплита.....Както винаги, ние пак сме на другата страна.Абе то беше ясно,където България се замъкне, там всичко се разтура.Трябва да предупредим руснаците,четвърти път с нас да не заиграват

33

Десен Европеец

преди 8 години

Бойко Борисов не е комунист а десен дипломат и държавник и голям български патриот. Всички тук пишещите сте комунисти. И Ципрас е комунист и Путин даже и Обема. Просто комунистите се преструвате на десни. Вие сте същите които убихте дядото на човека защото не беше комунист като вас.

32

Анонимен

преди 8 години

В България имаме един израз "византийски номер", предлагам на ЕС да се запознае със значението му.

31

hahha

преди 8 години

""естаблишмънт""........ това ще да е някаква нова българска дума,търсих в тълковния речник- е няма такова животно, ползвах жокер 50/50-нищо,обадих се на приятел-пак дърво.....сигурно съм много *** !!! Ако може някой да ми обясни какво означава ще съм много благодарен !!!

30

Анонимен

преди 8 години

Щом е против Европа и е за Русия го подкрепяме аз, двама приятели, Волен Сидерови въобще всички про-руски настроени арийци, православни християни, антифашисти и борци за чиста раса!

29

Анонимен

преди 8 години

Като цяло популистите жадни за 5 минути слава с охота подкрепят най-големия *** на световната сцена Ципрас. Интересно обаче какво ще е мнението на същите смешници когато Ципрас фалира Гърция и я върне в първи клас? Ако човек може да мисли ще му трябват не повече от 10 минути за да навърже причинно-следствената връзка относно настоящето състояние на Гърция, но е много по-лесно да виеш на умряло, че не искат да ти дават пари срещу бъркане в носа.

28

АТАКИСТ

преди 8 години

То тоя Ципрас само като го погледнеш и установяваш, че е роден артист!Не че по принцип гърците по манталитет не са си артисти от класа.

27

до 29

преди 8 години

"А не усещате ли, че Ципрас има някой коз в ръкава си. Иначе не би се осмелил да се опълчи на финансовите акули от цял свят."И аз си мисля за същото. Реално няма да постигне и спечели нищо ако Гърция се самоубие. Преди няколко дни ЕС каза, че повече няма да преговаря и Гърция си е затворила вратата за преговори, а днес взеха да омекват и да предлагат да седнат с гърците на една маса да преговарят. Явно Ципрас се възползва от факта, че Гърция не може да бъде изгонена, за да спечели отстъпки.

26

Анонимен

преди 8 години

До Десен ЕвропеБоко е комунист бре! Още не е върнал книжката на БКП!

25

Истината

преди 8 години

Докато ни отвличат вниманието с уж фалиралата (но много по-добре от нас) Гърция, така между другото днес мина новината че ГЕРБ даде 100 млн. евро от окъсания ни държавен бюджет за някакъв смахнат план на соросоида Юнкер, с който никой не е наясно!А иначе за пенсии и за здравеопазване няма пари...

24

Десен Европеец

преди 8 години

Жалко за гърците, че нямат за премиер Господин Борисов, сега нямаха да имат подобни проблеми. Само ГЕРБ мачкай Бойко комунистите!

23

:)))

преди 8 години

Ципрас - неочакваният герой за евроскептицитеЗад битката му застанаха крайно леви и крайно десни партии от ЕС-------------------------Кви леви? Кви десни? Мизерията е повсеместна! Тенденцията е обедняване, опустошаване на всичко ценно!В бермудският триъгълник страна в коята е ЕС всичко потъва и изчезва безследно!

22

Анонимен

преди 8 години

Повечето му се радват, защото си прави гаргара със съюза и МВФ. Размяната "пари срещу реформи" си е чисто изнудване, ако трябва да погледнем обективно на нещата и в случая е без значение защо едните искат пари, а другите реформи.