13

Анонимен

преди 8 години

Какви коментари, изпълнени с познания достойни за гинес!. Какви "икономически светила" е създала демократична България. Изключително компетентни за другите държави а нашата родина загива тотално.

12

4

преди 8 години

Аман вече от тази Гърция. Лягаме и ставаме с новини за нея.

11

Румбо

преди 8 години

Е,най-после правилното решение-гърците сами да решат съдбата си!И никой няма да им е крив!Само че трябваше да стане няколко месеца по-рано!Но Ципрас реши да се прави на Месия като излъже кредиторите.Вярно,донякъде успя да ги изнуди,ама донякъде,парата си е пара и трябва да се връща!

10

Анонимен

преди 8 години

Номера няма да мине,в ЕС не пасат трева!Тоя ще се издъни много яко!И тогава глей ко стаа!..

9

Кипрата

преди 8 години

Значи можело да се подготвя референдум за 2 седмици? Без държавна поръчка за фирмата, която ще отпечатва бюлетините и без да се чака да мине отпускарският сезон.

8

bolbov

преди 8 години

Сега е ред на България едно блиц референдумче и тези кошмари NATO OTANEU и другите *** тъпотии да потънат в прашните страници на историята.

7

честит фалит!

преди 8 години

Сега искат официално всички гърци да признаят, че Гърция е фалирала и всички заедно да понесат последствията.

6

фалит на Гърция

преди 8 години

Пълне провал на Ципрас. Сега иска да прехвърли провала си върху гръцките избиратели. Впрочем и те имат вина за тежкото поположение на гръцката икономика, тъй като изядоха и изпиха парите, които трябваше да бъдат вложени в икономиката.

5

Анонимен

преди 8 години

Ясно, никой не иска да е лошия, който поема вината и казва - фалит. Нито правителството има смелост да го каже на народа си, нито Европа иска да се набута с тази задача. Затова и Ципрас иска народа сам да си го каже - Да, ние фалирахме. Така ясно вината си остава на целия гръцки народ, както трябва да бъде.

4

ДО 3

преди 8 години

Напротив ако излязат от ЕС и върнат драхмата Жив турист няма да видим в БГ защото ще бъде още по-евтино в Гърция.

3

офф

преди 8 години

Когато взеха и харчиха парите нямаше референдум, сега като трябва да ги връщат се правят на големи хитреци и националисти!Знаем ги гърците какви са мързеливи, опитват се да изкарат другите европейци глупави, за да им опростят лапането *на корем* и без усилия за малко повече труд !Да ги оставят да фалират и как ще започнат на 2-я месец да се молят за пари при всякакви условия.Европа все още не си е направила извода за лъжливото поведение на гърците, на тях никога не трябва да им се вярва!

2

Бай Иван

преди 8 години

Няма само България да е евтина туристическа дестинация. Само се моля да не излязат от ЕС и да затворят границите че ще трябва пак да се къпя в нашето ляйняно море.

1

Анонимен

преди 8 години

Гърция дори и да фалира, Ципрас сигурно си е подсигурил и внуците със сметки в чужбина.