36

мемо

преди 9 години

да подпишеш меморандум е все едно да пишеш и да се подпишеш в лексикона на гаджето си, същата стойност

35

Е.С.-тик -так..

преди 9 години

А в Дания изборите спечелиха евроскептиците...В Брюксел са бесни---датчаните не уважавали европейските ценности......Е.С.--тик-так...тик-так....

34

ПроАмериканец

преди 9 години

Каквото почукало, такова се обадило. 3-4 години разигравахме руснаците, но те пък не си вързаха на игричките и направо ни разкараха от играта. А сега, чак след като ни елиминираха, започнахме вече да искаме и ние да сме част от играта. Но след дъжд - качулка.

33

Анонимен

преди 9 години

Правилно са подписали! Тръбата може да дойде от другия край през средиземно море, колко му е ако турция каже не. Освен това Турция има голям избор - иран ирак и.т.н

32

Анонимен

преди 9 години

От къде щяла да си вземе Русия обратно кредита от гърците: ами от ДОХОДИТЕ от транзита, най-вероятно, както беше идеята и с Б-я. Руснаците обикновенно ти дават шанс да спечелиш, за разлика от МВФ и други подобни, искащи "стягане на колани" с цел намаляване на БВПто и изкупване на безценица.Просто различен тип империи - руснаците обикновенно дават и искат лоялност в замяна, другите взимат до дупка каквото могат. Руснаците го правят заради сигурността на огромните си територии, другите просто колониализират (в наши дни финансово).

31

Анонимен

преди 9 години

Гърция и Сърбия работят усилено,руска газ да заобиколи България,макар,че Гърция е в тази схема,за да саплаши ЕС,че ако не отпишат дълга й,ще се съюзи с Русия.Ивица Дачич възропта срещу предложение,да се строи газопровод,заобикалящ Сърбия,който щял да минава през България,Румъния,Унгария и Словакия,и предлага да бъде заобиколена България,с "мъглата"-"Турски поток".

30

Анонимен

преди 9 години

41, газпром подписали са меморандум с е.он, шел, о ем ви за пренос на газслед като "северен поток - 1" не е натоварен дори на 50% и няма надежди да се изплати в това столетие, кой би тръгнал да строи "северен поток - 2"

29

Анонимен

преди 9 години

подписаха меморандум - ала-бал, те турците още не са пописали нищо конкретно, а вие взехте да броите парите гръцки от потока!?

28

българин

преди 9 години

Що ми е мило и драго, как рубладжиите отворуха дзурли да ни обясняват за "Турския поток" в Гърция, какво щяло да стане и т.н., а той, "Турски поток" засега е само рекламна мечта на ***, турците думат, че можело да стане от 2017 г. нататък, евентуално, при техни цени и т.н., а гърците щели да почват продължението му през 2016 г. А инвеститорите не реагират, доларът даже леко се усили спрямо вчера. Що така, да не би Секси Алекси и *** да плашат гаргите?

27

Анонимен

преди 9 години

Ми те ушанките като създадат десетина съвмвсни дружества и не им требе да строят газопроводти. Яко папане

26

Анонимен

преди 9 години

Обективно погледнато в Гърция, руския газ ще трябва да се състеза с втечнения газ от Алжир и Катар.

25

До распутинчо 22

преди 9 години

Мнооооооого добре знае! И отдавна работи! А освен това Газпром подписа вчера и за още един, Северен поток-2. А ние може да си седим в нашето блато, дето ни набута Андрешко и да подсмърчаме и да псуваме и да завиждаме! Нали така, цървуланковци? Ама така е, с тъпите си глави, освен да "слушкаме" чужди господари, друго не знаем. Боже, къде го хан Аспарух, къде го цар Иван Асен? Може ли да сме се превърнали в такива ***??????

24

Анонимен

преди 9 години

Даааааа, а ние пак стоим с пръст в уста и завиждаме на съседите.

23

ИСТИНАТА

преди 9 години

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ получи потупване по рамото---благодарност,че защитихме хамериканският интерес на Балканите..............

22

Плювняалиев

преди 9 години

Освен втечнен газ от Катар, ще подпишем и за спермопровод.

21

Анонимен

преди 9 години

Ципрас е в Москва за уговаряне на помощ от Русия. Изгонването на американците от двете военни бази е първото условие за предоставяне на помощта.

20

Иван

преди 9 години

Българите си имаме едно национално богатство - РОМИТЕ тях можем да си ги гледаме и вардим. Не ни трябват транзитни такси от руснаците имаме си ВЕИ и СЕЦ-ове и Американски Марици.

19

Анонимен

преди 9 години

Само *** с мътен поглед от ракията , гледа празната си паница и псува орисията на ум.

18

Анонимен

преди 9 години

До ПитанкаНЕ Е! Това е като "Работа уредена.Човека каза: Ще видим"

17

ДО 6

преди 9 години

Договорът между Турция и Русия е подписан--чака се само локацията на маршрута.Тя по нормативни документи отговаря за газопреносни системи.Просто се доработва от руснаците,защото маршрута се измени-вместо за България--завива за Турция.Документално всичко е подписано--чака се само техническите добавки..........