137

Анонимен

преди 9 години

Zloba zloba se izliva..ne e viboven redovia policai a rakovodstvoto.Rumania drapna..zacho..policaa vzima dva pati poveche ot nachia i pognaha sad prokuoatura i polutici...tochno politicite ne iskat silna policia..taka lesno se manipulira naroda-razdelai i vladei..taka upravlava BB ..

136

Анонимен

преди 9 години

Ne policiata a naroda da e pred USA posolstvo..a ti ne davai akal a idi tam

135

банкер

преди 9 години

На мен ми е много интересно, защо сте се нахвърлили толкова стръвнишки върху полицаите. Не можете ли да се усетите, че ви се отвлича вниманието от предстящото вдигане на тока, за да могат депутатите да лапкат още, отвичат ви вниманието и от банките - защо не протестирате срещу Хампарцумян, който взима на месец заплата, колкото 200 полицаи и диктува банковите правила в България. Защо не сте толкова активни, когато гонят хората от жилищата им и фалират фирми заради увеличените едностранно кредити?

134

Да обобщим ...

преди 9 години

Народа мрази и политици и полцаи. Не е видял добро от тях.

133

Анонимен

преди 9 години

Не сте слуги, чираци сте им.

132

до 166

преди 9 години

Съгласен съм с Вас, но може би трябва да знаете, че богатите бежанци минават границата по специални канали, с протекцията на политици, на които съответно плащат за спокойното преминаване. А каналджиите им са в пъти по-добре оборудвани от граничните полицаи и знаят откъде да минат за да ги избягнат. Рибата е вмирисана откъм главата.

131

до дядо Йоцо

преди 9 години

Уважаеми дядо Йоцо преди 30 години имаше гранични войски и войникът за 10 дни домашна отпуска стреляше на месо по всичко дето мърда.Тогава не се говореше за корумпирани митничари,нали?

130

Анонимен

преди 9 години

Като знам миналата година с какво усърдие пазехте Орешарски и сие от народната любов баш сте си слуги на политиците!И колко бити студенти имаше от полицаи.С какви очи сега протестирате?

129

юрист

преди 9 години

Този протест е измислен и е на инат , защото им спряха контрабандата и рушветите по границата. На катаджиите им отнеха правото да спират коли и да питат ко праим сеа..а. Досега защо не протестираха . Да ама не. Този път ще си го получат .

128

Анонимен

преди 9 години

Е,когато бе на власт Орешарски и студентите млатехте и инвънреден труд(биене) ви платиха.Ако тогава не си бяхте окървавили ръцете с кръвта на студентите бих ви подкрепил.Но не и след това!Работата на полицията е да се бори с престъпността,а не да изпълнява политически поръчки или да се крие в храстите и да снима кой кара с 51 км/ч,а не с 50.Крайно време е да си изработите заплатите и привилегиите.

127

Rusofob

преди 9 години

Вярно е,че не сте слуги на политиците! Вие сте слуги на мафията,а тя- на...ПОЛИТИЦИТЕ!

126

дядо йоцо

преди 9 години

Изтриха думата, с която бях нарекъл *** ни братя. Много се извинявам вече ще им викам РОМИ.

125

Rusofob

преди 9 години

Вярно е,че не сте слуги на политиците! Вие сте слуги на мафията,а тя е на...ПОЛИТИЦИТЕ!

124

дядо йоцо

преди 9 години

Да идват, такива като тях ще оправят нещата. Оня ден бях там да си купя бинокъл да гледам, ама те не знаеха какво е...

123

Анонимен

преди 9 години

Пардон, Техномаркет

122

до 154

преди 9 години

Като ги знам в Технополис...едва ли.

121

Анонимен

преди 9 години

Пардон, Техномаркет.

120

Гневен българин

преди 9 години

От кофти Бъчва(рова) не очаквайте хубаво полицейско вино.Знаете къде първо се вмирисва рибата.

119

до 151

преди 9 години

Може, а тези от технополис - на техните места.

118

дядо йоцо

преди 9 години

Видях решение на проблема! Всички полицаи подават оставки и на тяхно място се назначават всички умни, интелигентни, смели,атлетични,слаби и стройни форумни писачи. При същите прекрасни условия на труд. Ще борят , корупцията, ще се справят и с лошите политици и депутати. Чакам молбите за назначение, само не се пререждайте на опашката. Място ще има за всички. Айде със здраве...