29

pet

преди 9 години

Кои бяха Г7?Та те всички са в криза, какви големи та те са малките Г7!!!

28

АА

преди 9 години

КАКВА ЕВРОПА БЕДНОТИЯ

27

екс

преди 9 години

Я само за момент да си представим, че Русия нямаше суровини. Кво произвеждат тия бе?! Кво им е конкурентноспособно?! НИЩО! Ама НИЩИЧКО! Едни оръжия дето правят, ама я се пробвай да караш калашник, или да ядеш гранати !!! проста работа еййй ...

26

АА

преди 9 години

До АнонименБРАВО

25

ОО

преди 9 години

До до когаМН ВЯРНО САМО Е КАК ВИ РАЗХОДКИ ОТИШЛИ ДА МИСЛЯТ ЗА УКРАЙНА И ГЪРЦИЯ ТЕ МИСЛЯТ ЗА СЕБЕ СИ И КАК ДОВЕЧЕРЯ ЩЕ КАКВИ РАЗВЛЕЧЕНИЯ ЩЕ ИМА

24

Предизвикано от

преди 9 години

"Замъкът "Елмау" обаче е обграден с телена мрежа и няколко полицейски кордона." *******Христо Смирненски, Приказка за стълбата:"Той беше вече най-горе. И изведнъж в лицето му грейна усмивка, очите му заблестяха с тиха радост и юмруците му се отпуснаха. Той погледна пируващите князе, погледна долу, гдето ревеше и проклинаше сивата тълпа. Погледна, но нито мускул не трепна по лицето му; то бе светло, весело, доволно. Той виждаше долу празнично облечени тълпи, стоновете бяха вече химни.

23

Анонимен

преди 9 години

Европа ще пребъде, а Русия ще си остане заден двор, какъвто винаги е била!

22

Анонимен

преди 9 години

Европа е доста тъпо място за живеене; а пък на тая снимка виждам само *** тор и кокоши курешки

21

Анонимен

преди 9 години

Под всяка новина руски *** - файда няма!

20

Анонимен

преди 9 години

Големи философи се извъдиха тея лидери.

19

Berlin

преди 9 години

Аз предлагам България да излезе от ЕС. И без това ни висите като воденичен камък на врата. Бегайте при ***, те ше ви опраат... хахаха. :)))

18

Анонимен

преди 9 години

Седят толкова неестествено на фона на прекрасната природа, че човек неволно се замисля дали са човешки същества, като нас.

17

Христо

преди 9 години

Единствена цел на Щатите е да разпалват войни навсякъде по света независимо къде и срещу кого, с цел да продават оръжие. Колкото до санкциите срещу Русия, Европа и в частност България, понасят много по- големи загуби.

16

Голем смех

преди 9 години

Замъкът "Елмау" обаче е обграден с телена мрежа и няколко полицейски кордона.==========================================================Така на Запад баш демократите се пазят от народната любов.

15

ао

преди 9 години

укр фашисти само се радват че сша ги подкрепя в убийства тесе свикнаха да убиват ирак сърбия и др страни

14

Стоедин

преди 9 години

Че коя е Русия та да й обръщаме повече внимание? Локален играч, правилно го е казал Обама. На нас не носи ползи, така че да се фокусираме на по-важни неща. Другото е от ЛУКавия.

13

без Г-7

преди 9 години

Обама и Меркел: Санкциите за Русия продължават. Санкции срещу Украйна няма да има, защото са наши хора - фашисти!

12

аа

преди 9 години

те там отишли за розвлечение колко мн загрижени за украйна что не отидат да видят какво става в донбас порошенко фашиста яценйк и др разбиха всичко хора без пари деца инвалиди а те се намират на глупови приказки г7 ужас срам нямат

11

Патриот

преди 9 години

Явно и на техните народи им е писнало от евроатлантическите "ценности".Тези *** не могат да разберат ,че не Русия и Путин ще ги унищожи а милиони европейци втръснало им от ненормалните им политики и санкции засягащи обикновенният европеец!

10

Аз

преди 9 години

Както "единодушно" гласуват страните от евросъюза за продължение на санкциите, ако им сложат една урна с тайно гласуване - поне една трета ще са против...