117

UKRAININFORM

преди 9 години

Украина все повече и повече се разграничава от всичко москалско и комунистическо.Хубаво е това че ще носят червен мак вместо колорадска лентичка на 9 май,но най много ми харесва как возят *** в контейнери за *** с двигател от 5-6 десносекторови сили.

116

Анонимен

преди 9 години

Войната на Порошенко и Яценюк не е с Русия, а срещу украински граждани.

115

UKRAININFORM

преди 9 години

Украинска 80 годишна бабка от Донецките села към опълченците :Преживяла съм идиотския ви Съветски съюз,ще преживея и изродската ви Донецка Народна Република.А върху ваште кости,в моята градина ще отглеждам малини в утрешна Свободна Украина.

114

Анонимен

преди 9 години

Украински фашисти беснеят докато правителството ги окуражава, подкрепя и въоръжава.

113

Анонимен

преди 9 години

Всички проблеми в тази измислена страна Украйна ще се решат до седмица.

112

Боби

преди 9 години

До Lili Marlene 159Погледнах историята - Първото изгнание е било частично във Великобритания, а след това само в Швейцария при парите. Не са казва от къде е минал за да стигне Русия 17 - вероятно е по море. Защото се появява директно в Питер. И от там бяга във Финландия и пак се връща.пп не ми плащат. Просто мразя като се опитват да подменят историята. Дори не да я изкривят а подменят. А сети се кой променя/подменя историята сега.

111

Анонимен

преди 9 години

Украйна в във война с Украйна

110

Анонимен

преди 9 години

Извинявайте, но не разбрах в какво точно се състои "истинската война с Русия" ?

109

до Василев

преди 9 години

Украйна.Врътнат ли и кранчето и ние сме в кюпа.Това май се случи по времето на Тимошенко или забравихте.Мисля,че 2008 г.

108

Анонимен

преди 9 години

В Украйна има фашисткия преврат организиран от САЩ! Гадният престъпник Порошенко не се насити на невинна кърв

107

Анонимен

преди 9 години

Войната на Порошенко и Яценюк не е с Русия, а срещу украински граждани. За съжаление след техните простотии и престъпления не виждам как ще се постигне мир в сегашните граници на Украйна

106

Анонимен

преди 9 години

Има нещо много съществено,което се пропуска.Китай ще бъде с Русия до тогава,до когато Америка престане, да се опитва да се меси на дръпнататите.А сега си задайте въпроса кога ще стане това.

105

Анонимен

преди 9 години

Ако бяха в истинска война с Русия отдавна да са се решили всички проблеми вУкрайна и то за не повече от няколко дни!

104

Анонимен

преди 9 години

Русия предоставя на Украйна отстъпки в цената на газа. "Аз изобщо не правя разлика между украинци и руснаци, смятам, че това е един народ", заяви Владимир Путин.

103

Боби

преди 9 години

До Анонимен 152Следващите 10 години Китай има да си гарантира морето и Тайван. След това може ида се обърне срещу РФ, но заради ядрения арсенал няма да направи нищо друго. Рашките са мноого напред спрямо Китай. И като самолети и като ракети. Исоставане от 30 години по времето на МАО чак сега успяват да се доближат до сериозните разработки и те предпочитат да ги откраднат...

102

Анонимен

преди 9 години

Я да видим какво стана с Украйна след като "добрите про-западни демократи" Украинска военна хунта в Киев убива журналитси

101

мъка

преди 9 години

Абе какво да ги мислим руснаците.Те и след Наполеон оцеляха,и след Хитлер,и след Елцин.Украйна няма ресурса и капацитета да се справи с това положение.Ще бъде подкрепяна от сащ и европа до едно време.За какво им е страна,която е затънала в дългове и на която трябва постоянно да се дава без нищо насреща.А стане ли турски поток,бедна ми Украйно.В момента вс я използват срещу Русия,но ще я захвърлят ,защото нищо няма да постигнат.Жалко за населението.

100

Анонимен

преди 9 години

Русия няма интерес да води подобна война срещу Украйна, това би трупало загуби без да постига кой знае какво, при положение, че Русия има капацитета да вземе Украйна за няколко дни.

99

Анонимен

преди 9 години

До Боби 116Ми тогава какви ги дрънкаш,за некви масони,бушони и разни заговори световни,много ясно и добре си го казал в твоя 116 коментар,двата мустака са били комбини от много дълго време и накрая са се захапали през 1941г!И още нещо,същата работа ще се случи и сега,уж Мечока и Китайския Тигър са аркадаши,вечна дружба с/у Запада,но накрая като люти комшии ще се хванат за гушите и не се знае кой кого,защото Запада може и да не е съюзник на Мечока ,както беше през ВСВ !Капиши !

98

Анонимен

преди 9 години

Порошенко е достоен президент на Украйна с отлична алкохолна подготовка!