12

Анонимен

преди 9 години

Тьжното е в това,че там изобщо на никой не му е тьжно по вьпроса кой няма да дойде за 9, ама изобщо не им пука, просто отдавна са си направили сметка-за в бьдеще всеки да се оправя сам

11

Анонимен

преди 9 години

Ми не е велика по зле са от испанците. Едното репчене с оръжие им е останало кат безрабтен ловджия на село.

10

L.

преди 9 години

То е ясно, че покрай деня на немския срам, русофобията ще предприеме истерични размери. Русия е велика - факт!!!

9

Анонимен

преди 9 години

Най-напред, отказаха да посетят Москва на 9.5. европейските и световни лидери, както и от САЩ, Канада, Япония и целия цивилизован свят ! Следващите бяха Ким Че Ун и Ердоган, а вече и на Ципрас му се изпари желанието ! Да, но кремълските *** Бокова, Миков, Гоце Сидеров и приближените им, не се отказват !НЯМА ТАКЪВ РЕЗИЛ !!!

8

Анонимен

преди 9 години

Ъъъъ... такова... някой знае ли, дали Путин ще присъства на пародията? Щото с тия картонени танкове от 23-то поколение, аз лично не бих се излагал!

7

Ярмата

преди 9 години

Безценно!Теглят новия танк както "Москвич" => ***/1Pu3m59

6

хихихи

преди 9 години

На джуджето *** всички взеха да му се подиграват. Големи шамари получава. Голям политик и далновиден при това. Нали така русофилчета?

5

Анонимен

преди 9 години

И каква стана тя, освен китаеца и венецуелеца, никой друг май няма да дойде на парадчето. Смяааааах! На *** целия свят му показа дипломатично (и явно му се изплю в ботоксовата мутра), че никой няма да толерира един *** комунист.

4

Анонимен

преди 9 години

Важното е че кубинският диктатор и монголският му колега ще са там. Ще си стане хубава сбирка на диктаторите, макар че някои, като Лукашенко и Асад, няма да присъстват. Ватмана от Венецуела, дали пристигна или е зает с набавяне на тоалетна хартия за изстрадалият си от социалистическо "управление" народ?...

3

АТАКИСТ

преди 9 години

НЕЗАЧИТАНЕТО НА ТОЗИ ДЕН ОТ НЯКОИ ДЬРЖАВИ МЕЖДУ КОИТОИ Б--Я ПОКАЗВА ЧЕ ФАШИЗМА ОТНОВО СЕ Е ВЬРНАЛ В ТЕЗИ ДЬРЖАВИ--ТОВА Е ИСТИНАТА ДРУГАРЮ ТОДОРОВ

2

гост

преди 9 години

Аз бих отишъл на парада само за да видя как Арматата блокира насред Червения площад :-)

1

диагноза русофил

преди 9 години

Язък! Ще пропуснат невероятният шанс да видят великото чудо на руската танкова промишленост Ярмата как засяда баш пред мавзолея на сифилистика!