53

62

преди 9 години

Ми то тоя същия редови гражданин на Великден специално беше довтасал въпреки погребението на сина си да ни натрапи присъствието си най-отпред до поповете. Да се блещи отблизо. Теб що не те пуснат да идеш там?

52

Петър

преди 9 години

Симеон Сакскобургготски не само, че не трябва да бъде обявяван за цар, а да бъде съден и вкаран в затвора. Вместо това обаче той съди България за имотни претенции, като за награда му подаряват титлата цар. Този мадридски мошеник няма място в България. Излъга народа, а сега цар ще го правим.

51

az tam

преди 9 години

По конституция България е република. Интересно как на Великден или друг празник, ще присъства президент или министър или най-редови гражданин на Републиката и попът ще обявява че благоверния цар на българите е Симеон ... В тоя ход на мисли, всяко такова изказване ще е престъпление против Републиката и следва свещеникът да бъде товарен в патрулка и завеждано дело.Освен че са педофили, безбожници и алчни рентиери, тия попове са и ***.

50

ха-ха-ха

преди 9 години

Ние сме идиотска държава. След като дадохме на света сомалийския залив и бивш монарх премиер що да не станем монархо-президентско-парламентарна територия?

49

Анонимен

преди 9 години

Мирише на война, между кобургите и ционите

48

Измислена държава

преди 9 години

Това е второто противоконституционно решение след узаконяването на противоконституционната партия ДПС. Сега като узакониха ДПС, остана да узаконят новия модел на управление, а именно монархия. Живеем в противоконституционна държава.

47

съд за поповете

преди 9 години

Фактически това е държавен преврат! Сега е редно прокуратурата да се самосезира и да съди поповете от синода.

46

гонете поповете

преди 9 години

Поповете за пореден път се оляха и доказаха, че са тотално неадектватни и трябва да бъдат изгонени от цъквата, за да се захванат най-после с някаква смислена работа. Храним десетки хиляди попове, които не правят нищо, освен простотии. Всички джамии и черкви трябва да бъдат затворени.

45

Исмаил

преди 9 години

Пи кам какво е решението на синода. Мен ме интересува Главно Мюфтийство. И преди 1150г е извършен първия насилствен Възродителен кървав процес.

44

ха сега де

преди 9 години

Сега следва анатемосване на синода и избор на нов синод, който да отмени незоконния акт на провългласяване на Кобурга за цар.

43

Много царе

преди 9 години

Много царе станаха - в момента имаме цар Киро (Кирил Рашков) и цар Симеон Сакскобургготски.

42

до 35

преди 9 години

Симоен II e Цар от 43 година, не е абдикирал, няма и акт за детронация, така че той продължава да си е Цар-Греши, дядо попе, Кобургите бяха назначени за царе от парламента и същия тази парламент ги прогони от власт и от България. Фактичесски сега църквата във попиещо нарушение на закога и синода трябва да бъдат съдени за държавна измяна и държавен преврат.

41

до 49

преди 9 години

Синодът даде тон. Сега е ред на нас Българите да изметем седерастката *** от България.

40

Анонимен

преди 9 години

Вържи попа да е мирно селото! Явно синода трябва да бъде вързан заедно с Мадритския крадец.

39

Кирил Рашков

преди 9 години

Цар Киро премиер!

38

факт

преди 9 години

Синодът трябва да бъде арестуван и съден за държавен преврат - поповете свалиха официалния държавен глава, смениха републиката с монархия и поставиха цар. Това си е чиста проба държавен преврат. Разстрел за поповете и конфискация на попските имоти.

37

до 40

преди 9 години

Даже стигна дотам ,че и дърва краде !-Ха, ха, ха! Значи трябва да го обявят за почетен ром! Много ще му отива!

36

Анонимен

преди 9 години

Ами по тази логика трябва да не се признават за царе и останалите български владетели от преди турското присъствие.

35

555

преди 9 години

Поповете от Св. синод трябва да бъдат съдени за противоконституционна дейност. Само парламентът може да определи дали да имаме цар, кой да е той, а също така може да го натири, както правилно бе сторено. Св. синод трябва да бъде разпуснат незабавно, а държавата да спре всякаква помощ на църкви ш джамии. Дъжавните глави нямат работа на попски сборища.

34

Царчето менте

преди 9 години

Това го няма никъде в най-новата история на парламентарна република България. Как е възможно жив човек да бъде обявяван за цар на България? Опомнете се малко! Че те така като е тръгнало ще го качат на трона без промяна на конституцията и така ще станем монархия от република.