35

Анонимен

преди 9 години

39-ти дъщерята на акушерката ли си?Сигурно *** така те е успокоявала като бебе.

34

Китов

преди 9 години

До Анонимен 37За да изглеждат хора като тоя адвокат нелепо?

33

ХА,ХА,ХААААААА...

преди 9 години

ВИДЕОТО НЕ РАБОТИ!ТОВА Е ПОСЛЕДНОТО МЕНТЕ НА МАНИПУЛАТОРИТЕ В ДЪРЖАВАТА!ПОСЛЕДНАТА ВИДЕО-ЛЪЖА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/ ...ЯВНО БЕБЕТО Е УВРЕДЕНО ОЩЕ ПРИ ИЗРАЖДАНЕТО.../

32

Анонимен

преди 9 години

Май и този "адвокат" е за доживотен затвор.

31

Анонимен

преди 9 години

Защо е изтекло веществено доказателство в интернет според вас?

30

Анонимен

преди 9 години

27:виж видеото.

29

Веско

преди 9 години

Може ли да ми кажете,защо като ставаше въпрос за полицейския син карал с 250 км.записа не беше доказателство а сега е?

28

НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ!

преди 9 години

"ЯСТРЕБА" Е ПРОВОКАТОР ОТ АТАКА !ПЛЮЕ БЪЛГАРИТЕ ---ЗА ДА ПРЕДИЗВИКВА ОМРАЗА , КЪМ МЮСУЛМАНИТЕ!!СТАРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕРА НА КГБ/ДС!!!!

27

Анонимен

преди 9 години

Определено трябва да се търси отговорност на управителя на болницата.Това,че има камери,не е достатъчно-някой трябва да ги наблюдава.Акушерката е *** и системата ще я изкара невменяема,защото,нали,тя нищо не помни.Не си заслужава бащата на детето да си цапа ръцете,но цялото имущество на акушерката трябва да се конфискува и тя да лежи 15 г в лудница към затвора.

26

РБ

преди 9 години

Умът ми не може да го побере,повярвайте ми!

25

Ники

преди 9 години

До Ястреб. Нямам против, че си турчин или вярваш в исляма. Имам против факта, че под всяка новина търсиш повод да плюеш, върху българите. С това печелиш само искреното ми презрение. Ако подобно нещо беше станало в Турция, щях да реагирам както и в момента с жалост към детето. Турците са добри хора

24

Х

преди 9 години

Не се сърдете на ястреба според него медта е просто бакър за вторични суровини.

23

Анонимен

преди 9 години

Присъда до живот!

22

малъки въпросчета:

преди 9 години

Защо си мислите ,че видеокамерата показва истината --след като на нея не се разпознават ясно лица???/ ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ , ЧЕ НЕПРЕМЕННО УВРЕЖДАНИЯТА НА ДЕТЕТО СА ОТ АКУШЕРКАТА ...А НЕ ОТ ЛЕКАРЯ ОЩЕ ПРИ РАЖДАНЕТО ???!!/..при силова екстракция например..../При толкова бебета в отделението ,едва ли акушерката е имала време да го огледа след раждането.Познавам лекари , които пият като смокове на работното си място и ....израждат бебета!НЕ Е ВЪЗМОЖЕН ТАКЪВ САДИЗЪМ!НЯМА МОТИВ ЗА ТОВА.

21

до 18

преди 9 години

Медта уважаеми е проводник на електрическата енергия.В цял свят за това основно се използва.В Турция също.

20

Анонимен

преди 9 години

Ястреб,пич,нагло е да спориш за правопис в интернет,батко!Да приемем,че си млад и още не си разбрал смисъла на грешките,а той е ,независимо от религията,да се научим ,че сме грешни и да сме смирени.Относно лудата ***,гледах видеото-ужасяващо е,но ударите са с юмрук и си личи рутина.Нарочно с юмрук и то с меката част на дланта за да не остават синини.Почти половината от ударите са в областта на главата.Няма начин детето да не е сериозно пострадало.

19

Ястреб-23

преди 9 години

До 21Значи в Укипедия и българския тълковен речник досега сте го ползвали погрешно. Веднага да се поправи и от сега са неща от женски род ще се членуват! А неща от мъжки род, освен ако са гей, няма да се членуват! Казах!!

18

АК-47

преди 9 години

Този адвокат заслужава така да успокояват дъщеря му или внучката му. Баси безчувствения адвокат, *** гаден, за пари ще изкара ангел и самия дявол. А за акушерката ще кажа само това: тази жена е садистка. Да блъска малкото създание с юмрук по ***, по цялото телце, да го размята като кукла... Бащата как не й е разказал играта досега, да е благодарна, че е в ареста. И предполагам, че така се е държала и с други бебчета. *** бездушен.

17

до 4

преди 9 години

В Испания може да е така.Обаче тук клатят джанката докато не опадат и листата.Традицията на частните болници така повелява.А и защо пък не след като персонала бачка за жълти стотинки.Като има кой да плаща по 1000 лв на ден и месец може да ги държат.

16

Анонимен

преди 9 години

Хаха - много си готин Ястребе! Що не ми направиш една кристална пръчица от пчелен мед да ми проведе малко енергия :-)Умният човек и да сгреши, ще си признае и ще се поучи. А глупакът отрича до последно. Дал си пример за метала "мед". Отвори си уикипедия за "пчелен мед" и ще видиш как е правилно!