78

до Турчин

преди 9 години

Има и едно друго място, на което няма да бъдете чужд елемент- съседна Турция. А автономия тук ще имате га цъфнат налъмите на куково лято.

77

Анонимен

преди 9 години

Местан много дълго ползва спуснатата му завеса в нета. И сега продължава да свири същата песен на ДПС да бъде тази сила която засилва скоростта на махалото на властта за да не стои в равновесно положение и така да разпуква държавността. Ако е във властта да корумпира, а ако е извън властта да залага уж на морала, за да парира и най - големите си противници. Изкарайте им кирливите ризи и на Местан и на Доган и на кукловодите и тогава ще рухне глинената основа на ДПС и подобните

76

Истина

преди 9 години

Никой не мисли доброто на турския етнос в България даже и дпс.Само искат техния глас

75

СТАТИСТИКА

преди 9 години

Искате ли официален да е турския в турските райони заради слабия им български език? ДА или НЕ

74

Ъ

преди 9 години

местане,дпс ПОСЛЕДНО ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ ЛЕ Е ИЛИ НЕ...?!ЩОТ АКО НЕ Е ЕТНИЧЕСКА,КАК 90ТЕ % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НЕ ВЛАДЕЕЩИ ТУРСКИ ЕЗИК ДА ВИ РАЗБЕРЕ ПАРТИЙНАТА ПРОГРАМА И ИДЕИТЕ ИЗОБЩО...?!...И КОЙ аджеба ПЛАЩА СУБСИДИИ ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ ЗА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА дпс ...ТУРЦИЯ ИЛИ БЪЛГАРИЯ...?!...МАЙ ТИ САМ СЕ САМООПРЕДЕЛЯШ С ДЕЙСТВИЯТА СИ КАТО "ЧУЖД ЕЛЕМЕНТ" И СИ В "ЛУДА ГОНКА" С ИНТЕГРАЦИЯТА....ай сиктир от тука е!!!

73

До Турчин

преди 9 години

Имаш си автономия ама не тука... *** си в Турция за автономия. Тука ако я искаш трябва да си българин и да спазваш законите така както всеки който се нарича българин!

72

ПРЪСТА

преди 9 години

Този пръст къде си свикнал да го размахваш го прибирай .Българският народ е достатъчно толерантен към вас.Не спекулирайте с това ,че ше ''запалите такъв огън'' ,че не може го загасим.И от тази висока трибуна не е честно да се прави пропаганда.Местане,демоде е ..

71

Анонимен

преди 9 години

Аз съм съгласен да агитира на "чужд" език.... Ама в четвърти километър ;)

70

TS

преди 9 години

До ТурчинАко си "чужд елемент".... МАРШ от тука! Ако си български гражданин.... чувствай се като такъв! Кой ти пречи ?

69

СТАТИСТИКА

преди 9 години

Българите мислят ли доброто на турците? ДА или НЕ

68

Анонимен

преди 9 години

Акта казва: Вие сте *** и неграмотни и официалният език на родината си не можете да научите !

67

Турчин

преди 9 години

Защо да не искаме автономия,където няма да бъдем чужд елемент

66

Анонимен

преди 9 години

Този не разбра ли, че трябва да си трае. Всеки човек, който има право да гласува в България трябва да разбира български език. Не виждам, как иначе може да направи своя осъзнат и свободен избор. Срамота и за електората на ДПС! Ако ги беше поне малко грижа, щяха да ги ограмотят, но те си гледат само броя гласове на изборите!

65

ДА

преди 9 години

Разбрах защо някой гласува за тази партия, защото имама каза така. Е това какво е - религиозна партия извън конституцията. Нали ?

64

статистика

преди 9 години

сегашните българи имат ли нещо общо с 681? ДА или НЕ

63

TS

преди 9 години

Следващия акт трябва да бъде 1334 лв. 2015г.-681г.=1334 лв.

62

Турчин

преди 9 години

Защо да не искаме автономия,където няма да бъдем чужд елемент

61

ДА

преди 9 години

Дааааааа, ето кой нарушава закона в България, че и се хвали с това. Защо изобщо някой гласува за тази партия и този .....

60

?!?

преди 9 години

Отивай да го плащаш, не ми го развявай по медиите. И да не си проговорил повече турски по митингите, защото следващото ти провинение трябва да е сурово наказано. Не може да се хвалиш с наказанията ти по телевизията. Какъв пример даваш за законността?

59

Анонимен

преди 9 години

България за българите!!!Ако някои елемнти искат да разделят нацията и държавата - ТО РЕФЕРЕНДУМ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НА ДЕМОНСТРАЦИИ!"Писна ми" (зад граница) да отговарям на *** въпроси от типа на "Имало ли е турско робство в България или ние сме си го измислил?"Да не говорим, че в някой области, и в близки до нас съседни държави все още ни наричат "***"!!!